Fun

Gewaagde kalender van taxibestuurders!

Bent u op zoek naar een originele kalender voor 2015 ? Vergeet dan voor even de kalenders met beelden van rugbyspelers, voetballers, brandweermannen, poezen of baby’s ! Ga voor een keer op zoek naar deze kalender die de New Yorkse taxibestuurders afbeeldt. De editie 2015 is duidelijk nog gewaagder dan de kalender die we vorig jaar te zien kregen.

| Gepubliceerd op 22 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

Voor de kalender doet men een beroep op fotografen Philip Kirkman en Shannon McLaughlin. De jongste versie werd een weinig conventionele en vooral sexy kalender. Toegegeven, de poses zijn vaak seksueel geïnspireerd maar ze getuigen ook van een gezonde dosis zelfspot. Voor de fotografen is het ook een uitgelezen kans om een beeld te scheppen van een van de belangrijkste beroepen van New York. De bestuurders zijn immers dag en nacht in de weer om inwoners en toeristen overal in de stad op hun bestemming te brengen.

De opbrengsten van deze kalander – die word verkocht aan 15 dollar en helemaal geen schoonheidsideaal nastreeft – worden overgemaakt aan de University Settlement foundation. Die biedt arme gezinnen en migranten een dak boven het hoofd, gezondheidszorg en educatieve programma’s. Kortom, het gaat hier om een initiatief voor het goede doel, waarop wacht u ?

Advertentie – lees hieronder verder

Zou u een dergelijk initiatief met Belgische taxibestuurders waarderen ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon