Blog

Autovlan.be nog completer

Als u op zoek bent naar een tweedehandswagen is Autovlan.be meer dan ooit het platform waar u de auto van uw dromen zal vinden. Autovlan.be, dat deel uitmaakt van de groepen Rossel en Roularta, nam namelijk zopas de site Autotrack.be over. Het resultaat ? Weldra is de keuze aan wagens nog veel uitgebreider!

Laurent Norro | Gepubliceerd op 17 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Concreet zullen vanaf 1 juli de surfers die op zoek gaan naar een tweedehandswagen op Autotrack.be afgeleid worden naar Autovlan.be. Hetzelfde gebeurt voor een aanzienlijk deel van de klanten en de online zoekertjes.

De doelstelling van Rossel en Roularta ? Dat is overduidelijk: Autovlan.be verder versterken! Elk jaar schrijven ongeveer 650.000 kopers hun tweedehandswagen in België in en die aankopen worden meestal voorbereid op internet. Vanaf nu zal Autovlan.be via zijn site de autozoekertjes van de garages beter centraliseren, maar ook aan de kopers toelaten de stocks te raadplegen en direct in contact te komen met de verkoper. Zo hoopt Autovlan.be elke maand enkele duizenden mensen te tellen die de garages hebben gecontacteerd.

Advertentie – lees hieronder verder

Tenslotte vanuit praktisch oogpunt is het goed om weten dat de integratie van Autotrack.be slechts de eerste fase van een heuse transformatie is die u zeker niet onbewogen zal laten. We houden u uiteraard op de hoogte van de te verwachten evoluties…

Vindt u de site Autovlan.be reeds interessant?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon