Fun

Article image

Bedrijf geeft elektrische step bij aankoop nieuwe auto

Om de lancering van de nieuwe Ford Focus kracht bij te zetten, heeft de Groep Spirlet een leuke actie op poten gezet: wie een exemplaar koopt, krijgt er gratis en voor niets een elektrische step bovenop.

Article image

Tom Boonen geraakt maar niet van (zeldzame) Ferrari af

Ex-wielrenner Tom Boonen heeft een – komt ie – boontje voor dure wagens. Hij is officieel verdeler van de kleine constructeur Donkervoort én oprichter van IconicCars, dat exclusieve wagens in België verkoopt.

Article image

Deze houten auto moet 100 jaar meegaan

Deze unieke auto komt uit de stallen van Toyota en is voor het grootste deel gemaakt van hout, Japans cederhout en berk om precies te zijn. Wat meer is: volgens de Japanners moet de Setsuna maar liefst 100 jaar meegaan…

Article image

Wordt deze politie-Tesla opgeladen door een dieselgenerator?

Er circuleert al enkele dagen een foto op internet van de nieuwe Tesla Model S die de lokale politie van Zaventem zichzelf cadeau heeft gedaan. Er ontstond een kleine hetze omdat kwatongen beweerden dat die Tesla wordt opgeladen via een dieselgenerator. Fake nieuws of niet? (Foto : HLN.be)

Article image

Kalasjnikov ontwikkelt elektrische CV-1

De bekende producent van machinegeweren gaat nu ook elektrische voertuigen bouwen. Het prototype van de CV-1 werd op een militaire beurs in het Russische Kubinka onthuld.

Article image

Stadsdienst blokkeerde garagepoort inwoner met paaltjes

De eigenares van een huis in Brussel viel bijna om van verbazing toen ze onlangs vaststelde dat de stadsdienst kleine paaltjes voor haar garagepoort had geplaatst en ze haar garage niet meer in of uitkon.

Article image

Autobestuurder rijdt 320 km/u, wordt betrapt via YouTube

Dat de Dodge Challenger Hellcat een snelle auto is, weten liefhebbers goed genoeg. Maar hoe snel gaat die muscle car exact? Da’s een vraag waarop een jonge Amerikaan antwoord zocht… en vond!

Article image

Eerst dieselgate, nu “curryworstgate” bij VW

De curryworst, het best verkochte product uit de VW-fabriek, is van smaak veranderd en dat vindt niet iedereen even leuk. De klachten kwamen trouwens van Volkswagen-werknemers…

Article image

Wie is sneller? Audi RS3 vs Jaguar I-Pace

Een elektrische SUV laten optrekken tegen een 400 pk sterke hatchback is geen alledaagse bezigheid. De nieuwswaarde daarvan is op zich ook niet erg groot. En toch waren we best benieuwd naar het resultaat…

Article image

Britse toerist 33 keer geflitst met Lamborghini in enkele uren tijd

Een Britse toerist die in Dubai voor twee dagen een Lamborghini had gehuurd, werd ter plaatse maar liefst 33 keer geflitst in nog geen 4 uur tijd. De boete die hij nu moet betalen, is astronomisch.

Article image

Deze Bugatti Veyron is voortaan… achterwielaangedreven!

Met meer dan 1.000 pk in de aanslag, is het niet zo verwonderlijk dat Bugatti de Veyron met vierwielaandrijving heeft uitgerust. Maar wat als je zo’n Veyron ombouwt tot een pure achterwielaandrijver? Dikke (en dure) pret!

Article image

Lotus herenigt Elise met Elisa

Kleine terugblik naar 1995. Lotus bereidt zich voor op de lancering van een gloednieuwe lichtgewicht roadster die teruggrijpt naar de wortels van het merk en de Elan II uit de collectieve hersenpan moet verbannen. En om de jarenlange traditie te eren, moet de naam met een ‘E’ beginnen. Elisa, dochter van de grote baas bij Lotus, zorgt voor inspiratie…

Article image

“Porsche-bijen hebben al 1,4 ton honing geproduceerd”

Automerken doen er vandaag de dag alles aan om hun groen imago op te poetsen. Sommige projecten zijn ronduit lachwekkend, maar andere zijn interessanter, zoals de bijenkorven van Porsche in Leipzig.

Article image

Een vrachtwagen… voor op het water!

Met deze vrachtwagen kan je niet rijden maar wel op het water varen. Only in America…

Article image

Nederlandse Ferrari F12 vermomd als Iraanse politiewagen

Neen, deze Ferrari F12 Berlinetta met Nederlandse nummerplaten behoort niet toe aan een of ander Iraans politiekorps. Heeft zijn eigenaar een onvervulde jongensdroom?