Moto

Article image

Nieuwe Honda CB650R

Honda wil prominenter aanwezig zijn in het segment van de “naked bikes” met middelzware motoren met deze gloednieuwe Neo Sports Café CB650R.

Article image

Moto Guzzi V85 TT kost 11.915 euro

Moto Guzzi heeft zopas de prijs bekend gemaakt voor zijn nieuwe baan-trail model, de V85 TT. Na het verdwijnen van de Stevio 1200 (eind 2016) was de motorfabrikant uit Mandello niet langer actief in dit segment.

Article image

Zo breng je je motor in “winterslaap”

Nu er stilaan zout op de weg ligt en de weersomstandigheden niet echt uitnodigen om met de motor op pad te gaan, blijven de meeste motoren op stal. We geven enkele tips om uw motorfiets deze periode van onbruik makkelijk te laten overbruggen.

Article image

Laatste exemplaren van de Ducati Panigale geleverd

De laatste 1.299 exemplaren van de Panigale R Final Edition worden inmiddels geleverd bij de Ducati-verdelers. Dit is de laatste kans voor liefhebbers van deze bijzondere motorfiets.

Article image

Sym lanceert elektrische scooter EE1 voor Europa

Er wordt vooral gesproken over elektrische auto’s, maar ook de markt van elektrische scooters is in volle expansie. De Taiwanese specialist Sym ontwikkelde zelfs een specifiek model voor de Europese consument: EE1.

Article image

Eerste elektrische Harley-Davidson komt in 2019

Harley-Davidson heeft fantastische plannen die weldra realiteit worden: een prestatiegerichte, 100% elektrische motor lanceren. De elektromotor zal geen gebruik maken van een koppeling of versnellingen.

Article image

61ste Trial van Mont Panisel

Op zaterdag 17 en zondag 18 november zal de Royal Auto Moto Club uit Bergen de 61ste editie van de internationale trial van Mont Panisel organiseren.

Article image

Piaggio MPE HPE is pittige scooter-driewieler

Piaggio breidt zijn gamma scooters op drie wielen (MP3) verder uit met de sportievere 300 HPE.

Article image

BMW lanceert nieuwe, comfortabele C 400 GT scooter

Na de sportieve C 400 X stelt BMW de C 400 GT voor met een merkelijk betere bescherming en extra comfort. Het ideale vervoermiddel voor de pendelaar.

Article image

Federale politie kiest voor BMW Motorrad

Na de lokale politie en de militaire politie heeft ook de Federale Politie zijn zinnen gezet op de producten van BMW Motorrad.

Article image

Elektrische scooter Peugeot 2.0 rijdt al in Antwerpen

De eenvoudige en moderne Peugeot 2.0 is het resultaat van de samenwerking tussen Peugeot Motocycles en GenZe, een filiaal van de Mahindra groep die meerderheidsaandeelhouder van Peugeot is.

Article image

Inschrijvingen van motoren blijven stijgen

Dit jaar werden tussen januari en september 21.695 nieuwe motorfietsen en scooters ingeschreven in België. Dat is een stijging van 10,2% ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Dat blijkt uit de cijfers van Febiac, de Belgische en Luxemburgse federatie van de automobiel- en fietsindustrie.

Article image

Energica onthult reeks snelle elektrische motorfietsen

Energica Motor Company, de Italiaanse specialist in de ontwikkeling van prestatiegerichte motoren, onthult zijn gamma voor 2019 waarin de racerij een belangrijke rol zal spelen.

Article image

Meer elektrische scooters in 2019

De scooter is veruit het efficiëntste vervoermiddel om zich te verplaatsen in en rond de hedendaagse steden. Ook hier is een mooie toekomst weggelegd voor de elektrische varianten, zoals blijkt uit de onthulling van tal van nieuwe modellen op de recente salons.

Article image

Piaggio Ape 50 voldoet aan Euro 4-norm

De kleine, guitige Italiaanse bestelwagen krijgt een nieuwe Euro 4-tweetaktmotor en nog enkele andere technische verbeteringen.