Fun

Skoda is gek op honden

Bij Skoda staat het familieleven centraal bij de personen die verantwoordelijk zijn voor de accessoires. Zij realiseren zich daarom perfect dat het zeer belangrijk is dat iedereen van een minimum aan comfort kan genieten op de weg naar een vakantiebestemming. Het is dan ook geen toeval dat het merk net nu uitpakt met zijn nieuwe catalogus met accessoires.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 24 jul. 2015 | Leestijd: 2 min

Hierin vindt u zelfs accessoires die speciaal voor het transport van dieren werden ontwikkeld en ook andere voor hele vuile dingen. Zo biedt het Tsjechische merk voor de grotere dieren zelfs een deken aan dat aan de hoofdsteunen kan bevestigd worden, terwijl de kleine beestjes in een harnas kunnen dat aan de gordel wordt geklikt. Geen overbodige luxe, want in sommige landen, waaronder Italië, is zo’n veiligheidsmaatregel reeds van kracht.

Verder zijn er natuurlijk nog steeds de klassieke items. Zo voorziet Skoda voor de eigenaars van de breakversies van de Fabia en de Superb een afscheidingsgrille die net achter de achterbank wordt geplaatst.

Advertentie – lees hieronder verder

Tenslotte als u vuil materiaal moet transporteren van een buitensport, werken in de tuin of verbouwingen, biedt Skoda voor de eigenaars van de Rapid, Rapid Spaceback, Yeti, Octavia en Octavia Combi een 100% waterdicht tapijt aan dat zo de laadbak beschermt tegen stof en vocht.

En maakt u vaak gebruik van de accessoires die de constructeurs aanbieden?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon