Dream Cars

Article image

Deze Aston Martins moet je samen kopen

Koetswerkbouwer Zagato is een eeuw oud geworden en daar spelen ze bij Aston Martin handig op in. Het bewijs? De onthulling van twee modellen die alleen samen verkocht mogen worden en dit tegen een zeer gepeperd tarief.

Article image

Exclusieve wagens onder de hamer in Zwitserland

Het bekende veilinghuis Bonhams organiseert op zondag 29 september in Zwitserland een exclusieve veiling van een verzameling van 25 hypercars, supercars en luxewagens.

Article image

Furie uit het verleden: BMW Z3 M, de wilde roadster!

Door de 6 cylinders van de M3 in de Z3 te plaatsen, hebben de ingenieurs van BMW van deze vreedzame roadster een verleidelijke dragster gemaakt. We blikken terug op de Z3 M, die tussen 1996 en 2002 geproduceerd werd.

Article image

James Bond vs Austin Power: Aston Martin DB 5 of Jaguar E-Type?

De Aston Martin DB5 en de Jaguar E-Type, twee mythische modellen uit de autowereld. De twee Britse modellen hebben in spionagefilms gefigureerd… maar allebei in een heel andere stijl.

Article image

Deze erg bijzondere Alfa 4C ging niet onopgemerkt voorbij tijdens een veiling!

Lijkt deze Alfa Romeo 4C je wat vreemd? Dat is normaal! Het gaat namelijk om een erg speciaal model dat door Mole Automobiles werd ontworpen.

Article image

Lamborghini Murciélago: de krankzinnige onderhoudskosten

Altijd al gedroomd van een Lamborghini Murcielago? Wacht tot je de onderhoudskosten van dit model onder ogen krijgt…

Article image

100 jaar Zagato: de 5 mooiste modellen

Dit carrosseriebedrijf werd in 1919 opgericht in designstad Milaan door Ugo Zagato. Het is uitgegroeid tot een van de meest tot de verbeelding sprekende namen uit de auto-industrie. Benieuwd naar de 5 modellen die wij het mooist vinden? Kijk even mee je ogen uit…

Article image

5 prestigieuze GT’s voor minder dan € 50.000

Voor de prijs van een familievriendelijke sedan met wat opties kan je tegenwoordig je jongens- of meisjesdroom waarmaken. Let op: je kan ‘m kopen, verzekeren en inschrijven en dergelijke zijn andere verhalen…

Article image

Nieuwe Aston Martin Valhalla voor 2021

In 2021 brengt Aston Martin een nieuwe sportwagen met middenmotor uit die wellicht een goede 1.000 pk zal produceren, de naam Valhalla zal krijgen en ruim 1 miljoen euro zal kosten.

Article image

Alfa Romeo GTV, 600+ pk sterke hybride, ben jij dat?

Alfa Romeo is druk in de weer met de ontwikkeling van zowel een nagelnieuwe 8C als van een GTV. Vooral laatstgenoemde zal niet meer vergelijkbaar zijn met zijn voorwielaangedreven voorganger met maximaal 240 paarden in stal. Reken binnenkort op een hybride met vierwielaandrijving en 600+ pk!

Article image

McLaren ‘Grand Tourer’ laat zijn neus zien

McLaren geeft al een tijdje aan dat er een nieuw model in aantocht is, maar de beelden die daar tot nu toe bij hoorden waren erg verhullend. Vandaag toont de Britse sportwagenfabrikant een eerste glimp van de nieuwe supercar die veel minder gecamoufleerd is.

Article image

Deze auto heeft elektrisch rijden hip gemaakt

Nog voor we konden kennismaken met de Tesla Model S was er de Fisker Karma. Het was de droom van een bekende autodesigner die werkelijkheid werd en de eerste “groene” productiewagen die tot de verbeelding sprak. En dat nu nog steeds doet.

Article image

Een BMW-Alpina V12 voor de prijs van… een Golf!

RM Sotheby’s zal deze maand deze verbluffende Alpina B12 uit 1999 veilen. Voor wie niet mee is: da’s een getunede BMW 7 Reeks met een dikke V12 en – in dit geval – een Belgisch tintje.

Article image

100 jaar Bentley: de 5 meest gezochte modellen

Na onze 5 favoriete Bentleys van de afgelopen 100 jaar aan je te hebben voorgesteld, is het nu tijd om de 5 meest gezochte modellen aan te halen. Ook weer om duimen en vingers van af te likken, dat spreekt voor zich…

Article image

Onze 5 favoriete Bentleys door de eeuw heen

In juli van dit jaar zal Bentley exact een eeuw op de teller hebben. Om dit 100-jarige bestaan extra in de kijker te zetten, laten we je kennismaken met onze 5 favoriete modellen van dit Britse elitemerk.