Dream Cars

Article image

Nieuwe Aston Martin Valhalla voor 2021

In 2021 brengt Aston Martin een nieuwe sportwagen met middenmotor uit die wellicht een goede 1.000 pk zal produceren, de naam Valhalla zal krijgen en ruim 1 miljoen euro zal kosten.

Article image

Alfa Romeo GTV, 600+ pk sterke hybride, ben jij dat?

Alfa Romeo is druk in de weer met de ontwikkeling van zowel een nagelnieuwe 8C als van een GTV. Vooral laatstgenoemde zal niet meer vergelijkbaar zijn met zijn voorwielaangedreven voorganger met maximaal 240 paarden in stal. Reken binnenkort op een hybride met vierwielaandrijving en 600+ pk!

Article image

McLaren ‘Grand Tourer’ laat zijn neus zien

McLaren geeft al een tijdje aan dat er een nieuw model in aantocht is, maar de beelden die daar tot nu toe bij hoorden waren erg verhullend. Vandaag toont de Britse sportwagenfabrikant een eerste glimp van de nieuwe supercar die veel minder gecamoufleerd is.

Article image

Deze auto heeft elektrisch rijden hip gemaakt

Nog voor we konden kennismaken met de Tesla Model S was er de Fisker Karma. Het was de droom van een bekende autodesigner die werkelijkheid werd en de eerste “groene” productiewagen die tot de verbeelding sprak. En dat nu nog steeds doet.

Article image

Een BMW-Alpina V12 voor de prijs van… een Golf!

RM Sotheby’s zal deze maand deze verbluffende Alpina B12 uit 1999 veilen. Voor wie niet mee is: da’s een getunede BMW 7 Reeks met een dikke V12 en – in dit geval – een Belgisch tintje.

Article image

100 jaar Bentley: de 5 meest gezochte modellen

Na onze 5 favoriete Bentleys van de afgelopen 100 jaar aan je te hebben voorgesteld, is het nu tijd om de 5 meest gezochte modellen aan te halen. Ook weer om duimen en vingers van af te likken, dat spreekt voor zich…

Article image

Onze 5 favoriete Bentleys door de eeuw heen

In juli van dit jaar zal Bentley exact een eeuw op de teller hebben. Om dit 100-jarige bestaan extra in de kijker te zetten, laten we je kennismaken met onze 5 favoriete modellen van dit Britse elitemerk.

Article image

Rimac C-Two bijna productieklaar

De Kroatische constructeur van elektrische hypercars, Rimac, legt momenteel de laatste hand aan een nieuw model: de C-Two.

Article image

Puritalia Berlinetta koppelt duurzaamheid aan prestaties en stijl

Puritalia, een premium artisanale constructeur uit Italië, onthulde op het Autosalon van Genève zijn nieuwe Berlinetta, een krachtige hybride sportwagen met een vintage look.

Article image

Tweedehandse Aston Martin One-77 evenveel waard als villa aan Côte d’Azur

De oplage van deze Aston Martin One-77 was zeer beperkt. Zoals zijn naam doet vermoeden, bestaan er maar 77 exemplaren van. Tweedehands kopen dan maar? Onbetaalbaar…

Article image

McLaren Senna GTR: alle exemplaren de deur uit

McLaren heeft een grandioze kanjer in petto: de Senna GTR die het ultieme rijplezier belichaamt.

Article image

Koenigsegg Jesko: 1.600 pk als je “speciaal” tankt

Ook Koenigsegg is van de partij op het Autosalon van Genève en bracht er de nieuwe Jesko naartoe. Geen elektrische bolide, voor alle duidelijkheid maar een 1.600 pk sterke hypercar die zijn kolossale maximumvermogen aan een “speciale” brandstof te danken heeft…

Article image

Unieke Bugatti voor prijs van 8 Chirons en 3 Ferrari’s

Je bent ‘m misschien al tegengekomen in een nieuwsoverzicht, deze Bugatti die toepasselijk La Voiture Noire werd gedoopt. In een andere kleur zal je hem trouwens ook nooit zien, aangezien het om een uniek exemplaar gaat. Dat is ook van zijn belachelijk hoge prijskaartje af te leiden.

Article image

Maguari HS1 GTC kost 2.028 euro per pk

Dit is de Maguari HS1 GTC, een nieuwe supercar die op het Autosalon van Genève te zien zal zijn en tegen de groene beweging in is uitgerust met een dikke, vette verbrandingsmotor. Zijn vermogen? Fenomenaal!

Article image

Dit oude luxemerk herleeft binnenkort misschien en zal Mercedes doen beven!

Hispano-Suiza, een Spaans merk dat vroeger luxewagens produceerde, komt met een elektrische wagen. De “Carmen” vindt inspiratie in de mythische Dubonnet Xenia.