Actualiteit

Title

Fiat 500X testen? Schrijf je in!

De Fiat 500X is het Italiaanse antwoord op de Renault Captur en de Opel Mokka. Deze compacte SUV wordt geleverd als stadswagen en er is ook een offroad versie beschikbaar. Op enkele centimeters na meten (...)

Lees verder

Title

Volvo XC40 krijgt driecilindermotor

Volvo bouwt voor het eerst in zijn 91-jarige geschiedenis een driecilindermotor. De motor zal worden gebruikt in de nieuwe compacte SUV van de Zweedse constructeur: de XC40. Het gaat om een 1,5 liter grote motor (...)

Lees verder

Title

De Skoda Kodiaq volgens Laurin&Klement

Skoda toont een nieuwe erg luxueuze afwerking voor zijn grote SUV. De Kodiaq Laurin&Klement ondergaat enkele stijlevoluties en heeft recht op extra uitrusting. Skoda kondigt ook nieuwe motorisaties aan (...)

Lees verder

Title

Volgende Seat SUV heet Tarraco

Seat liet de keuze van zijn nieuw model bepalen door de stemmen van de internauten, maar door de Catalaanse crisis zijn de resultaten later dan gepland bekend. De nieuwe SUV met zeven plaatsen (...)

Lees verder

Title

Nieuwe Peugeot 508 deels gelekt

De nieuwe Peugeot 508 wordt op het Salon van Genève voorgesteld, maar intussen dook al een eerste foto van de achterkant op het internet op. Ze toont een origineel design voor een berline (...)

Lees verder

Title

Dit is de nieuwe Ford Focus!

De nieuwe Focus wordt pas in april voorgesteld maar werd reeds verrast tijdens een fotoshoot. De vierde generatie pakt uit met een dynamische stijl waarbij de geaccentueerde wielbogen achteraan in het oog springen (...)

Lees verder