Dream Cars

Article image

Gaat ook Bugatti de SUV-toer op?

Volgens insiders overweegt Bugatti een nieuw model naast de Chiron en de Divo die daarvan is afgeleid. Zal het merk ook de sprong in de steeds dieper wordende SUV-vijver wagen, net zoals Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini en binnenkort Ferrari?

Article image

Lexus LC Cabrio: “Maken?” Ja, maken!

De Lexus LC in productievorm lijkt al als twee druppels water op het studiemodel waarvan hij is afgeleid. Laat ons hopen dat voor deze LC Cabriolet exact dezelfde denkwijze wordt toegepast. Als het merk hem besluit te maken, natuurlijk.

Article image

Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport: 40 pk erbij

Vergeleken met zijn voorganger wint de nieuwe 718 Cayman GT4 Clubsport 40 pk aan vermogen en biedt daarmee weer sterkere prestaties. Tegelijk werd de coupé handelbaarder en maakt hij ook gebruik van duurzame, organische composietmaterialen voor sommige koetswerkonderdelen.

Article image

Lamborghini Huracan EVO: nog sneller

Op zich is het geen grote verrassing dat de Lamborghini Huracan weer wat werd bijgeschaafd. Onlangs kreeg zijn verwante neef, de Audi R8, namelijk een stevige update, en dan is het niet meer dan logisch dat de Italiaanse krachtpaster daar mee van profiteert.

Article image

Een McLaren P1 gewijd aan Senna

McLaren Special Operations (MSO) realiseerde een uniek project op basis van een McLaren P1 GTR ter gelegenheid van de 30e verjaardag van de eerste wereldtitel Formule 1 van Ayrton Senna. Deze buitengewone McLaren P1 GTR werd getooid in de bekende Marlboro-livrei van de MP4/4 van weleer.

Article image

Pininfarina Battista: sneller dan een F1

Automobili Pininfarina geeft aan dat het een elektrisch aangedreven supercar zal ontwikkelen. De koetswerkdesigner heeft ook al een naam voor het toekomstige model: Battista.

Article image

Aston Martin Valkyrie V12 schreeuwt als een Formule 1

Het is een publiek geheim dat Aston Martin aan een supercar werkt en vandaag lekt de Britse sportwagenfabrikant ook al wat informatie over de motorisatie die bijzonder krachtig belooft te worden.

Article image

Corvette met middenmotor: flirten met 800 pk

Reikhalzend wordt uitgekeken naar de komst van de nieuwe Corvette, die voortaan in verschillende versies zal worden aangeboden. Zo zou je moeten kunnen kiezen tussen (onder andere?) een GT en een radicale versie waarvan de motor niet langer vooraan ligt.

Article image

Unieke Ferrari cabrio op vraag van miljardair

Deze Ferrari zal uniek blijven. Het gaat om een cabrioversie van de F12tdf, die SP3JC werd gedoopt en op uitdrukkelijk verzoek van een zeer bevoorrechte Britse klant door de afdeling “Special Projects” werd gebouwd.

Article image

MSO stelt McLaren 720S Stealth voor

McLaren Special Operations (MSO) mocht een 720S onder handen nemen en dat leverde deze indrukwekkende Stealth op.

Article image

Ferrari: binnenkort 15 nieuwe modellen

Enzo Ferrari zei altijd dat de beste Ferrari de volgende is. Dat belooft voor huidig topman Louis Camilleri, die van plan is om in de loop van de volgende jaren maar liefst 15 nieuwe modellen uit te brengen.

Article image

Lamborghini Urus is raceklaar

Lamborghini Squadra Corse ontwikkelde de Urus ST-X, een raceversie van de prestigieuze SUV voor een nieuwe rallycross competitie voor cross-overs.

Article image

De nieuwe TVR Griffith in actie

Het Britse sportwagenmerk TVR is uit zijn as aan het herrijzen. Eerst aan rol is een coupé met een bekende naam: Griffith…

Article image

Lamborghini Aventador SC18 is uniek

Een gefortuneerde klant van Lamborghini wou een echt unieke sportwagen. Dus werd de Aventador SC18 gebouwd.

Article image

5 feiten die je (misschien) nog niet wist over de Porsche 911

De nieuwe generatie Porsche 911 is in aantocht en dus vonden we de tijd rijp om de geschiedenisboeken nog eens boven te halen. In dit artikel: 5 feiten over de 911 die je misschien nog niet wist!