Fun

Gloednieuwe BMW voor Russische medaillewinnaars

De Russische medaillewinnaars van de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyongyang worden verwend bij hun terugkeer in hun thuisland. Ze krijgen immers een gloednieuwe BMW cadeau van het Kremlin!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 7 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Nadat de Russische atleten voor de Olympische Spelen enkele keren werden betrapt op dopinggebruik, werden de « cleane » atleten toch toegelaten om deel te nemen aan de Olympische Spelen. De atleten die ook een medaille mee naar hun thuisland brachten, werden bedacht met een « klein » cadeautje bij hun thuiskomst!

Advertentie – lees hieronder verder

Elke atleet die goud rond de nek kreeg, ontving de sleutels van een BMW X5 xDrive 30d. Wie zilver of brons haalde, kreeg respectievelijk een BMW X4 xDrive 30d of een BMW X4 xDrive 20d. De wagens werden overhandigd door de premier Dimitri Medvedev.

In totaal werden er 47 witte BMW SUV-modellen uitgereikt aan de medaillewinnaars. Deze sleuteloverhandiging is een gewoonte op het Kremlin en vindt om de twee jaar plaats bij de terugkeer van de atleten na de Olympische Winter- of Zomerspelen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon