Nieuwe modellen

BMW M2 Competition, ter vervanging van! (+VIDEO)

BMW trekt officieel het doek van de M2 Competition. Zoals verwacht maakt deze super-sportieve versie van de kleine coupé van BMW gebruik van de zescilinder-turbo van de M3 en M4 met een aangepast vermogen van 410 pk. Hij vervangt de M2 in het BMW-gamma.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 18 apr. 2018 | Leestijd: 2 min

Onder de motorkap van deze M2 Competition huist dus dezelfde 3,0l zescilinder als in de M3 en M4, die echter niet de 431 pk van zijn grote broers levert, om hen niet in de schaduw te zetten. Zijn motor is daarom goed voor 410 pk bij 5.250 t/min en 550 Nm bij 2.350 t/min. Dat laat hem toe de sprint van 0 tot 100 km/u in 4,2 seconden af te werken, wat slechts een tiende langzamer is dan een M4.

De look van de M2 Competition is geïnspireerd op die van zijn grote broers met specifieke zijspiegels. Hij kreeg ook een licht herwerkte snuit en lichte 19” velgen. Aan boord vallen de carbon details en het stuur met de instelknoppen van de M1 en M2 op.

Advertentie – lees hieronder verder

BMW belooft voor de nieuwe M2 Competition een nog speelser rijgedrag en een heerlijke sound dankzij een gecontroleerde uitlaat.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon