Autosport

Aston Martin wordt hoofdsponsor van Red Bull Formule 1

Aston Martin wordt de hoofdsponsor van het Red Bull Racing team vanaf 2018. Deze informatie is intussen officieel bevestigd en is het gevolg van een intensere samenwerking tussen de Engelse producent van luxewagens en het Formule 1 team.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 26 sep. 2017 | Leestijd: 2 min

Terwijl het rommelt tussen McLaren en Honda, is alles koek en ei tussen Red Bull en Aston Martin. Het partnership dateert al van 2016 in het kader van het hypercarproject Aston Martin Valkyrie, waarna beide merken ook in de Formule 1 gingen samenwerken.

Aston Martin behoort reeds tot de sponsors van de eenzitters van Red Bull, maar het Engelse merk wordt nu de hoofdsponsor en daarmee verandert de naam van het team in 2018 in Aston Martin Red Bull Racing.

Advertentie – lees hieronder verder

In het kader van dit samenwerkingsakkoord werd een Advanced Performance Centre opgericht in Milton Keynes, waar de infrastructuur van Red Bull gevestigd is. Hiermee werden meteen 110 nieuwe jobs gecreëerd voor het toekomstige supercarproject van Aston Martin en een andere nauwere samenwerking op technologisch vlak tussen beide merken.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon