Dream Cars

Koop de Aston Martin van James Bond!

Wil u in uw vrije tijd doorgaan voor een geheimagent? In dat geval zal dit u interesseren, want de originele Aston Martin die ooit van James Bond was, wordt verkocht. De auto van acteur Daniel Craig die sinds 2008 de rol van 007 vertolkt, wordt immers verkocht.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 22 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

De Aston in kwestie is een Vanquish, meer bepaald een beperkte Centenary Edition waarvan wereldwijd slechts 100 exemplaren bestaan. Het gaat om een bijzondere reeks die werd gebouwd naar aanleiding van de 100ste verjaardag van het merk in 2014. Het is een genummerd exemplaar (007, wat had u verwacht?) met een blauwe koetswerkkleur en een bijpassend interieur. De kleur werd gekozen omwille van de voorkeur voor jeanstinten van de acteur.

De wagen werd door Daniel Craig aan veilinghuis Christie’s overhandigd. Zij zullen hem in New York op 20 april veilen tijdens “The Exceptional Sale”. De wagen zou op zijn minst een half miljoen dollar moeten opleveren en het bedrag zal naar “The Opportunity Network” gaan; dat is een organisatie die jongeren een carrièreboost wil geven.

Advertentie – lees hieronder verder

Kortom, dit is een ultieme kans om uw droomwagen te kopen en een goede daad te stellen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon