Buzz

Article image

19-jarige maakt testrit met auto van vriend, wordt betrapt aan 246 km/u

Neen, in dit geval gaat het niet om een Belgische chauffeur maar over een Canadees. Het was ook in Canada, in Ontario meer bepaald en nog preciezer op Highway 403, dat de feiten zich hebben voorgedaan.

Article image

Man steelt elke nacht dezelfde wagen om overvallen mee te plegen

In de VS wordt een man er momenteel van beschuldigd elke nacht dezelfde wagen te stelen, die aan een bejaard koppel toebehoort. De dief parkeerde de vierwieler elke ochtend dus ook weer netjes terug op zijn plek, maar niet voor er eerst enkele overvallen mee te plegen…

Article image

Is dit de gekste Honda ooit?

De Honda Accord is een van de meest populaire auto’s in de VS en dus is het logisch dat er zo nu en dan iemand is die een exemplaar tot in het extreme verbouwt. Door een gigantische wielen en banden onder te monteren bijvoorbeeld. Of moeten we ‘langs’ zeggen?

Article image

Piloot gaat racen met eigen behaarde gezicht op racewagen

Old Spice maakt grandioze reclamespots (kijk maar op YouTube) en het bedrijf zit ook nooit om een stunt verlegen. Deze keer ook weer…

Article image

Terugroepactie auto’s van… Barbie!

Het komt regelmatig voor dat autoconstructeurs een of meerdere modellen terugroepen wegens de ene of andere (mogelijke) productiefout. Dit is echter een bijzonder geval: er schort namelijk iets aan enkele exemplaren van Barbie’s Dream Camper… En het heeft iets met acceleratie te maken!

Article image

Eerst gearresteerd voor “stelen” eigen wagen, nu kans op enorme schadevergoeding

De feiten dateren al van oktober 2015. Een buurtbewoonster zag een man van donkere huidskleur die volgens haar een auto aan het stelen was, een Chevrolet Volt om precies te zijn. Toen de politie van Evanston (Illinois) ter plaatse kwam, zou de kerel vrijwillig hebben meegewerkt maar toch hardhandig aangepakt geweest zijn.

Article image

Man bouwt Mercedes ML 6×6 pick-up, wil hem voor “peanuts” verkopen

In dit project werd ongetwijfeld veel tijd en geld gestoken. Wie haalt het nu ook in zijn hoofd om een oude Mercedes ML (van 2001) om te bouwen tot een gigantische pick-up met een extra achteras? Eén of andere Brit, zo blijkt. Om hem te willen verkopen dan nog.

Article image

Is dit de arrogantste Mercedes ooit?

Met alle betogingen voor het klimaat in het achterhoofd zouden wij ons zeer ongemakkelijk voelen achter het stuur van deze oude, gehoornde Mercedes S-Klasse die zich ogenschijnlijk geen sikkepit van uitstootnormen aantrekt. Only in the USA?

Article image

Privéjet omgebouwd tot… Limousine!

Stel: je zit er ontzettend warmpjes bij en wil jezelf net zoals je even gegoede vrienden en kennissen eigenaar van een privéjet kunnen noemen. Het enige probleem: je hebt een hekel aan vliegen. De oplossing? Deze limojet!

Article image

Een set wielen en banden… voor de prijs van een Porsche 911!

Stel, je bent de trotse eigenaar van een blitse Bugatti Veyron maar hebt brute pech en beschadigt op je lange oprit de wielen en banden van je favoriete coupé voor het weekend. Niemand hoeft dit te weten, en al zeker je partner niet, dus bestel je maar gauw een nieuw setje van elk. Nieuw of tweedehands, veel betalen zal je!

Article image

Vergeet de Cullinan: de nieuwste SUV-koning komt uit de USA

Veel Amerikanen die het hebben “gemaakt”, bezitten naast een sportwagen of twee, drie vaak ook een Cadillac Escalade. En als hun garage extra groot is, kan er misschien zelfs een exemplaar bij van Lexani: extra lang, extra luxueus en… bestand tegen aanvallen van buitenaf!

Article image

Man reed Ferrari in meer “op vraag van Jezus”

In december 2016 was de blauwe Ferrari 360 Modena van de 48-jarige James A.M. in een meer in Florida beland. De Italiaanse sportkar zonk meteen naar de bodem, zijn eigenaar kon zichzelf gelukkig snel bevrijden. Opmerkelijk aan dit verhaal is dat dit achteraf geen ongeval bleek te zijn. Integendeel zelfs.

Article image

Beroemde Amerikaanse brug ingestort “door slecht weer”

Een iconisch Amerikaans monument is niet meer. De beroemde brug die de twee delen van de oude Packard-fabriek in Detroit, Michigan met elkaar verbond, is volledig ingestort.

Article image

Politie Dilbeek drift in de sneeuw: is de hetze erover?

Het heeft aardig wat gesneeuwd in België en dat merk je onderweg. Niet alleen aan de gladheid maar ook aan de gedragingen van veel Belgische chauffeurs, die dan spontaan last krijgen van koude zweetdruppels op strategische plaatsen. Al bestaan er gelukkig uitzonderingen. Bij de lokale politie van Dilbeek, bijvoorbeeld.

Article image

Zijn de dagen van de Autobahn zonder snelheidslimieten geteld?

De Duitse regering overweegt om een reeks ontwerpvoorstellen aan te nemen om de uitstoot veroorzaakt door transport te verminderen. Dat is niet meer gebeurd sinds 1990. De maatregelen zouden uiteindelijk kunnen leiden tot het einde van de afwezigheid van snelheidsbeperkingen op bepaalde delen van de Autobahn.