Buzz

Article image

Het lelijkste Tesla-interieur ooit?

Deze foto’s zijn momenteel trending op de sociaalnetwerksite Reddit en je hoeft je niet af te vragen waarom. Wij vinden dit met voorsprong het lelijkste Tesla-interieur dat we ooit hebben gezien…

Article image

Topman politie: privéfirma’s laten flitsen om personeel te sparen

Commissaris-generaal Marc De Mesmaeker, topman van de Belgische politiediensten, ijvert ervoor om privéfirma’s in te schakelen om snelheidsovertredingen vast te stellen. Om te flitsen, met andere woorden. Zijn motivatie is niet nieuw…

Article image

Porsche geflitst tegen 223 km/u: “cruise control vergeten”

Een man uit het Brusselse kreeg onlangs een vervelende brief in de bus. Hij werd met zijn Porsche Panamera geflitst op de E314 vlakbij Rotselaar en had een redelijk ongewone uitleg klaar voor deze overtreding.

Article image

Kopen! De Lamborghini Miura uit The Italian Job

Wie de originele “The Italian Job” uit 1969 nog niet gezien heeft, moet dat zeker eens doen. Al vanaf het begin van de film is het genieten geblazen van een wondermooie Lamborghini Miura LP400 waar het slecht mee eindigt. Gelukkig bestaat er nog steeds een tweede exemplaar. Dat werd na het draaien verkocht en was sindsdien spoorloos. Was dus, want hij staat na zoveel jaar weer te koop.

Article image

Softwareontwikkelaar toont “wereld zonder auto’s”

De vindingrijke Amerikaanse developer Chris Harris (neen, niet de autojournalist) heeft onlangs een video op Youtube gegooid waarin “een wereld zonder auto’s” wordt voorgesteld. Lees – en kijk – even mee.

Article image

Mercedes onder vuur voor “gevoelige” reclamecampagne

In de VS heeft Mercedes zich een beetje mispakt aan de nieuwe Sprinter-campagne. Er werd namelijk iets over dit model beweerd dat niet in goede aarde is gevallen bij de gemiddelde Amerikaan. En da’s nog zacht uitgedrukt.

Article image

Man neemt 3 personen onder vuur na discussie over automerken

Eind vorige maand werd in Bedford in de Amerikaanse staat Virginia een man gearresteerd nadat die het vuur had geopend op niet minder dan drie personen. De aanleiding? Een discussie over automerken.

Article image

Duitse politie neemt 120 auto’s in beslag tijdens rally: “Ze waren aan het racen”

Vorige week nam de Duitse politie zowat 120 auto’s in beslag tijdens de zogenaamde Eurorally, een meerdaagse roadtrip van de Noorse hoofdstad Oslo tot in het Tsjechische Praag. Sportwagenbezitters betaalden naar verluidt € 799 om deel te mogen nemen.

Article image

Is deze BMW 3 pick-up racistisch?

Deze BMW 330i werd te koop gezet in Washington. Opvallende kenmerken: hij zit vol camouflage, hij is een pick-up en – last but not least – er staat ‘KKK’ op de flanken. Racistisch… Of zit hier iets anders achter?

Article image

Het verkeerslicht dat je (bijna) niet kan zien

Opmerkelijk nieuws uit Hollain, een dorp in Henegouwen waar een verkeerslicht geïnstalleerd werd dat je nagenoeg niet kan zien. Gelukkig is het toestel nog niet actief…

Article image

Jaguar en Land Rover gaan klanten “betalen” in ruil voor data

Het concern Jaguar Land Rover wil zoveel mogelijk data over hun voertuigen verzamelen. De groep is zelfs bereid om zijn klanten daarvoor te betalen, of toch in zekere zin…

Article image

Iemand kocht dit uitgebrande wrak: waarom?

Dit hoopje oud ijzer werd te koop aangeboden op een Californische zoekertjessite. Nog opvallender is dat iemand er effectief geld voor geboden heeft en dat die persoon zich nu eigenaar mag noemen van “wat ooit een auto was”. Benieuwd welke?

Article image

Roamer: de eerste elektrische Tesla camper

Niet Elon Musk maar schrijver/globetrotter Travis Rabenberg is bijna klaar met de ontwikkeling van een kampeerauto met het Tesla-logo. Als basis werd trouwens geen Model X gebruikt…

Article image

Gek maar geniaal: winkelkarren met een noodstopfunctie

Bij Ford zijn ze niet vies van zijprojectjes. Het hondenhok dat lawaai buitenhoudt, is een voorbeeld maar iets relevanter vinden we de winkelkar met noodstopfunctie. Komt zowel in als buiten de supermarkt van pas!

Article image

Ontploffende Tesla gaat viraal

Steeds luider wordt geroepen dat elektrische wagens voor meer brandgevaar zorgen. Deze bewakingsbeelden van een ondergrondse parkeergarage versterken die stemmen alleen maar…