Heb je tijd voorhanden, dan is het onnodig om je naar Brussel te verplaatsen. Bezoek eerder de toonzalen van autoverkopers in je buurt, daar krijg je geheid dezelfde condities en misschien zelfs nog een tikkeltje meer (persoonlijke service in de vorm van brandstof of één of ander voordeel of korting). Tenslotte worden er nog maar zelden auto’s verkocht op het salon zelf; de invoerders staan er in de eerste plaats met een stand als uithangbord voor het merk dat ze vertegenwoordigen…

Ook belangrijk om weten is dat januari heus niet de enige maand is waarin je goede zaken kan doen. De prijzenslag tussen constructeurs blijft een heel jaar duren en soms is geduld dan een goede zaak. Steeds blijven vergelijken, is in ieder geval de boodschap!

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe auto? Dan kan je op Gocar.be terecht om de ideale nieuwe stockwagen te vinden bij een verdeler in de buurt!

Van plan om binnenkort een tweedehandsauto te kopen? Klik dan hier om het grootste zoekertjesaanbod van België te ontdekken! Je kan er niet enkel auto’s kopen maar ook gratis verkopen!