Autosalon 2019

Article image

Word VIP op het Autosalon!

Laatste plaatsen voor onze Backstage Experience dit week-end… Wacht niet langer!

Article image

Autosalon 2019: deze 5 opties zijn de moeite niet waard

De knoop doorgehakt: je gaat een nieuwe wagen kopen en misschien valt er wel te onderhandelen met een verkoper op het Autosalon. Dan rest de vraag nog welke opties ze je willen aansmeren. Wij hebben er 5 opgelijst waaraan we zelf geen euro zouden spenderen.

Article image

Autosalon: 5 tips om beter te onderhandelen over de prijs van een nieuwe auto

Het Autosalon is in volle gang en alle merken zetten hun beste beentje voor om zoveel mogelijk (nieuwe) klanten te lokken. Als geïnteresseerde autokoper kan je daar aardig op inspelen om de prijs van je volgende nieuwe wagen zo laag mogelijk te krijgen. Met deze 5 tips geraak je al heel ver.

Article image

Kia op het Autosalon van Brussel 2019

Kia houdt nog tot het einde van deze maand een stand open in Paleis 3 van het Autosalon. Je kan er tal van nieuwigheden ontdekken, waaronder een nieuwe break met de allures van een Audi of een Mercedes…

Article image

Mini viert 60ste verjaardag, wereldpremière in Brussel

Mini viert zijn zestigste verjaardag met een speciale serie die in wereldpremière zal worden voorgesteld op het autosalon van Brussel dat vandaag van start gaat.

Article image

5 “ideale” gezinswagens op het Autosalon 2019

Een auto voor het hele gezin? Keuze zat op het Autosalon dit jaar! Wij gingen de mogelijkheden na en hebben er onze favorieten per koetswerktype uitgepikt. Er zit zowel een Dacia als een Rolls tussen…

Article image

Autosalon ‘kent betere start dan twee jaar geleden’

Het 97ste autosalon van Brussel heeft in zijn openingsweekend al 116.650 bezoekers geteld. Dat zijn er 4,6 procent meer dan bij het vorige ‘kleine’ autosalon twee jaar geleden, zo meldt organisator Febiac.

Article image

Saloncondities 2019: voor deze 10 automodellen gelden “supersolden”

Uiteraard is niet iedereen die het Autosalon bezoekt, klaar om een nieuwe wagen te kopen. Wie daar echter wel aan toe is, weet maar beter op voorhand welke kortingen dit jaar het interessantst zijn. Supersolden? Wel op deze 11 populaire automodellen!

Article image

Waals minister maakt 6,6 miljoen euro vrij voor meer CNG-stations

In Wallonië zijn er significant minder stations waar je aardgas kan tanken dan in Vlaanderen. Dat moet anders volgens Waals minister van Energie Jean-Luc Crucke. Hij voorziet niet minder dan 6,6 miljoen euro om het gebruik van CNG in Wallonië te stimuleren.

Article image

Hyundai op het Autosalon van Brussel 2019

Hyundai haalt met de gefacelifte i40 een wereldpremière naar het Autosalon van Brussel. Daarnaast zal je op hun stand niet alleen kunnen kennismaken met de snelle i30 N maar ook met een heuse (Italiaanse?) conceptcar met de naam ‘Kite’.

Article image

Autosalon: zo zit dat met die Dream Cars

Wie Autosalon zegt, zegt tegenwoordig ook Dream Cars. Net zoals in 2018 zal je je kunnen vergapen aan exclusieve exemplaren vanuit de hele wereld en dit jaar zelfs gedurende de hele periode van het salon. Er is ook een thema, én een onverwachte gast…

Article image

Autosalon: SUV, break of monovolume kiezen?

Het Autosalon van Brussel staat voor de deur en dat betekent alweer dat een pak Belgische gezinnen naar een nieuwe auto op zoek zullen gaan. Misschien zal ook jij moeten kiezen tussen een SUV, een break of een monovolume. Hulp nodig?

Article image

Skoda op het Autosalon van Brussel 2019

Speciaal voor het Autosalon van Brussel heeft Skoda de opvolger van de Rapid Spaceback in de pijplijn gehouden. Dat model luistert naar de naam Scala. Al hebben de Tsjechen merk ook een – sportieve! – Belgische première om mee uit te pakken…

Article image

5 niet te missen sportwagens op het Autosalon van Brussel 2019

Op het Autosalon van Brussel zullen weer tal van pk-zwangere sportwagens tentoongesteld worden en dit voornamelijk in Paleis 1. Daar staan immers alleen zogeheten “Dream Cars” opgesteld. Benieuwd naar onze selectie?

Article image

Mercedes op het Autosalon van Brussel 2019

Mercedes zal op het Autosalon van Brussel alweer veel moois laten zien, in Paleis 5 van de Heizel zoals gewoonlijk. Er kan bij het Duitse premiummerk zelfs een heuse wereldpremière vanaf (en verschillende Belgische).