Dream Cars

Article image

Unieke Ferrari cabrio op vraag van miljardair

Deze Ferrari zal uniek blijven. Het gaat om een cabrioversie van de F12tdf, die SP3JC werd gedoopt en op uitdrukkelijk verzoek van een zeer bevoorrechte Britse klant door de afdeling “Special Projects” werd gebouwd.

Article image

MSO stelt McLaren 720S Stealth voor

McLaren Special Operations (MSO) mocht een 720S onder handen nemen en dat leverde deze indrukwekkende Stealth op.

Article image

Ferrari: binnenkort 15 nieuwe modellen

Enzo Ferrari zei altijd dat de beste Ferrari de volgende is. Dat belooft voor huidig topman Louis Camilleri, die van plan is om in de loop van de volgende jaren maar liefst 15 nieuwe modellen uit te brengen.

Article image

Lamborghini Urus is raceklaar

Lamborghini Squadra Corse ontwikkelde de Urus ST-X, een raceversie van de prestigieuze SUV voor een nieuwe rallycross competitie voor cross-overs.

Article image

De nieuwe TVR Griffith in actie

Het Britse sportwagenmerk TVR is uit zijn as aan het herrijzen. Eerst aan rol is een coupé met een bekende naam: Griffith…

Article image

Lamborghini Aventador SC18 is uniek

Een gefortuneerde klant van Lamborghini wou een echt unieke sportwagen. Dus werd de Aventador SC18 gebouwd.

Article image

5 feiten die je (misschien) nog niet wist over de Porsche 911

De nieuwe generatie Porsche 911 is in aantocht en dus vonden we de tijd rijp om de geschiedenisboeken nog eens boven te halen. In dit artikel: 5 feiten over de 911 die je misschien nog niet wist!

Article image

Jaguar F-Type klaar voor de rallysport

Jaguar heeft twee F-Type cabriomodellen geprepareerd voor de rallysport naar aanleiding van 70ste verjaardag van de sportwagens van het merk.

Article image

Porsche zet nieuw record op de Nürburgring

De Porsche 911 GT2 RS MR is voortaan de snelste ‘straatlegale auto’ op de Nordschleife van de Nürburgring.

Article image

Ford GT weer een beetje extremer

De Ford GT is al een supercar die vooral thuishoort op circuit. De Amerikaanse constructeur lanceert in 2019 de Ford GT Carbon Series en die wordt nog een beetje extremer.

Article image

Lamborghini: een waardige rivaal voor de McLaren Senna?

De McLaren Senna en Aston Martin Valkyrie hebben Lamborghini geïnspireerd om een extreem aërodynamische hypercar in de lijn van de Lamborghini Centenario en Veneno te creëren.

Article image

Dé Ferrari waar nostalgische zielen naar uitkijken…

Op basis van de Ferrari GTC4Lusso heeft het bedrijf Ares Design deze wedergeboorte van de 412 gebouwd. Zijn naam: Project Pony…

Article image

Deze Renault was gevaarlijk om mee te rijden…

In 2001 kwam Renault met deze Clio V6 op de proppen, met een kloeke zescilindermotor in plaats van een achterbank. Een zeer spannende auto was dit, zeker voor racefanaten, maar ook een gevaarlijke…

Article image

5 feiten over de nieuwe Porsche 911

Na ontelbare keren te zijn betrapt tijdens testwerk (op het einde zelfs helemaal vrij van camouflage) laat de volgende Porsche 911 niet meer lang op zich wachten. Tot het zover is, trakteren we je nu al op 5 interessante feiten over de nieuweling.

Article image

Porsche 935: 700 pk voor 77 stuks

Porsche heeft op de Rennsport Reunion in Californië deze wel heel speciale 935 voorgesteld, compleet met Martini-livrei. Al kan je de 935 ook zonder stickers bestellen… Als je snel genoeg bent!