Concept Cars

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: Waarom? (+VIDEO)

Mercedes-Maybach toont ons een conceptversie van een super luxueuze SUV op het autosalon van Peking. Hoewel de interieurafwerking meer dan ooit tot de verbeelding spreekt, vragen we ons af waarom de designteams een dergelijke vormgeving hebben goedgekeurd?

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 26 apr. 2018 | Leestijd: 2 min

Eén en ander heeft te maken met het feit dat deze SUV vooral met het oog op de Chinese markt werd ontwikkeld en veel minder “Europees” aanvoelt. Los daarvan oogt deze conceptversie van een “limousine op hoge poten” eerder merkwaardig. Anderzijds kunnen we bepaalde originele details wel smaken zoals het glazen dak of de achterklep die in twee delen wordt opgesplitst.

Deze Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury conceptwagen wordt voorgesteld als de ultieme combinatie van een limousine en een SUV. Het interieur is een combinatie van wit leder, chroom en koperkleurige inlegstukken. Achterin worden twee afzonderlijke fauteuils gemonteerd. Zo worden van elkaar gescheiden door een centrale console waarin een heus … theeservies zit opgeborgen.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua aandrijving wordt deze 5,26 meter lange limousine uitgerust met vier elektromotoren die samen 750 pk ontwikkelen. De batterij van 80 kWh biedt een rijbereik van 500 km, gemeten volgens de NEDC-meetcyclus.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon