Dream Cars

Ferrari SP38, enig in de wereld!

In het kader van zijn “One-Off” programma stelt Ferrari een nieuw uniek model voor. Deze Ferrari SP38 is gebaseerd op een 488 GTB en kreeg een koetswerk dat geheel volgens de wensen van zijn gelukkige eigenaar werd opgebouwd.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 24 mei 2018 | Leestijd: 2 min

Terwijl vele klanten de grootste moeite hebben om een normale Ferrari te bestellen, worden sommige gelukkigen door het merk zelf uitgekozen om deel uit te maken van het “One-Off” programma. Twee jaar na de speciale 458 MM Speciale, duikt nu dus de SP38 op die voorbehouden is aan een vertrouweling van het merk.

Vooral het koetswerk werd onder handen genomen op dit model, dat te zien zal zijn op het Concours d'Elegance van Villa d'Este. De hertekende panelen geven de koplampen een horizontalere vorm, terwijl ook het profiel gewijzigd werd en de achterruit verdween. Die laatste werd vervangen door een motorkap met grote drie lamellen die achterzijde een totaal andere look bezorgen.

Advertentie – lees hieronder verder

Uiteraard werd niets meegedeeld over de prijs van dit model, maar wellicht valt hij heel wat hoger uit dan het prijskaartje van 210.000€ dat aan een 488 GTB bengelt.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon