Concept Cars

Title

DS blikt vooruit op de auto van 2035 (+VIDEO)

Het team van DS Automobiles heeft zich even laten gaan want hun X E-TENSE concept maakt indruk omwille van zijn lijnenspel en de variabele prestaties. De term “variabele prestaties” slaat op de elektromotor van de DS X E-TENSE conceptwagen (...)

Lees verder

Title

BMW onthult de iX3, de elektrische variant van de X3 (+VIDEO)

Op het Salon van Peking onthulde BMW de iX3 Concept, de voorloper van een nieuw model in het i-gamma. Zoals zijn naam laat vermoeden is deze concept car gebaseerd op de jongste BMW X3. Hij onderscheidt zich wel door een specifiek design van de voorzijde en grotere niertjes in de grille die geen eenheid meer (...)

Lees verder

Title

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: Waarom? (+VIDEO)

Mercedes-Maybach toont ons een conceptversie van een super luxueuze SUV op het autosalon van Peking. Hoewel de interieurafwerking meer dan ooit tot de verbeelding spreekt, vragen we ons af waarom de designteams een dergelijke vormgeving hebben goedgekeurd (...)

Lees verder

Title

Genesis Essentia, de Koreaanse blikvanger van New York

Op het Salon van New York had Genesis, het luxemerk van Hyundai, een geweldige blikvanger om het volk naar zijn stand te lokken: de Essentia concept car. Deze Essentia is een studiemodel dat al een goed idee geeft hoe de toekomstige modellen van het merk Genesis er (...)

Lees verder

Title

Skoda wil er nog een SUV bij

Als je zag wat er gebeurde bij de zustermerken VW en Seat met de T-Roc en de Arona, lag het nieuws voor de hand: om zijn SUV-gamma compleet te maken, stelt Skoda een concept van een city crossover voor op het Salon van Genève (...)

Lees verder