Dream Cars

Nieuwe Rimac in Genève 2018

Met zijn Concept One goed voor 1.224 pk was Rimac een superhit op internet. Intussen is bekend dat het Kroatische merk op het Salon van Genève 2018 een tweede model zal onthullen.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 6 dec. 2017 | Leestijd: 2 min

In de wereld van hypercars, in de stijl van Bugatti, Koenigsegg en andere Pagani’s, wordt dit nieuws enthousiast onthaald: Rimac werkt aan zijn Concept Two, waarvan de eerste beelden reeds werden onthuld.

De merkverantwoordelijken spreken van een comfortabeler model, met een groter rijbereik (het gaat om een 100% elektrische wagen), sterkere prestaties en uiteraard ook een prijs die hoger zal uitvallen dan het eerste model van de constructeur. Concreet betekent dit dat de nieuwe Rimac, die op het Salon de Genève 2018 wordt voorgesteld, in minder dan 2,5 seconden van 0 tot 100 km/u zal spurten, dankzij een vermogen van meer dan 1.224 pk, terwijl het prijskaartje ruim boven het miljoen euro zal uitstijgen…

Advertentie – lees hieronder verder

Van de Rimac Concept Two (dat wordt niet zijn officiële naam) zullen 100 exemplaren geproduceerd worden, of 10 keer meer dan van de Concept One.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon