Buzz

Opvallende aankomst van NFL-spelers op trainingskamp (+VIDEO)

Als we het hebben over voetballers die op training toekomen, gaat het meestal over glimmende Ferrari's, Lamborghini's of ander rollend gerief dat een normale sterveling nooit kan betalen. Hebben we het over spelers uit de National Football League die hetzelfde doen, gaat het over een oude Rolls-met-chauffeur en een grote brandweerwagen. Huh?

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 9 aug. 2017 | Leestijd: 2 min

De Amerikaanse sportzender ESPN was er als de kippen bij om de stoere spelers van de NFL op trainingkamp te zien toekomen en blijkbaar zitten er wel atleten tussen die van een grapje houden. Althans, we gaan ervan uit dat hun entree grappig bedoeld was.

Zo was er bijvoorbeeld de aankomst van Antonio Brown, wide reciever bij de Pittsburgh Steelers. Hij liet zich rijden – door een chauffeur mét aangepast hoofddeksel – in een oude Rolls-Royce die zó in de garage van Mr. Burns uit The Simpsons zou passen. En alsof dat nog niet genoeg bekijks opleverde, was er James Harrison (linebacker uit hetzelfde team) die met een grote brandweerwagen kwam aangereden. Uiteraard mét de sirene ingeschakeld, of wat dacht je…

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon