BMW

Article image

SCOOP: BMW M3 als Pure, Base of Competition

Alweer duikt de toekomstige BMW M3 op in onze spionagerubriek. Niet zonder reden natuurlijk, want behalve een paar foto’s hebben we ook nieuws over de vermogensversies van deze snelle Duitse berline te delen.

Article image

SCOOP: ziehier de BMW i4

Onze fotograaf kon de toekomstige, 100% elektrische BMW i4 voor zijn lens halen tijdens een testrit in de sneeuw. Deze berline doet qua vormgeving erg veel denken aan de huidige 4 Reeks Gran Coupé…

Article image

Een BMW-politiemotor bouwen: zo moet dat!

Vorig jaar restaureerde Clemens Hobohm van Kohl Motorrad uit Aken een BMW R 1200 RT politiemotor. In de time-lapse video hieronder zie je hoe Clemens de R 1200 RT, onderdeel per onderdeel weer opbouwt, en zo in z’n oorspronkelijke staat herstelt.

Article image

De prachtige cabrio die je nog niet kende

Deze Veritas Scorpion Cabriolet uit 1950 is bijzonder zeldzaam. Tussen 1947 en 1953 werden er maar 78 exemplaren van gebouwd en één daarvan zet veilinghuis Bonhams nu te koop. Een echt collector’s item!

Article image

SCOOP: meer beeld van BMW’s elektrische SUV

Nu onder meer Audi, Mercedes en Jaguar een 100% elektrische SUV in het gamma hebben, mag BMW natuurlijk niet te lang achterblijven. De Beierse technici zijn dan ook de laatste hand aan het leggen aan het antwoord op die e-tron, EQC en andere I-Paces…

Article image

Een bagageset voor je BMW 8 Coupé of… een Nissan Micra?

BMW ontwikkelde samen met het befaamde Maison Montblanc deze peperdure bagageset voor de nieuwe BMW 8 Reeks die in een zeer gelimiteerde oplage verkocht zal worden. En met peperduur bedoelen we ook echt overdreven veel euro’s.

Article image

BMW M8 speelt in de sneeuw

Nu de nieuwe 8 Reeks beschikbaar is en de roadster onderweg is, hoeven we er niet aan te twijfelen dat het model binnenkort ook als berline GranCoupé en als sportieve M-versie te verkrijgen zal zijn.

Article image

Scoop: BMW 1 Reeks

Een 3 Reeks met korting. Dat is hoe de nieuwe generatie van de BMW 1 Reeks zich voorstelt!

Article image

Scoop: Daarom zullen zelfstandigen blij zijn met deze toekomstige BMW!

De BMW 530e iPerformance is erg geliefd bij zelfstandigen omwille van de interessante fiscale aftrekbaarheid. Binnenkort zal deze favoriet ook als break beschikbaar zijn, zoals deze foto’s aantonen.

Article image

SCOOP: volgende BMW 4 Cabrio (opniew) betrapt

Dat er een nieuwe BMW 4 Reeks zit aan te komen, is natuurlijk logisch aangezien er in recente termen een wissel van de wacht van de ‘3’ heeft plaatsgevonden.

Article image

BMX iNext: de laatste wintertests

In de buurt van Arjeplog, in het noorden van Zweden, ondergaat de elektrische generatie BMW iNext-modellen de nodige wintertests. Dit is een belangrijke fase in de ontwikkeling om de nodige afstellingen te doen en om de 100% elektrische componenten van de wagens te testen.

Article image

BMW 7 Reeks aan de stekker, met goed nieuws voor bedrijfsleiders

De BMW 7 Reeks kan je vandaag als plug-inhybride bestellen, in drie verschillende versies dan nog maar wel telkens met dezelfde aandrijflijn. De CO2-uitstoot op papier? Laag, natuurlijk!

Article image

SCOOP: elektrische BMW i4 betrapt tijdens transport

Met deze elektrische i4 wil BMW in de eerste plaats de Tesla Model 3 het leven zuur maken. Hoe we weten dat hij op stroom rijdt? Let op de stickers en op de niet bijzonder goed vervalste uitlaatpijpen. En vind je niet dat hij trekjes van de 4 Reeks Gran Coupé heeft? Dat zou geen toeval zijn…

Article image

Autosalon 2019: BMW X4, Mercedes GLC Coupé of Porsche Macan?

Twee SUV-coupés die sportiever zijn dan het model waarvan ze zijn afgeleid en één traditioneel gelijnde softroader met de sportiefste merknaam van allemaal. Tijd voor een korte vergelijking tussen de nieuwe BMW X4, Porsche Macan en Mercedes GLC Coupé…

Article image

SCOOP: dit is de nieuwe BMW X3 M

De nieuwe BMW X3 M al gezien? Nu wel! Onze spion in het buitenland heeft zijn definitieve uiterlijk in beeld kunnen brengen aan de hand van een dashboardfoto en deze patser-SUV zal ook een nieuwe motor krijgen.