Nieuwe modellen

Mercedes E-klasse gooit dak eraf in Genève

Op het autosalon van Genève onthult Mercedes volgende week de cabrioletversie van de E-klasse. Hij opent in 20 seconden, beschikt over Aircap en Airscarf om het hele jaar door van cabrioplezier te kunnen genieten.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 2 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

De soepele kap is beschikbaar in vijf kleuren en kan automatisch worden geopend of gesloten in 20 seconden. Eén en ander lukt ook al rijdend tot 50 km/u. Deze E-klasse cabrio is qua design geïnspireerd op de rest van het E-klasse gamma. Hij is 12,3 cm langer dan zijn voorganger en dat komt vooral de kofferruimte (385 liter) ten goede. Er is achteraan ook 10 cm extra beenruimte.

Ook vooraan hebben de inzittenden het naar hun zin. De Airscarf blaast verwarmde lucht in de nek en Aircap beperkt de luchtturbulenties in het interieur dankzij een deflector en een netje dat boven de voorruit werd geïntegreerd.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze E-klasse cabriolet kan optioneel ook met 4Matic vierwielaandrijving worden geleverd. Het motorgamma is vergelijkbaar met dat van de berline en alle motoren worden aan een negentrapsautomaat gekoppeld.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon