Fun

Project Cars met Ferrari en Forza zonder Toyota (+VIDEO)

Goed nieuws voor de liefhebbers van Project Cars 2 want deze game heeft een licentie met Ferrari zodat het 12 modellen van het merk met het steigerende paard kan aanbieden aan zijn spelers. Ondertussen zal Forza Motorsport 7 het zonder Toyota-modellen moeten stellen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 10 aug. 2017 | Leestijd: 2 min

Liefhebbers van videogames zullen verwend worden gedurende de volgende maanden. Op 22 september wordt Project Cars 2 verwacht voor PS4, Xbox One en PC. Er zullen 60 circuits en ruim 180 wagens beschikbaar zijn, waaronder 12 Ferrari’s die een eerbetoon zijn voor de 70ste verjaardag van het merk.

Vervolgens komt vanaf 3 oktober ook Forza Motorsport 7 op de Xbox One en de PC. Dat is de jongste creatie van studio Turn10 maar hier zal geen enkel Toyota-model beschikbaar zijn bij gebrek aan licentie met de constructeur. Mocht er in de toekomst toch een akkoord komen met het merk, kan dit probleem met een eenvoudige update worden verholpen.

Advertentie – lees hieronder verder

Tot slot komt er ook Gran Turismo Sport voor liefhebbers van autoraces die over een PS4 beschikken. Dit spel zal vanaf 18 oktober beschikbaar zijn.

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon