Fun

De beste aprilvissen uit de auto-industrie (+VIDEO)

Op 1 april tonen autoconstructeurs zich traditioneel erg vindingrijk om conceptwagens te bedenken om mensen te verassen die de kalender duidelijk niet in de gaten hebben. We overlopen even de beste aprilgrappen van dit jaar

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 3 apr. 2017 | Leestijd: 2 min

BMW toonde een nieuwe premiumniche in de vorm van een miniatuur i8 voor honden. De hond krijgt dankzij de ventilator het gevoel om zijn kop door het raampje van een rijdende wagen te steken.  McLaren bedacht een auto die werd bedekt met veren omwille van de nog betere aerodynamica. Ook Volkswagen toonde een uniek model: de Power up! Die werd omgebouwd tot een monster truck voor de stad en is in staat om andere weggebruikers schrik aan te jagen!
Wij hadden het over supercars die in vloten met traditionele auto’s werden geïntegreerd. Zo was er sprake van een Ferrari LaFerrari voor het Ubeeqo-autodeelplatform, naast een Porsche 911 en een Bugatti Chiron voor de Franse politie.
Het beste idee kwam zonder twijfel van Lexus. De Japanners bedachten een functie om de linker rijstrook op de snelweg vrij te maken via een afstandsbediening voor de autonome rijfunctie van de andere wagens!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon