Concept Cars

Article image

Comeback van de 911 Speedster?

Nadat Porsche vorig weekend – naar aanleiding van de 70ste verjaardag van het merk – in Goodwood een conceptversie liet zien, zou het best kunnen dat er vanaf volgend jaar opnieuw een 911 Speedster aan het gamma wordt toegevoegd.

Article image

Een hybride Audi RS6 levert meer dan 1.000 pk

De Duitse tuner Abt, die deelneemt aan de Formule E met Audi, stelt de Audi RS6-E voor. Dankzij een elektrische hulpmotor naast de V8 4,0l krijgt de wagen een enorm vermogen dat oploopt tot 1.018 pk met een koppel van 1.291 Nm!

Article image

DSD Golem: Uit een sciencefictionfilm geplukt!

DSD Design en Motorsport richt zich tot een select publiek van liefhebbers. Toch verdient het nieuwe Golem concept, nog maar het tweede van het Spaanse merk, de nodige aandacht.

Article image

Toyota gaat hybride supercar bouwen (+VIDEO)

Na het behalen van de eerste overwinning in de 24 Uren van Le Mans, kondigt Toyota aan dat de GR Super Sport concept car begin volgend jaar in productie zal gaan!

Article image

Kano5: Lang leve de verbrandingsmotor

In een tijd waar de autoconstructeurs massaal uitpakken met concepts van elektrische wagens, zorgt de Kano 5 Concept voor een welgekomen afwisseling door de elektromotor links te laten liggen. Bovendien kreeg deze wagen een zeer geslaagd design.

Article image

Honda Civic Type R Pick-up: de Britten doen het weer!

In het kader van de SMMT International Automotive Summit, heeft Honda UK (Groot-Brittannië) een concept getoond waar weinigen zitten op te wachten : het gaat om een Civic Type R pick-up !

Article image

911 Speedster voor de 70ste verjaardag van Porsche

Als verjaardagscadeutje voor zijn 70ste verjaardag toont Porsche deze 911 Speedster Concept.

Article image

Skoda Sunroq: Karoq gaat topless (+VIDEO)

Cabrioversies van SUV-modellen winnen aan populariteit, na de Range Evoque en in afwachting van de T-Roc toont Skoda vandaag de Sunroq. Het gaat om een erg bijzondere conceptversie voor de Tsjechische constructeur.

Article image

Een Nissan Leaf cabrio?

Om de verkoop van de 100.000ste Nissan Leaf op de Japanse markt te vieren, heeft de Aziatische constructeur beslist om een open conceptversie te onthullen.

Article image

DS blikt vooruit op de auto van 2035 (+VIDEO)

Het team van DS Automobiles heeft zich even laten gaan want hun X E-TENSE concept maakt indruk omwille van zijn lijnenspel en de variabele prestaties.

Article image

BMW onthult de iX3, de elektrische variant van de X3 (+VIDEO)

Op het Salon van Peking onthulde BMW de iX3 Concept, de voorloper van een nieuw model in het i-gamma.

Article image

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: Waarom? (+VIDEO)

Mercedes-Maybach toont ons een conceptversie van een super luxueuze SUV op het autosalon van Peking. Hoewel de interieurafwerking meer dan ooit tot de verbeelding spreekt, vragen we ons af waarom de designteams een dergelijke vormgeving hebben goedgekeurd?

Article image

Genesis Essentia, de Koreaanse blikvanger van New York

Op het Salon van New York had Genesis, het luxemerk van Hyundai, een geweldige blikvanger om het volk naar zijn stand te lokken: de Essentia concept car.

Article image

Lancering BMW i4 is officieel

BMW heeft het licht op groen gezet voor de productie van de i Vision Dynamics concept en hij zal als i4 door het leven gaan. Na de i3 stadswagen en de sportieve i8 wordt de volgende telg van de elektrisch aangedreven “i”-familie, de i4 berline.

Article image

Infiniti Q60 Hybrid: komt hij er toch?

Vorig jaar toonde Infiniti de Q60 Project Black S al op het autosalon van Genève. Ondertussen is deze aantrekkelijke concept met 500 pk nog steeds niet bij de dealers geraakt, maar het project wordt evenmin opgegeven.