Nieuwe modellen

De Prius+ gaat u verrassen

Staat u aan het hoofd van een kroostrijk gezin en bent u bezorgd om het milieu? In dat geval zal het nieuws dat de Prius+, de grote, hybride monovolume van Toyota (7 plaatsen), een “restyling” onderging u zeker verheugen. En dat net drie jaar na zijn lancering!

| Gepubliceerd op 17 okt. 2014 | Leestijd: 2 min

Wat het design betreft, kan niet van een revolutie gesproken worden. De Prius+ krijgt een snuit met de familietrekken van de huidige modellen, met de Aygo en de Yaris op kop. Achteraan valt enkel op dat ook de lichtblokken, de kentekenhouder en de bumper met geïntegreerde diffusor werden hertekend.

Aan boord krijgen de regelknop van de airco en de schakelpook voortaan een metaal afwerking, terwijl de deurgrepen met chroom zijn bekleed. Tenslotte werd nog de middenconsole lichtjes aangepast ter hoogte van de ventilatiemonden. Op vlak van uitrusting is de komst van de Toyota Touch 2-systemen te noteren. Zij kunnen gekoppeld worden aan de Mirror Link en integreren de standaard achteruitrijcamera.

Advertentie – lees hieronder verder

Technisch bleven de aanpassingen beperkt en hebben ze vooral betrekking op de overgang naar de Euro 6-norm. De hybride aandrijfeenheid ontwikkelt dus nog steeds een vermogen van 136 pk. Wel werd de afstelling van de ophanging herzien om het comfort wat te verbeteren. Tenslotte introduceert Toyota op deze versie nieuwe geluidswerende materialen die het geluidsniveau in het interieur verder verlagen.

Denkt u dat deze opfrissing de Prius+ aan populariteit zal doen winnen?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon