Nieuwe modellen

Passat Alltrack : hier is de avontuurlijke break van Volkswagen

In september zal de Passat Alltrack, de avontuurlijke versie van de Passat break, beschikbaar zijn bij de verdelers. Maar voor de commercialisatie hij staat al in vol ornaat te blinken op het autosalon van Genève.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 25 feb. 2015 | Leestijd: 2 min

Deze Passat Alltrack volgt de bekende formule van Volkswagen om een polyvalente variante te maken. Concreet onderscheidt deze Passat zich van de gewone versie door een specifieke bumper, extra bescherming van het koetswerk en een toegenomen bodemvrijheid van 27,5 mm.

Om als een echte terreinwagen beschouwt te kunnen worden, voorzag de constructeur hem van vierwielaandrijving en biedt naast de klassieke rijmodi (Eco, Normal, Sport) ook nog een extra stand genaamd « off-road » aan. Dankzij deze laatste wordt ook rijden naast het asfalt kinderspel, op voorwaarde dat dit op een gezapig tempo gebeurt.

Advertentie – lees hieronder verder

Tenslotte kan deze Passat Alltrack rekenen op niet minder dan vijf motorisaties. Op benzine laat de constructeur de keuze tussen de 1.4 TSI (150 pk) en de 2.0 TSI (220 pk). Het dieselaanbod bestaat uit drie varianten van de 2.0 TDI met 150, 190 en 240 pk.

Op praktisch vlak valt er nog op te merken dat deze Passat over een elektronische sleepassistent beschikt, waarmee manoeuvreren met een aanhangwagen heel wat eenvoudiger wordt.

Zou deze Passat Alltrack aan uw behoeften kunnen voldoen?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon