Fun

Hier komen brokken van… Toch? (+VIDEO)

Deze beelden van een pick-up die een wheelie maakt, komen uit Thailand! Reden genoeg om de elementaire regels voor het laden van een voertuig even op te frissen…

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 15 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

In Europa en ook in België doen pick-ups het erg goed en hun laadvermogen blijft stijgen. Deze Thaise bestuurder heeft echter het laadvermogen van zijn wagen danig overschat. Het ontbrak hem duidelijk ook aan gezond verstand, wat leidde tot dit hilarische tafereel.

Op het filmpje zie je een auto die – wanneer hij over een oneffenheid rijdt – zijn ganse lading verliest en een heuse wheelie inzet. Gezien de lengte van de bamboestokken die hij vervoert – en die vooraan noch achteraan van enige signalisatie werden voorzien – is dat niet verwonderlijk!

Advertentie – lees hieronder verder

Moraal van het verhaal : let altijd op het maximaal toegelaten nuttige laadvermogen dat de constructeur voorschrijft. Wanneer de lading meer dan een meter achter het voertuig uitkomt, moet er signalisatie worden aangebracht en de lading mag nooit verder komen dan de voorkant van het voertuig.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon