Automarkt

Nieuwe labels voor occasies bij Fiat, Alfa en Jeep

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) lanceert in België labels om tweedehandswagens te verkopen. Met Selected4U worden modellen Alfa Romeo en Jeep verkocht en via Autoexpert worden Fiat- en Fiat Professional voertuigen aan de man gebracht.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

Deze nieuwe stap geeft aan dat de groep zijn remarketing activiteiten verder wil professionaliseren. De introductie van deze twee labels wordt overgelaten aan de verdelers van de diverse merken op de diverse locaties.

Om aan de criteria van Selected4U en Autoexpert te voldoen, moeten de voertuigen een kilometerstand beneden dan 120.000 km hebben en maximum twee jaar oud zijn. Deze tweedehandswagens genieten een garantie van 24 maanden (optioneel bij Fiat) zonder kilometerbeperking, met de mogelijkheid om deze garantie met 12 maanden te verlengen. De wagens worden ook gedekt door een Europese pechverhelping. Tot slot heeft de klant recht op een gratis onderhoud, gedurende de eerste 12 maanden na de aankoop.

Advertentie – lees hieronder verder

Klanten die via het Selected4U-systeem kopen, krijgen nog een bijkomend voordeel, want ze hebben een tevredenheidsgarantie. Wanneer de wagen niet bevalt, kunnen ze hun aankoop ruilen voor een andere auto bij Selected4U.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon