Fun

Porsche yacht online configureerbaar (+VIDEO)

Laten we even wegdromen met de Dynamiq GTT 115 die ontworpen werd in samenwerking met de Studio F.A. Porsche. Dit prachtige yacht, dat online geconfigureerd kan worden, heeft ook een duizelingwekkend prijskaartje: enkel de tarieven van de opties kunnen meer bedragen dan de prijs van 18 Porsche Panamera’s !

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 26 mei 2017 | Leestijd: 2 min

Vergeet de Niniette 66, het yacht dat door Palmer Johnson werd ontworpen en nauw verwant was met het design van de Bugatti Chiron. Dit is een nog veel imposanter yacht waarvan de basisprijs maar liefst 12 miljoen euro bedraagt, exclusief taksen en bijkomende kosten.

En door wat extra’s aan te klikken op de online configurator is het zeer eenvoudig het factuurbedrag nog verder aan te dikken. Een beetje zoals de opties op de modellen van de constructeur Porsche die eigenaar is van de Studio F.A. Alle proporties in acht genomen uiteraard, want dit superyacht kan voorzien worden van opties ter waarde van 2,3 miljoen euro!

Advertentie – lees hieronder verder

Reken dus maar 208.000€ voor schuifdeuren, 275.000€ voor een ‘dynamic package’, 355.000€ voor het meubilair op de brug, 39.000€ voor een audiosysteem of 131.000€ voor een Panamera Sport Turismo (ja, deze Porsche staat echt op de optielijst!).

Meer info :

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon