Car Festival

Nieuwe Fiat-modellen: een klasse apart!

De nieuwe modellen van Fiat kan je moeilijk in hokjes onderbrengen. We durven zelfs telkens van een klasse apart spreken. Denk maar aan deze drie voorbeelden.

Geschreven door | 18/02/2021

Nieuwe Fiat 500 Elektrisch: vanaf € 23.900 of € 199/maand

Helemaal nieuw is de Fiat 500 Elektrisch, het eerste model van de Italiaanse fabrikant met een 100% elektrische aandrijving. Nog stijlvoller, nog verleidelijker, nog moderner en vooral: helemaal vrij van emissies waardoor je er ook op fiscaal vlak voordeel uit haalt. Bovendien beschikt deze schoonheid over een indrukwekkend rijbereik en liggen de onderhoudskosten laag. Een 500 kan je onmogelijk met een andere auto vergelijken.

Nieuwe Tipo-familie: voordeel tot € 4.500 + 10 jaar garantie en JKP aan 0%

De nieuwe Tipo, beschikbaar als ruime berline, vijfdeurs, break en ‘Cross‘, is misschien wel het mooiste model van zijn segment en beschikt over een opzienbarende prijs-uitrustingsverhouding. Dit is zowat het beste voorbeeld van een wagen die er veel duurder uitziet dan hij is.

Advertentie

Nieuwe 500X: voordeel tot € 6.300 + 10 jaar garantie en JKP aan 0%

De nieuwe 500X is een maat groter en ruimer dan de 500, zonder afbreuk te doen aan het beroemde ontwerp dat hem zo iconisch maakt. Als cross-over valt de 500X bij iedereen in de smaak, niet alleen omwille van zijn stijl maar ook omdat hij zo praktisch is. Hadden we al gezegd dat de beschikbare motoren zo zuinig zijn dat ze aan de strengste milieunormen voldoen?

Wacht niet te lang om deze prachtwagens te ontdekken en profiteer van de stevige kortingen via ons Car Festival!

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook