Dream Cars

Bentley Mulsanne coupé dankzij Ares Design

In tegenstelling tot de Arnage, is de Bentley Mulsanne niet voorbestemd om als coupé door het leven te gaan. Tenminste, niet officieel. Voor wie met weemoed terugkijkt naar de Brooklands Coupé, heeft Ares Design een eigen tweedeursversie gemaakt van de Mulsanne.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 22 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

Trouwe lezers van onze website kennen Ares Design. Het gaat om een designstudio die door Dany Bahar – ex-CEO van Lotus – wordt geleid en hij ontwikkelt vaak “revivals” van mythische modellen als hij niet bezig is met ombouwprojecten van bestaande topmodellen.

Precies in die tweede categorie moeten we deze Mulsanne Coupé onderbrengen. Ares nam ook geen genoegen met enkel twee deuren te schrappen van deze luxueuze Brit. De Bentley krijgt ook een achterpartij met een totaal ander profiel. Eén en ander oogt bijzonder geslaagd, want hij lijkt zo uit het Bentley-atelier te komen.

Advertentie – lees hieronder verder

Het interieur blijft niet achter, want ook hier zien we leer met fraaie stiknaden zoals we dat van Bentley gewend zijn. Het spreekt voor zich dat de hoofd- en de beenruimte achteraan beperkter is dan in de limousine, maar het design maakt veel goed…

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon