Ford

Article image

Uitdaging Auto Trends: opgegeven verbruik vs reëel verbruik

Onze Franstalige collega’s van Auto Trends Magazine hebben de nieuwe gemengde verbruikscijfers van verschillende automodellen getoetst aan de praktijk van de Belgische wegen. Opzienbarend is dat ze erin geslaagd zijn om met alle wagens onder het aangekondigde brandstofverbruik te blijven.

Article image

4 sportwagens die de moeite waard zijn

We hadden er eerder al 5 gepubliceerd, maar dat was volgens onze redactie nog niet genoeg. Ook deze 4 sportwagens zijn volgens ons zeker de moeite waard…

Article image

Onze TOP 5 favoriete snufjes in de auto

De tijd dat een autoradio als optie gemonteerd wordt, is gelukkig al lang voorbij. Toch worden er meer snufjes dan ooit aangeboden. Onze favoriete technologieën van het moment? Dit zijn ze…

Article image

Wat als… Batman blut was?

Batman houdt van exclusieve wagens. Een Batmobile moet donker, cool en zeer onconventioneel zijn. Met andere woorden: hij moet vol gadgets zitten. Maar wat als Bruce Wayne ineens blut was?

Article image

Onze 5 favoriete pick-ups van het moment

De pick-up wordt alsmaar populairder, ook in België. Ben je op zoek naar een exemplaar maar heb je wat wegwijs nodig? Dit zijn alvast de 5 favoriete pick-ups van deze redactie…

Article image

5 mythische racewagens die geschiedenis hebben geschreven

Welke racewagens er zoal geschiedenis hebben geschreven? We zouden een heel blad kunnen vullen (de Nissan Skyline GT-R, iemand?) maar houden het toch bij deze top-5. Kijk je mee?

Article image

Ford monteert nieuwe motoren in Galaxy en S-Max

Ford gunt zijn grote MPV-modellen een update. Niet verwonderlijk overigens, want hoewel de meeste constructeurs dergelijke modellen afvoeren, is het voor het merk met het blauwe ovaal inmiddels interessant om in dit marktsegment te blijven daar de concurrentie veel minder hevig speelt dan weleer.

Article image

Bedrijf geeft elektrische step bij aankoop nieuwe auto

Om de lancering van de nieuwe Ford Focus kracht bij te zetten, heeft de Groep Spirlet een leuke actie op poten gezet: wie een exemplaar koopt, krijgt er gratis en voor niets een elektrische step bovenop.

Article image

SCOOP: Ford bouwt nieuwe, compacte SUV

Ford had dit jaar al verschillende malen laten weten dat er nieuwe SUV’s zitten aan te komen. Onze fotograaf kon al een compact exemplaar vermomd als een Focus betrappen.

Article image

Deze oude 4×4 is nieuwer (en krachtiger) dan je denkt

Wat je hier ziet, lijkt op een versleten Ford Bronco uit 1966. Maar of dat ook de volledige waarheid is… Niet dus!

Article image

Ford toont elektrische auto

Vandaag laat Ford een eerste teaserbeeld zien van een volledig elektrisch model. Dit is het eerste model dat door het Ford Team Edison werd ontwikkeld. De constructeur geeft meteen aan dat het model is bedoeld voor alle markten wereldwijd.

Article image

Ford Ranger Raptor komt naar Europa

Op gamebeurs Gamescom in Keulen heeft Ford de krachtigste versie van de Ranger voorgesteld. Deze kleine broer van F-150 Raptor, onder handen genomen door Ford Performance, zal vanaf medio 2019 in Europa worden verkocht.

Article image

Motordiefstal mislukt dankzij held met achteruitrijtalent

De meeste mensen die getuige zijn van een misdrijf, durven op dat moment niet reageren. De uitzondering die die regel bevestigt, krijg je in onderstaande video te zien: een held zonder cape maar met achteruitrijtalent…

Article image

Waarom de allereerste Ford Mustang bijna verkocht werd door zijn eigenares…

Op 15 april 1964 had de toen 22-jarige Gail Wise 3.447,50 dollar op tafel gelegd om een nieuwe Mustang te kopen. Ze werd de eerste particulier op aarde die een exemplaar in bezit mocht nemen. En ze heeft ‘m nog altijd, die Mustang, al had dat op een haar na niet het geval geweest…

Article image

Mini-Bronco op basis van Ford Focus

Afgelopen lente gaf Ford officieel te kennen dat de Bronco terug in productie zal gaan én dat er eveneens een “mini-Bronco” op stapel staat. Waar laatstgenoemde zijn genen vandaag haalt, weten we sinds vandaag.