Fun

Title

Deze "Reventon" is geen Lamborghini

Een Russische autoliefhebber is zo dol op de Lamborghini Reventon dat hij besloot er zelf een te maken op basis van een Mitsubishi GTO. En als de middelen beperkt zijn, krijg je dit bedenkelijk resultaat. De Lamborghini Reventon werd in 2007 voorgesteld op het Salon van Frankfurt. Dit (...)

Lees verder

Title

Jeep speelt in op rockliefhebbers

Jeep lanceert het muzikale project #ROCKFUELED dat zes rockgroepen samenbrengt in een origineel concept. Elke groep brengt een originele song aan boord van een Jeep Compass en deelt die op de sociale media van het merk. #ROCKFUELED brengt zes jonge groepen samen afkomstig (...)

Lees verder

Title

Tesla Model 3: 830 km met één laadbeurt? (+VIDEO)

Sinds Tesla de markt van de elektrische auto’s door elkaar heeft geschud, laten fans van het merk geen kans onbenut om nieuwe autonomierecords te vestigen zonder bij te laden. Het jongste wapenfeit is 830 km met een Model 3! 515,7 miles of 829 kilometer met één batterijlading: dat (...)

Lees verder

Title

Devel Sixty: Razendsnelle zeswieler (+VIDEO)

Als u van te gekke en over geproportioneerde auto's houdt, is deze waanzinnige Devel Sixty met zes wielen misschien wel wat voor u! Het gaat in feite om een militair voertuig dat is uitgerust met een zeswielaandrijving en wordt aangedreven door een 6,7l V8-turbodieselmotor met 720 pk en 1.000 Nm (...)

Lees verder

Title

SUV fout omschreven in woordenboek

Sinds enkele dagen zijn er andermaal nieuwe woorden geïntegreerd in de Franstalige Larousse en Petit Robert woordenboeken. In de Petit Robert vinden we voortaan ook SUV … maar de betekenis ervan is niet juist ! Door het zoekgemak van het internet, krijgen woordenboeken het steeds moeilijker. Deze (...)

Lees verder

Title

Welke goede ziel wil deze pauselijke Lambo Huracan kopen?

U heeft het enkele maanden geleden ongetwijfeld via het internet vernomen dat de Lamborghini Huracan van paus Franciscus zal worden verkocht en dat de opbrengst ervan naar goede doelen zal gaan. Heeft u interesse in een Lamborghini Huracan die door paus Franciscus werd gezegend  (...)

Lees verder

Title

De BMW M2 Competition is virtueel al beschikbaar (+VIDEO)

Enkele weken voor de officiële voorstelling van de BMW M2 Competition, kan u nu al proeven van het rijplezier dat deze BMW zal bieden. Het gaat om een virtueel ritje, dat slechts mogelijk is in het CSR2 videospel. Het spel werd voor smartphones ontwikkeld en kwam in samenwerking met BMW tot (...)

Lees verder

Title

Lamborghini Huracam, om te filmen bij hoge snelheid

Neen, u leest geen fout in de titel van dit stukje. Het model dat u hier ziet, is weldegelijk een Lamborghini Huracam. Dit is immers de bijnaam die het filmteam bedacht voor deze snelste camerawagen ter wereld. De wagen is eigendom van Incline Dynamic (...)

Lees verder

Title

Weerstaat Mercedes S-klasse aan een kogel? (+VIDEO)

De Mercedes S-klasse heeft de reputatie erg degelijk te zijn. Er wordt wel eens gezegd dat hij zelfs een kogelimpact overleeft. Een Youtuber heeft onderzocht of dat inderdaad het geval is. Zijn slachtoffer was een Mercedes S-klasse van de modelgeneratie W220 uit de vroege (...)

Lees verder

Title

Teslonda: oude Honda met Tesla-power! (+ VIDEO)

Er lopen duidelijk heel wat genieën rond op onze Aarde. In het onderstaande filmpje zie je hoe een Amerikaan er in geslaagd is om met een oude Honda Accord uit de jaren ’70 van 0 tot 100 km/u te spurten in amper 2,48 seconden! De ingrediënten van dit recept zijn niet zo talrijk: (...)

Lees verder

Title

Een Porsche 911 Turbo van Lego op ware grootte

Porsche toont momenteel een zeer speciale 911 Turbo 3.0 in zijn museum in Stuttgart. Het bijzondere aan deze wagen is dat hij volledig met Lego-blokjes werd gebouwd. Miniaturen van voertuigen in Lego zijn uiteraard gekend, maar (...)

Lees verder

Title

7 supercars ingebeeld als stadswagens

En wat als Lamborghini, Ferrari, McLaren of Koenigsegg hun supercars nu eens tot kleine stadswagens omvormden? Dat werkte een designer uit voor een Engelse verzekeringsmaatschappij. We denken met plezier terug aan de Aston Martin (...)

Lees verder