Dream Cars

Article image

Porsche 935: 700 pk voor 77 stuks

Porsche heeft op de Rennsport Reunion in Californië deze wel heel speciale 935 voorgesteld, compleet met Martini-livrei. Al kan je de 935 ook zonder stickers bestellen… Als je snel genoeg bent!

Article image

Nieuw snelheidsrecord voor de Jaguar XE SV Project 8

De Jaguar XE SV Project 8 biedt de prestaties van een supercar en wordt op die manier de snelste vierdeurs wagen ter wereld, want hij heeft zopas een nieuw snelheidsrecord op circuit gevestigd.

Article image

Aston Martin ontwikkelt elektrische Rapide

Het Britse prestigemerk is al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een elektrisch voertuig. Zopas gaf het een teaserbeeld vrij van de nieuwe Rapide E.

Article image

De allereerste Alpine A110 te koop

Bonhams veilt een Alpine A110 ‘Première Edition’ op de Zoute Grand Prix op 5 oktober. Niet zomaar een exemplaar, maar de allereerste wagen van de lanceringseditie, waarvan er slechts 1955 rondrijden op deze aardbol.

Article image

Is dit het meest luxueuze interieur ter wereld?

Wie met een Rolls-Royce rondreist en echt helemaal van alles en iedereen afgesloten wil zijn, kan voor een “Privacy Suite” opteren. Wat je dan krijgt, is een tweelagige ruit tussen jezelf en de bestuurder… die met een druk op een knop ondoorzichtbaar wordt!

Article image

Supersportwagens: binnenkort elektrisch?

Tegenwoordig laten auto’s met een elektrische aandrijving geen segment meer onberoerd. Ook in de categorie van de zogeheten supersportwagens zien we steeds meer elektromotoren opduiken. Rijden supercars van morgen op stroom?

Article image

Worden Ferrari’s lelijker?

Als je dit artikel hebt opengeklikt, wil dat zeggen dat je geïntrigeerd bent. Je vraagt je misschien af waarom de redactie van een autowebsite zich zo’n vraag stelt. Geen nood, we geven duiding…

Article image

Bugatti Divo: is de duurste auto ter wereld zijn prijs waard?

De Bugatti Divo die het Frans/Duitse supersportwagenmerk onlangs heeft onthuld, is in wezen een Chiron die wat meer is afgesteld op circuitgebruik. Nochtans kost hij zowat het dubbele van zijn donorauto. De prijs waard?

Article image

Ferrari 488 Pista geeft zich bloot

De Ferrari 488 Pista is een extreme evolutie van de 488 Berlinetta. Deze sportievere variant krijgt nu ook zijn Spider-versie met een elektrisch opplooibaar hard dak. Deze uitvoering is eveneens voorzien van de verbeterde stroomlijn van de coupé en kreeg extra ventilatieopeningen vooraan op het koetswerk, een bredere achterspoiler en een grotere diffusor.

Article image

Audi PB18 e-tron in wereldpremière op Pebble Beach

Audi presenteert voor het eerst een stylingstudie op Pebble Beach Automotive Week in Monterey, Californië. De Audi PB18 e-tron 100% elektrisch is een radicale visie op de supercar van morgen.

Article image

De snelste Lamborghini ter wereld

Lamborghini onthult de Aventador SVJ. Deze nieuwe Italiaan heeft het record van de Porsche 911 GT2 RS op de Nürburgring verbroken met zijn atmosferische V12 en 770 pk.

Article image

800 pk voor de volgende Alfa Romeo 8C?

Eerst werd gecommuniceerd dat de opvolger van de illustere 8C met Ferrari-motor over meer dan 700 pk zou beschikken. Vandaag wordt al over 800 pk gesproken.

Article image

Ferrari heeft “iconisch” model klaar

Ferrari-klanten hebben een intrigerende e-mail ontvangen waarin de komst van een nieuw model wordt aangekondigd. De fameuze targa waar we het onlangs over hadden of iets helemaal anders? Bij Ferrari spreken ze over “Icona Ferrari” en F176…

Article image

Een bijzondere Mercedes CLK GTR onder de hamer

Eind augustus gaat RM Sotheby’s deze uiterst zeldzame Mercedes CLK GTR veilen. Geïnteresseerden kunnen afzakken naar Californië tijdens de Monterey Car Week. Weet dat er maar 25 CLK GTR’s bestaan…

Article image

Lamborghini toont video ronderecord Nordschleife

Onlangs heeft Lamborghini een record gebroken op de Nordschleife van de Nürburgring. Van die prestatie werd nu een video op het wereldwijde web gezwierd.