Buzz

Article image

Rolls-Royce en Lamborghini bij aankoop nieuwe penthouse

In de hoogste regionen van de vastgoedmarkt woedt de strijd hevig. Opvallen is voor makelaars de boodschap, en dat kan door bijvoorbeeld luxewagens te koppelen aan de aankoop van een miljoenenpand. En we spreken we niet over ‘simpele’ Audi’s of BMW’s…

Article image

Kijk hoe Franse “gele hesjes” een peperdure Mercedes-AMG in de fik steken

Zitten we aan de vooravond van een nieuwe Franse revolutie? In ieder geval lijkt het erop dat de volop betogende (en vernielzuchtige) gele hesjes het in de eerste plaats op de rijken hebben gemunt.

Article image

Stadje heeft apart wegennet voor… golfkarren!

Alles is “bigger and better” in de VS, toch? In ieder geval niet in Peachtree City in Georgia, dat bijna volledig in de ban is van golfkarretjes en daar ook een volledige infrastructuur voor bezit.

Article image

Volgend jaar nog meer gevaarlijke trouwstoeten?

Sinds april zit de politie in overdrive wat de controles op zogeheten trouwstoeten betreft. Die verlopen vaak niet alleen luidruchtig en wanordelijk, soms zijn ze ronduit gevaarlijk.

Article image

Man valt in slaap in Tesla… die verder blijft rijden

Afgelopen vrijdagochtend werd in Californië een berline gespot aan een snelheid van omgerekend 110 km/u. Niets vreemd aan? De chauffeur lag te slapen…

Article image

Vrachtwagenchauffeur steekt wagen ‘geel hesje’ in brand

In Houdeng, vlakbij La Louvière in de Waalse provincie Henegouwen, heeft een Nederlandse trucker met opzet een auto in brand gestoken die toebehoorde aan één van de zogenaamde ‘gele hesjes’.

Article image

Kijk hoe een LaFerrari zeer onhandig getakeld wordt

Ferrari-fans kijken misschien beter even weg. Hun maag zal immers keren als ze deze video van een LaFerrari die op een onhandige manier getakeld wordt, onder ogen krijgen.

Article image

Betrapt! Koppel met pech steelt wiel geparkeerde auto

Vorige week woensdag werd in het Waalse Herstal, vooral bekend van de wapenfabriek van FN, een bizarre diefstal vastgesteld. Een koppel met schade aan één van de wielen van hun VW Polo, vond er niets anders op dan een wiel te stelen van… een andere Polo.

Article image

‘Gele hesjes’ viseren nu ook flitscamera’s

Sinds het overwaaien van de ‘gele hesjes’ vanuit Frankrijk neemt het aantal incidenten met schade toe. Zo viseren demonstranten tegenwoordig ook flitscamera’s. En wat doet de politie?

Article image

Op dit cruiseschip kan je karten op twee verdiepen

Reizen met een cruiseschip zit in de lift en da’s geen vreemde trend: het zijn drijvende resorts waarop vanalles te beleven valt. Sommige bedrijven gaan zelfs heel ver. Op de ‘Norwegian Bliss’ kan je bijvoorbeeld karten.

Article image

Man ontwaakt in brandende BMW

In Vladimir, een industriestad ten oosten van Moskou, heeft een slapende man onlangs de schrik van zijn leven meegemaakt. De kerel werd namelijk wakker in zijn brandende BMW.

Article image

Bizar: Fred Flintstone aan de kant voor overdreven snelheid

In Florida werd een man gekleed als Fred Flintstone gearresteerd omdat hij te hard reed in een – min of meer – prehistorische auto!

Article image

Kleine gemeente flitst 58.568 bestuurders in 2 weken tijd

In Pieve di Teco, een kleine Italiaanse gemeente in de provincie Imperia, heeft het bestuur onlangs beslist om een vaste flitscamera te installeren. Die radar draait sindsdien overuren…

Article image

Wat als… Superman een auto had?

Dan zou het een supersnelle Tesla zijn, toch? De tuners van T Sportline denken alvast van wel, vandaar deze Project Superman op basis van een Model S.

Article image

Politie-dashcam: zo rijd je een vluchtende verdachte omver

Een 33-jarige Amerikaan die ervan verdacht wordt om zijn 6 jaar jongere vriendin te hebben neergeschoten, werd door een patrouillevoertuig van de politie omvergereden tijdens zijn vlucht te voet. You don’t mess with the cops..