Dream Cars

Article image

800 pk voor de volgende Alfa Romeo 8C?

Eerst werd gecommuniceerd dat de opvolger van de illustere 8C met Ferrari-motor over meer dan 700 pk zou beschikken. Vandaag wordt al over 800 pk gesproken.

Article image

Ferrari heeft “iconisch” model klaar

Ferrari-klanten hebben een intrigerende e-mail ontvangen waarin de komst van een nieuw model wordt aangekondigd. De fameuze targa waar we het onlangs over hadden of iets helemaal anders? Bij Ferrari spreken ze over “Icona Ferrari” en F176…

Article image

Een bijzondere Mercedes CLK GTR onder de hamer

Eind augustus gaat RM Sotheby’s deze uiterst zeldzame Mercedes CLK GTR veilen. Geïnteresseerden kunnen afzakken naar Californië tijdens de Monterey Car Week. Weet dat er maar 25 CLK GTR’s bestaan…

Article image

Lamborghini toont video ronderecord Nordschleife

Onlangs heeft Lamborghini een record gebroken op de Nordschleife van de Nürburgring. Van die prestatie werd nu een video op het wereldwijde web gezwierd.

Article image

De Ferrari Enzo en FXX van Schumacher staan te koop

Bij een Zwitserse autohandelaar kan je momenteel niet één maar twee Ferrari’s op de kop tikken uit de garage van Michael Schumacher himself. Het gaat om een Enzo en een FXX. Met die laatste mag je niet op de openbare weg.

Article image

Lamborghini wil nieuw record op de Nordschleife

Sinds een aantal dagen maakt Lamborghini volop tamtam over de Aventador SVJ, de ultieme versie van het vlaggenschip van het merk. De Italianen beweren dat die peperdure sportkar de snelste productiewagen op de Nordschleife wordt.

Article image

Deze Pagani is de duurste auto ter wereld

Italiaans supersportwagenbouwer Pagani heeft zopas het prijskaartje van de Zonda HP Barchetta bekendgemaakt. Van dat model werden slechts 3 exemplaren gebouwd, die elk 15 miljoen (!) euro moeten opleveren. De duurste auto ter wereld? Jawel!

Article image

Alieno Arcanum: elektrische hypercar levert 5.221 pk

De jonge Bulgaarse constructeur Alieno ontwikkelt de Arcanum, een elektrisch aangedreven hypercar die beschikbaar zal zijn met vier verschillende vermogens. De basisversie levert al een uitzonderlijke 2.610 pk, maar de krachtigste versie haalt een ongelooflijk vermogen van 5.221 pk. Dromen we?

Article image

V8-motor voor de kleine Aston Martin Cygnet

De Aston Martin Cygnet is niets meer of minder dan een Toyota iQ met een andere badge. Na enkele jaren pensioen, wordt hij nu heruitgevonden met een V8-motor. Zo wordt dit compacte stadswagentje sneller dan een Aston Martin Vantage!

Article image

Maserati Levante GTS: eindelijk met V8!

Dit keer is het raak: Maserati onthult de Levante GTS voorzien van een V8-motor! Met deze nieuwe krachtbron kan de Italiaanse SUV zich eindelijk meten met de toppers in zijn klasse, met voorop de Porsche Cayenne Turbo.

Article image

Een speciale Mulsanne voor het 100-jarige bestaan van Bentley

Bentley onthulde de Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, een speciale reeks om het 100-jarig bestaan van het merk te vieren. Deze speciale reeks is geïnspireerd op de Bentley 8 Liter van Walter Owen Bently, de oprichter van het merk.

Article image

Justin Bieber haalt zijn nieuwe Lamborghini op

Door de jaren heen verzamelde het jeugdige popidool een mooie verzameling wagens. Zopas kon hij een nieuwe Lamborghini Aventador S aan zijn collectie toevoegen.

Article image

Bugatti Divo : sneller en… minder snel

Bugatti zal deze zomer op het Concours d’Elegance van Pebble Beach een nieuwe versie tonen van de Chiron die naar de naam Divo zal luisteren. Dit model zal tegelijk sneller … en minder snel worden en wel hierom.

Article image

Aston Martin wil het record van Porsche kloppen

Volgens Christian Horner, de baas van het Red Bull F1 team, zou Aston Martin weldra het record van Porsche op de Nordschleife kunnen verbeteren.

Article image

Koenigsegg heeft vervanger voor Agera RS

Eind juni opende Koenigsegg een nieuw verkooppunt in Australië. Ter plaatse hadden de Zweden een kleine verrassing in petto voor de bezoekers…