Fun

Nissan GT-R Copzilla: de ultieme interventiewagen (+VIDEO)

Wie al in de VS was, zal wellicht gezien hebben dat sommige politiekorpsen bijzonder fraaie wagens hebben. Die verdwijnen echter in het niets bij het zien van deze Nissan GT-R Cop Car (letterlijk politiewagen) die door de constructeur op het autosalon van New York werd getoond.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 12 apr. 2017 | Leestijd: 1 min

Deze onuitgegeven Nissan GT-R biedt een combinatie van tuning en bredere wielkasten waarin bijzonder grote velgen worden gemonteerd. We zien een verlaagde vering en uiteraard de obligate uitrusting voor Amerikaanse interventievoertuigen: bullbar en ledlichten in overvloed. Om te garanderen dat de achtervolgingen tegen hoge snelheid in alle veiligheid verlopen, kan de coupé rekenen op een gigantische achterspoiler. Die laatste is geïnspireerd op de exemplaren die in de racerij worden gebruikt en zorgt voor een aanzienlijke downforce.

Het spreekt voor zich dat deze GT-R Cop Car slechts een showcar is en dat hij niet meteen in New York of elders zal worden ingezet. Jammer, want de overtreders zouden het erg moeilijk krijgen!

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon