Ford

Article image

Crystal meth gevonden in nieuwe Fords

Ga nu vooral niet de deurpanelen van je nieuwe Ford Kuga of Mondeo aanvallen want daar zal je geen sporen van de gevaarlijke drugs aantreffen. In principe toch.

Article image

Binnenkort zelf een “Mustang van 1967” bouwen?

Binnenkort zal je met Lego-blokjes zelf een Ford Mustang Fastback uit 1967 kunnen bouwen. Het schaalmodel van deze muscle car krijgt meedraaiende voorwielen, een donkerblauw koetswerk met een witte streep over het koetswerk en vijfspaakvelgen.

Article image

5 dingen die je nog niet wist over de Ford Focus ST

Voilà, de nieuwe Ford Focus ST werd onthuld. Met enkele verrassingen…

Article image

Ford houdt je op je plaats!

Ford introduceert een bed dat voorkomt dat je partner op jouw kant van het bed rolt dankzij een loopband en een technologie die van de autosector werd ontleend. Nee hoor, dit is geen aprilvis!

Article image

Piloot gaat racen met eigen behaarde gezicht op racewagen

Old Spice maakt grandioze reclamespots (kijk maar op YouTube) en het bedrijf zit ook nooit om een stunt verlegen. Deze keer ook weer…

Article image

SCOOP: Ford Fiesta wordt SUV-coupé

Voor de goede verstaander: de Fiesta zal als stadswagen aanblijven in het Ford-gamma, al is het merk wel degelijk bezig met de ontwikkeling van een zogenaamde SUV-coupé op basis van dit model. We hebben zelfs enkele foto’s van een rijdend prototype te pakken gekregen…

Article image

TEST Ford S-Max: een beetje Mustang in je monovolume?

Monovolumes zijn bijlange niet meer zo populair als vroeger. Toch is het segment niet dood. Bij Ford hebben ze de S-Max zelfs opgefrist en hem met een gloednieuwe achttrapsautomaat uitgerust.

Article image

Ford Mustang: binnenkort als hybride met vierwielaandrijving?

De Amerikanen van Autoguide hebben zonet een patenttekening gepubliceerd van een door Ford ontwikkeld hybridesysteem met een benzinemotor en twee elektrocentrales in de hoofdrollen. Zo’n hybride-aandrijving kan namelijk van pas komen in tal van modellen van het merk. Niet alleen in grote pick-ups en SUV’s maar ook in… de Mustang!

Article image

TEST Ford Edge: versnelde evolutie

Amper drie jaar na de lancering van de Edge in Europa introduceert Ford al een facelift van deze grote SUV. Naast de esthetische aanpassingen zijn vooral zijn nieuwe tweeliter turbodieselmotor en zijn verse 8-trapsautomaat een nadere inspectie waard…

Article image

Dit is géén oude Mustang (en zelfs geen Ford)

Dit is géén Ford Mustang Fastback uit 1967. Wat dan wel? Een Amerikaanse Rus die in staat is om al na 2,2 seconden 100 km/u te rijden…

Article image

VAB presenteert “Gezinswagen van het Jaar”

Naar goede gewoonte ging VAB weer op zoek naar de ‘Gezinswagen van het Jaar’. Dit keer gingen de Ford Focus en de Nissan Leaf met de prijzen aan de haal.

Article image

Oplossing van Ford voor “new car smell”

In een groot deel van de wereld houden mensen van de typische geur van het interieur van nieuwe wagens. Dit is echter niet het geval voor veel Chinezen. Ford heeft daarom een originele oplossing bedacht voor dit “probleem”.

Article image

Deze “oude” Mustang is hypermodern en pijlsnel

De Ford Mustang die je hier ziet, is niet zomaar een “klassiek” exemplaar. Onder zijn huid ligt moderne techniek: van performante remmen over led-koplampen en een digitaal dashboard tot… een elektrische motor.

Article image

TEST Ford Mustang Ecoboost: zoals het hoort?

De nieuwe Ford Mustang wordt aangeboden met twee motoren die nog uiteenlopender zijn dan voor de facelift, met een verschil in paarden van maar liefst 160. Uiteráárd wil iedereen de V8, maar is dat ook terecht? Met andere woorden: biedt de Ecoboost ook al die ‘Mustang-ervaring’ waar we naar op zoek zijn?

Article image

Ford GT weer een beetje extremer

De Ford GT is al een supercar die vooral thuishoort op circuit. De Amerikaanse constructeur lanceert in 2019 de Ford GT Carbon Series en die wordt nog een beetje extremer.