Actualiteit

Een nieuwe manier om je auto te verkopen

Geschreven door Sophie Hennico | 21/09/2018

Een auto verkopen, is voor veel mensen een zenuwslopende bezigheid. Gelukkig voor hen bestaat er sinds kort een manier om een wagen te kopen of verkopen zonder dat je je moet bezighouden met de papieren rompslomp die daar telkens bij komt kijken. Hoe? We leggen het uit…

Het principe is simpel. Wil je van je auto af, ga dan op eender welke dag van de week een kijkje nemen in een van de nieuwe ‘autosupermarkten’. De ploeg ter plaatse zal dan samen met jou een verkoopprijs voor je vierwieler bepalen zodat ze hem zo snel mogelijk kunnen verkopen in jouw plaats.

Van de ophaling tot de wasbeurt en de technische controle ertussenin

Gedaan met zelf een zoekertje plaatsen, kandidaat-kopers ontvangen, de auto laten keuren voor de verkoop, mensen laten testrijden en discussies voeren over de prijs. Die zaken worden allemaal uit handen genomen. De centra willen je wagen zelfs bij je thuis opalen en zorgen vervolgens voor een complete in- en exterieurreiniging. Met andere woorden: je krijgt financiële zekerheid en wordt van alle mogelijke zorgen verlost.

Overdekte automarkt

Het centrum houdt zich volledig met hen bezig en verzorgt de transacties. Er wordt steeds een snelle verkoop aan de beste prijs beoogd. Honderden auto’s onder één dak, dus keuze genoeg. En dan hebben we het nog niet eens over de fantastische dienst na verkoop gehad…

Voor jouw getest: Iris Auto Center

Van de verschillende bestaande alternatieven heeft Iris Auto Center onze aandacht getrokken. Op hun website garanderen ze een correcte prijs en een kwaliteitsvolle en uitgebreide service. Bovendien is professionaliteit gegarandeerd.

Laat je gegevens hier achter en je wordt gecontacteerd voor de verkoop van je wagen.

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's