Dream Cars

Title

Devel Sixteen: Eerste testrit! (+ VIDEO)

De Devel Sixteen lijkt meer op een raket dan op een auto en bij het zien van deze eerste testrit, wordt duidelijk dat de prestaties vergelijkbaar zijn met die van een raket! Devel Motors is een merk uit Dubai dat in 2017 vriend en vijand kon verbazen met de (...)

Lees verder

Title

Indrukwekkende 911 GT3 RS door Porsche Exclusive

Vond u de Porsche 911 GT3 RS, die onlangs op het Salon van Genève werd voorgesteld, net iets te flashy? Hier is een veel klassiekere, maar even indrukwekkende variant! Dit exemplaar van de 911 GT3 RS (Type 991) komt uit het officiële personalisatie-atelier in Stuttgart: Porsche Exclusive (...)

Lees verder

Title

Mercedes CLK DTM met 582 pk onder de hamer

Silverstone Auctions veilt een bijzonder exclusieve Mercedes CLK DTM van 2005. Bij de lancering in 2005 was dit model slechts voor een kleine schare klanten toegankelijk. Vandaag zou dit model €250.000 moeten opleveren (...)

Lees verder

Title

Lotus Exige Cup als eerbetoon aan F1 Type 25

Lotus stelde een Lotus Exige Cup 430 van slechts 25 exemplaren voor. Dit Type 25 is de snelste Lotus aller tijden. In 1962 stelde Colin Chapman de F1-eenzitter Type 25 voor. Een jaar later won deze Formule 1 het wereldkampioenschap. Vandaag brengt een nieuwe versie (...)

Lees verder

Title

Bijna nieuwe Lamborghini Diablo GT zoekt koper

Op de redactie zijn we gek van de Lamborghini Diablo, waarvan minder dan 3.000 exemplaren werden geproduceerd. Maar als het om een Diablo GT gaat, waarvan slechts 80 stuks werden vervaardigd, wordt het helemaal te gek! Het hier vertoonde model is het nummer 12 van een reeks van slechts (...)

Lees verder

Title

Zo hard gaat de Corvette ZR1

De Corvette ZR1 is de Amerikaanse tegenhanger van de 911 GT2 van Porsche : de meest ultieme en waanzinnige vorm van een wagen gehomologeerd voor de openbare weg. Enkele weken na de aankondiging van het modeljaar 2019, zijn de prestaties bekend! En opgelet: het gaat er razendsnel aan toe (...)

Lees verder

Title

7 supercars die krachtiger zijn dan een F1

Bent u verzot op waanzinnige snelheden, en heeft u er (veel!) geld voor over, maar het ontbreekt u aan een racelicentie om met een F1-bolide te rijden? Geen nood, deze straatlegale supersportwagens zijn (...)

Lees verder

Title

Je kan nog steeds een nieuwe Cizeta V16T kopen

Bent u op zoek naar een zeer originele sportwagen met een nostalgisch tintje dat doet denken aan de Lamborghini Diablo ? Cizeta is daarvoor het geknipte bedrijf met zijn V16T die nog steeds te koop is! De Cizeta V16T is het verhaal van (...)

Lees verder

Title

Nissan-motor voor Scuderia Cameron Glickenhaus SCG004S

Tijdens de officiële voorstelling in november werd aangegeven dat de SCG004S supercar van Scuderia Cameron Glickenhaus zou worden aangedreven door een 5 liter V8-motor. Dat blijkt uiteindelijk niet te kloppen, want het bedrijf kondigt vandaag een andere motor (...)

Lees verder