Fun

Article image

Beestig! Hotrod op basis van oude Lamborghini

De Espada is nooit een iconische Lamborghini geweest, tot twee Franse bedrijven besloten een exemplaar onder handen te nemen en hem om te bouwen tot… hotrod!

Article image

Deze Mercedes was een grote flop

De Mercedes Vaneo werd tussen 2002 en 2005 gebouwd en daar stopt het verhaal. Het model was een commerciële flop, maar waarom?

Article image

En toen reden er blinden op Mettet…

Een vereniging voor mensen met een visuele beperking, nodigde enkele blinden en slechtzienden uit voor een testrit met een auto… Op circuit!

Article image

Dit oude wrak is veel groener dan hij eruitziet

Denk je hier een oud, vervuilend wrak onder ogen te hebben? Mis! Onder het koetswerk van deze afgeleefde Mercury schuilt moderne maar vooral ook groene techniek…

Article image

Top Gear heeft (alweer) nieuwe presentatoren

Dat het moeilijk zou worden om Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond op te volgen als de gezichten van Top Gear, stond in de sterren geschreven. Maar zó moeilijk… (foto : Sky News)

Article image

5 leuke weetjes over de Porsche Taycan

De Porsche Taycan is een van de meest verwachte automodellen van 2019. Hierbij alvast 5 leuke weetjes over dit 100% elektrisch hebbeding.

Article image

Hun eerste SUV dateert van 1986 (en 5 andere weetjes over Lamborghini)

Lamborghini staat voor exclusiviteit, strakke designs en uiteraard snelheid. Maar wist je dat het merk in het begin (véél) tragere voertuigen verkocht? En dat de eerste Lamborghini SUV al van 1986 dateert? Dit en nog andere leuke weetjes kan je hier ontdekken…

Article image

Italië heeft “slechtste chauffeurs van Europa”

Uit een recente enquête is gebleken dat de gemiddelde Europeaan de Italianen aanduidt als zijnde de slechtste autochauffeurs van ons continent. Deelnemers moesten vragen over onder andere hoffelijkheid en parkeren beantwoorden.

Article image

Foutief geparkeerd? Nissan heeft een ludiek antwoord klaar

Erger jij je ook aan foutief geparkeerde auto’s? Dan ben je niet alleen. Nissan heeft er zelfs een ludiek antwoord op gevonden.

Article image

Defender van chocola voor 70ste verjaardag van Land Rover

Land Rover en The Chocolate Line vieren de 70ste verjaardag van Land Rover met een Defender van chocola tijdens de Zoute Grand Prix. Eén van deze Defenders van chocola zal door Bonhams geveild worden voor een goed doel.

Article image

Healy lanceert nostalgische Enigma

Misschien valt zijn uiterlijk niet in ieders smaak, maar op vlak van exclusiviteit heeft de Enigma weinig concurrenten te vrezen. Deze Engelse kitcar onderscheidt zich ook door zijn voortreffelijke afwerking.

Article image

Nissan bestelwagen wordt kampeerwagen

Het gamma Nissan bestelwagens wordt aangevuld met een “adventure” versie, met dank aan een specifieke ombouw die beschikbaar is voor de NV200, de e-NV200 en de NV300.

Article image

Deze camera flitst bijna elke auto (ook als je niet te snel rijdt)

In Wallonië heeft een bepaalde flitscamera kuren gekregen. Het toestel neemt namelijk een foto van nagenoeg elke auto die passeert, zelfs als er niet te snel gereden wordt.

Article image

Choquerende nummerplaten voer voor discussie

In Huy zorgde een tentoonstelling voor lichte ophef en dat was ook helemaal de intentie van de organisatoren. Passanten werden er geconfronteerd met ‘gepersonaliseerde’ nummerplaten die weinig aan de verbeelding overlaten.

Article image

Bedrijf geeft elektrische step bij aankoop nieuwe auto

Om de lancering van de nieuwe Ford Focus kracht bij te zetten, heeft de Groep Spirlet een leuke actie op poten gezet: wie een exemplaar koopt, krijgt er gratis en voor niets een elektrische step bovenop.