Fun

Article image

Neem het stuur van de Jaguar I-Pace in Zolder!

Op maandag 6 augustus kan het publiek de (100% elektrische) Jaguar I-Pace voor het eerst testen op Circuit Zolder.

Article image

Een Jeep Wrangler voor de Italiaanse Carabinieri

De Carabinieri kregen zopas de sleutels van een nieuwe Jeep Wrangler uit handen van de grote baas van FCA, Sergio Marchionne. Dit grondig aangepaste model zal deze zomer langs de Italiaanse Riviera patrouilleren.

Article image

Een Nissan GT-R voor de Japanse politie

Niet enkel de politie van Dubaï mag uitpakken met ultra-sportieve wagens, ook de Japanse flikken kregen hun supercar. Zopas nam de politie van Tochgi zijn Nissan GT-R in ontvangst.

Article image

Federale politie zelf beboet

Verscheidene voertuigen van de federale politie reden de lage-emissiezone in Antwerpen binnen, terwijl ze niet aan de milieunormen voldeden. Daarom moet de federale politie boetes betalen aan de stad Antwerpen.

Article image

Een raceproto met Tesla-motor (+VIDEO)

Dit rare raceprototype dat door Exomotive en Eddy Motorworks werd gebouwd, is zeer eigenzinnig: het heeft namelijk een batterijmodule en een Tesla-motor aan boord.

Article image

Moto-home, de mobilhome voor motorfietsen (+VIDEO)

Bent u op zoek naar de ultieme manier om uw passie voor tweewielers en uw kampeerhobby te combineren? In dat geval zal dit project dat door een student architectuur werd ontwikkeld u ongetwijfeld interesseren.

Article image

Auto's worden blitser, hun eigenaars saaier?

Over smaken en kleuren discussieer je soms maar beter niet. Voor de ene is een rode auto het absolute einde terwijl de andere zweert bij wit, grijs of zwart. Opvallend is wel dat er de laatste jaren enorm veel mensen voor één van die laatste tinten hebben gekozen. 2018 spant wat dat betreft zelfs de absolute kroon. We doken onze archieven in om te kijken in welke mate deze trend zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld…

Article image

Deze Russische auto is (veel) duurder dan je denkt

Deze Moskvitch Ivan Kalita werd speciaal voor de Russische overheid gebouwd en hij staat momenteel te koop. Wie hem wil, moet er wel een vette cheque voor over hebben…

Article image

Inkas Sentry: Geen ballerina

De Inkas Sentry MPV is een erg bijzondere vierwieler die wordt gebouwd door een Canadese constructeur en hij wordt vooral aan ordediensten of als interventievoertuig geleverd. Hij kan naar wens met tal van accessoires worden uitgerust en biedt tot zes zitplaatsen.

Article image

Avtoros Shaman: SUV met 8 (!) wielen

De Mercedes G63 6×6 was al indrukwekkend omwille van zijn zes gigantische wielen, maar dit Russische model gaat nog een stapje verder. De wagen wordt uitgerust met acht wielen zodat hij werkelijk overal doorkomt.

Article image

Netflixen vanuit een Lamborghini-zetel?

Het Poolse bedrijf Design Epicentrum stelt een verbluffende creatie voor die geïnspireerd werd op het automobiel universum. Het gaat om een werk dat de voorkant van een Lamborghini vermengt met een sofa.

Article image

Deze “Reventon” is geen Lamborghini

Een Russische autoliefhebber is zo dol op de Lamborghini Reventón dat hij besloot er zelf een te maken op basis van een Mitsubishi GTO. En als de middelen beperkt zijn, krijg je dit bedenkelijk resultaat.

Article image

Jeep speelt in op rockliefhebbers

Jeep lanceert het muzikale project #ROCKFUELED dat zes rockgroepen samenbrengt in een origineel concept. Elke groep brengt een originele song aan boord van een Jeep Compass en deelt die op de sociale media van het merk.

Article image

Tesla Model 3: 830 km met één laadbeurt? (+VIDEO)

Sinds Tesla de markt van de elektrische auto’s door elkaar heeft geschud, laten fans van het merk geen kans onbenut om nieuwe autonomierecords te vestigen zonder bij te laden. Het jongste wapenfeit is 830 km met een Model 3!

Article image

Devel Sixty: Razendsnelle zeswieler (+VIDEO)

Als u van te gekke en over geproportioneerde auto's houdt, is deze waanzinnige Devel Sixty met zes wielen misschien wel wat voor u!