Fun

Article image

3 racegames die in 2019 zullen scoren

Nieuwe auto’s genoeg in 2019 en ook voor wie virtueel wil rijden, zijn er racegames met overschot. Inspiratie nodig? Deze 3 titels springen in het oog!

Article image

3 automodellen waarmee we op skireis willen vertrekken

Met de wagen op wintersportvakantie vertrekken, is al een avontuur op zich. De keuze van het model is daarbij zeker niet onbelangrijk; alles hangt natuurlijk af van je wensen, je budget en het aantal personen dat je vervoert. Om je wat inspiratie te bieden, is hier onze – volledig subjectieve – top 3…

Article image

De 3 leukste SUV’s van 2018

De woorden “SUV” en “fun” passen niet altijd in één zin, maar sommige van deze hoog op de poten gezette modellen hebben toch dat ietsje extra dat ze net wat aantrekkelijker maken en soms om heel uiteenlopende redenen.

Article image

De 5 auto’s die we graag onder de kerstboom zouden vinden

Iedereen kent het gevoel van teleurstelling op kerstochtend. Al dagen of zelfs weken geleden stuurde je jouw lijstje naar de Kerstman en sta je vol ongeduld te trappelen om te zien wat hij onder de kerstboom heeft gelegd. Die kerstochtend maak je vol verwachting de verpakking open en tot je grote spijt stel je vast dat het cadeau waar je zo naar uitkeek er niet bijzit. Je staat recht en glimlacht om je tranen te verbergen als je de door je oma gebreide sokken ziet. Dit gevoel kregen we dit jaar ook op de redactie: de Kerstman bracht geen van de 5 auto’s die we op ons lijstje hadden…

Article image

Deze V12 produceert… koffie!

We zijn nog maar enkele dagen van de feestperiode verwijderd en waarschijnlijk dus ook véél te laat om met deze gouden cadeautip af te komen. Toch wilden we je de coolste koffiemachine ooit niet onthouden…

Article image

5 ongewone VW Golf-modellen van vroeger en nu

De Volkswagen Golf een succesvol automodel noemen, is allesbehalve een understatement. Sinds 1974 hebben dan ook heel wat bekende en minder bekende varianten de VW-fabriek verlaten. Kende je deze 5 speciale versies al?

Article image

5 luxe-SUV’s die je al lang vergeten was (of nooit hebt gekend)

Tegenwoordig kent haast iedereen de Bentley Bentayga en de Rolls-Royce Cullinan. En wie niet weet wat een Audi Q7 of een BMW X5 is, komt wellicht nooit buiten. Al zijn we er zeker van dat je nog nooit hebt gehoord van minstens één van deze luxe-SUV’s van weleer.

Article image

De 5 grootste ergernissen achter het stuur

Volgens een recent onderzoek van Touring raken Belgische chauffeurs het meest geërgerd door bestuurders die hun richtingaanwijzers “vergeten” te gebruiken. De enquête werd uitgevoerd bij 1.200 personen. Maar liefst 41% van de ondervraagden irriteert zich mateloos aan zulk gedrag.

Article image

De 5 automodellen met de meeste merklogo’s

Globalisering in de automobielindustrie leidt er onder meer toe dat sommige automodellen door verschillende merken worden verkocht, telkens met een ander logo dus. Hier zijn de 5 auto’s die onder de meest werden of worden ‘uitgewisseld’.

Article image

Oplossing van Ford voor “new car smell”

In een groot deel van de wereld houden mensen van de typische geur van het interieur van nieuwe wagens. Dit is echter niet het geval voor veel Chinezen. Ford heeft daarom een originele oplossing bedacht voor dit “probleem”.

Article image

Beestig! Hotrod op basis van oude Lamborghini

De Espada is nooit een iconische Lamborghini geweest, tot twee Franse bedrijven besloten een exemplaar onder handen te nemen en hem om te bouwen tot… hotrod!

Article image

Deze Mercedes was een grote flop

De Mercedes Vaneo werd tussen 2002 en 2005 gebouwd en daar stopt het verhaal. Het model was een commerciële flop, maar waarom?

Article image

En toen reden er blinden op Mettet…

Een vereniging voor mensen met een visuele beperking, nodigde enkele blinden en slechtzienden uit voor een testrit met een auto… Op circuit!

Article image

Dit oude wrak is veel groener dan hij eruitziet

Denk je hier een oud, vervuilend wrak onder ogen te hebben? Mis! Onder het koetswerk van deze afgeleefde Mercury schuilt moderne maar vooral ook groene techniek…

Article image

Top Gear heeft (alweer) nieuwe presentatoren

Dat het moeilijk zou worden om Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond op te volgen als de gezichten van Top Gear, stond in de sterren geschreven. Maar zó moeilijk… (foto : Sky News)