Dream Cars

Article image

Ford Mustang Shelby GT500 komt niet naar België, behalve als…

Ford heeft onlangs een radicale versie van de Mustang geïntroduceerd. Die Shelby GT500 is uitgerust met de bekende 5-liter V8 maar dan met maar liefst 770 paarden in stal. Belgische fans blijven echter in de kou staan, behalve als er alternatieve oplossingen opduiken natuurlijk…

Article image

Waarom een Honda S2000 kopen een goed idee is

Ondergetekende heeft zelf ooit overwogen om een tweedehandse Honda S2000 aan te schaffen. Die deal is niet doorgegaan, ten voordele van een Integra Type-R die inmiddels ook alweer verkocht is. Er spijt van gehad, zeer zeker, al is die spijt nog het meest op de eerste beslissing van toepassing…

Article image

Dit automodel is nu dubbel zo veel waard als 8 jaar geleden

Geld brengt geld op, zeggen we met z’n allen en dat klopt zeker voor wie begin dit decennium de middelen had om zichzelf een tweedehandse Bugatti EB110 cadeau te doen. Die supersportwagen uit de jaren ’90 is nu ruim het dubbele waard van toen. Hoezo, auto’s een slechte investering?

Article image

Deze Tushek is de lichtste hypercar ter wereld

Team Tushek werd opgericht door de Sloveense coureur Aljosa Tushek. Het merk lanceert vandaag deze sensationele TS 900 Hybride Hypercar.

Article image

Met deze (nieuwe!) Le Mans-racer mag je de straat op

Een Jaguar XJ13? Mis poes! Daarvan werd naar het schijnt maar één exemplaar gebouwd en die vierwieler in kwestie heeft dan nog niet eens zijn doel kunnen vervullen, zijnde in 1966 deelnemen aan de 24 Uren van Le Mans.

Article image

Waarom deze McLaren F1 ruim 20 miljoen (!) dollar moet opbrengen

Tijdens de Monterey Car Week in Californië volgende maand zal veilinghuis RM Sotheby’s een resem zeldzame supersportwagens van eigenaar doen wisselen. Dé blikvanger is ongetwijfeld deze McLaren F1 LM, waarvan er amper twee exemplaren bestaan…

Article image

Deze Aston Martins moet je samen kopen

Koetswerkbouwer Zagato is een eeuw oud geworden en daar spelen ze bij Aston Martin handig op in. Het bewijs? De onthulling van twee modellen die alleen samen verkocht mogen worden en dit tegen een zeer gepeperd tarief.

Article image

Exclusieve wagens onder de hamer in Zwitserland

Het bekende veilinghuis Bonhams organiseert op zondag 29 september in Zwitserland een exclusieve veiling van een verzameling van 25 hypercars, supercars en luxewagens.

Article image

Furie uit het verleden: BMW Z3 M, de wilde roadster!

Door de 6 cylinders van de M3 in de Z3 te plaatsen, hebben de ingenieurs van BMW van deze vreedzame roadster een verleidelijke dragster gemaakt. We blikken terug op de Z3 M, die tussen 1996 en 2002 geproduceerd werd.

Article image

James Bond vs Austin Power: Aston Martin DB 5 of Jaguar E-Type?

De Aston Martin DB5 en de Jaguar E-Type, twee mythische modellen uit de autowereld. De twee Britse modellen hebben in spionagefilms gefigureerd… maar allebei in een heel andere stijl.

Article image

Deze erg bijzondere Alfa 4C ging niet onopgemerkt voorbij tijdens een veiling!

Lijkt deze Alfa Romeo 4C je wat vreemd? Dat is normaal! Het gaat namelijk om een erg speciaal model dat door Mole Automobiles werd ontworpen.

Article image

Lamborghini Murciélago: de krankzinnige onderhoudskosten

Altijd al gedroomd van een Lamborghini Murcielago? Wacht tot je de onderhoudskosten van dit model onder ogen krijgt…

Article image

100 jaar Zagato: de 5 mooiste modellen

Dit carrosseriebedrijf werd in 1919 opgericht in designstad Milaan door Ugo Zagato. Het is uitgegroeid tot een van de meest tot de verbeelding sprekende namen uit de auto-industrie. Benieuwd naar de 5 modellen die wij het mooist vinden? Kijk even mee je ogen uit…

Article image

5 prestigieuze GT’s voor minder dan € 50.000

Voor de prijs van een familievriendelijke sedan met wat opties kan je tegenwoordig je jongens- of meisjesdroom waarmaken. Let op: je kan ‘m kopen, verzekeren en inschrijven en dergelijke zijn andere verhalen…

Article image

Nieuwe Aston Martin Valhalla voor 2021

In 2021 brengt Aston Martin een nieuwe sportwagen met middenmotor uit die wellicht een goede 1.000 pk zal produceren, de naam Valhalla zal krijgen en ruim 1 miljoen euro zal kosten.