Concept Cars

Peugeot Instinct: autonome en geconnecteerde concept (+VIDEO)

Peugeot neemt het salon voor mobiele technologie MWC in Barcelona te baat om zijn nieuwste concept voor te stellen. Deze Peugeot Instinct toont ons geconnecteerde technologie die het Franse merk in zijn toekomstige modellen wil integreren.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 27 feb. 2017 | Leestijd: 2 min

Kort nadat er een eerste beeld werd gelekt op de officiële website van het autosalon van Genève, besliste Peugeot om het doek helemaal van deze concept te halen. Deze Instinct zal in Barcelona en in Genève te zien zijn. We zien een conceptwagen die op een shooting brake lijkt omwille van het zeer gespierde design.

Peugeot wil voornamelijk de mogelijkheden op vlak van autonome mobiliteit tonen. De constructeur belooft dat rijplezier allerminst zal verdwijnen. Er wordt een Boost- en een Relax rijmodus voorzien. Er komen ook twee standen voor de autonome rijfunctie (Sharp en Soft).

Advertentie – lees hieronder verder

Deze Peugeot Instinct gebruikt het Samsung-internetplatform voor het Internet of Things: ARTIK Cloud. Zo kan Peugeot steeds meer geconnecteerde en intelligente services aanbieden.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon