Concept Cars

FV-Frangivento Asfanè: een URO in Monaco

Eén van de amateurfotografen van de Nederlandse website Autogespot  heeft een erg bijzondere auto gezien in de straten van Monaco. Het gaat om een futuristische sportieveling die men als URO (Unidentified Riding Object) zou kunnen omschrijven want het is een wel erg onwaarschijnlijke wagen die door de straten van Monaco reed.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 4 okt. 2017 | Leestijd: 1 min

Dit opvallende voertuig is echter een FV-Frangivento Asfanè, een supercar waarvan eerder op het autosalon van Bologna in 2016 een conceptversie werd getoond. Destijds bleef het model een beetje onder de radar.

Advertentie – lees hieronder verder

De versie die in het prinsdom werd gefotografeerd, verschilt op enkele punten van de conceptversie. Zo beschikt het koetswerk over achteruitkijkspiegels en op het koetswerk prijkt een Californisch kenteken! Dat laat vermoeden dat het om de definitieve versie gaat die in Monaco werd getoond aan een potentiële klant.

De bolide meet 4,6 meter en is 2,05 meter breed en amper 1,5 m hoog. Deze FV-Frangivento Asfanè valt op omwille van zijn verschijning maar ook voor de technische karakteristieken want hij wordt aangedreven door een elektromotor van 900 pk!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon