Dream Cars

Title

De nieuwe Mustang Shelby GT500: Beestig!

De meest brutale Mustang is bijna klaar en daarom krijgen we een eerste teaser onder ogen waarop de wagen langs boven is te zien. Vooral de geperforeerde motorkap valt op en dit maakt meteen duidelijk dat de krachtige motor die eronder zit, heel veel koeling (...)

Lees verder

Title

Eerste BMW i8 Roadsters geleverd aan i8 Club

Het is alom bekend dat het lidmaatschap van een club vaak tal van voordelen biedt. Dat geldt ook voor de leden van de International BMW i8 Club, want 18 leden namen zopas de eerste exemplaren van de i8 Roadster - die voor klanten werden gebouwd - in ontvangst (...)

Lees verder

Title

Waanzinnige achtervleugel van Zenvo TSR-S in actie (+VIDEO)

Deze Deense constructeur verbaasde op het autosalon van Genève met de Zenvo TSR-S omwille van de erg futuristische actieve aerodynamica. Het systeem werd «Zenvo Centripedal Wing» genoemd en we zagen het zopas aan het werk op het circuit van Assen in Nederland. Het resultaat is op zijn minst indrukwekkend. (...)

Lees verder

Title

Ferrari SP38, enig in de wereld!

In het kader van zijn "One-Off" programma stelt Ferrari een nieuw uniek model voor. Deze Ferrari SP38 is gebaseerd op een 488 GTB en kreeg een koetswerk dat geheel volgens de wensen van zijn gelukkige eigenaar werd opgebouwd. Terwijl vele klanten de grootste moeite hebben om een normale Ferrari te bestellen, (...)

Lees verder

Title

Ecclestone geeft smak geld aan Senna’s McLaren F1

Tijdens de veiling die Bonhams op 13 mei in Monaco organiseerde, heeft een oude bekende van het F1-wereldje de McLaren gekocht waarmee Senna destijds de Grote Prijs van Monaco reed. Het gaat om de voormalige F1-baas, Bernie Ecclestone, die erg betrokken blijft bij deze (...)

Lees verder

Title

De Lamborghini van de Paus bracht veel geld op

We waren benieuwd aan welke prijs de recent geveilde Lamborghini Huracan van de paus uiteindelijk werd verkocht. De veilingmeester heeft duidelijk goed werk verricht, want de uiteindelijke koper had meer dan het dubbele van de oorspronkelijk ingeschatte prijs over voor deze Lambo. Op 12 mei jongstleden werd deze Lamborghini Huracan van Paus Franciscus geveild op een (...)

Lees verder

Title

Aston Martin DB11 AMR: Meer vermogen! (+VIDEO)

Aston Martin onthult de DB11 AMR, dat is een nieuwe versie van de DB11 waarbij het vermogen van de V12-motor werd opgetrokken tot 639 pk. Dat is precies 31 pk meer dan de V12-motor van de gewone DB 11 die door de AMR wordt vervangen. Met deze nieuwe Aston Martin DB11 AMR (...)

Lees verder

Title

Brabham BT62: Wat een comeback!

Jack Brabham zou zeker erg trots zijn op de eerste wagen die zijn naam draagt: met duizelingwekkende prestaties wordt de Brabham BT62 een concurrent van een zekere McLaren Senna GTR! 972 kg en 700 pk, of 730 pk/ton, evenals 1.200 kg downforce: dat zijn de cijfers van de Brabham BT62, die op (...)

Lees verder

Title

Gumpert Nathalie: Supercar op waterstof (+VIDEO)

Roland Gumpert laat andermaal van zich horen met de Nathalie: een supercar met 816 pk. De man lanceerde eerder zijn eigen merk en de Gumpert Apollo, maar het bedrijf ging bankroet en het nieuwe merk Apollo heeft vandaag niets meer te maken met zijn oprichter. Vandaag laat Roland Gumpert weer van zich horen met het merk RG en hij brengt hierbij (...)

Lees verder

Title

Devel Sixteen: Eerste testrit! (+ VIDEO)

De Devel Sixteen lijkt meer op een raket dan op een auto en bij het zien van deze eerste testrit, wordt duidelijk dat de prestaties vergelijkbaar zijn met die van een raket! Devel Motors is een merk uit Dubai dat in 2017 vriend en vijand kon verbazen met de (...)

Lees verder

Title

Indrukwekkende 911 GT3 RS door Porsche Exclusive

Vond u de Porsche 911 GT3 RS, die onlangs op het Salon van Genève werd voorgesteld, net iets te flashy? Hier is een veel klassiekere, maar even indrukwekkende variant! Dit exemplaar van de 911 GT3 RS (Type 991) komt uit het officiële personalisatie-atelier in Stuttgart: Porsche Exclusive (...)

Lees verder

Title

Mercedes CLK DTM met 582 pk onder de hamer

Silverstone Auctions veilt een bijzonder exclusieve Mercedes CLK DTM van 2005. Bij de lancering in 2005 was dit model slechts voor een kleine schare klanten toegankelijk. Vandaag zou dit model €250.000 moeten opleveren (...)

Lees verder