Nieuwe modellen

Renault Clio en Clio break ondergaan deze zomer subtiele facelift

De huidige Clio kwam precies vier jaar geleden op de markt en is toe aan de traditionele tussentijdse facelift. Er komen aangepaste koplampen en er worden voortaan verschillende packs met rijhulpmiddelen aangeboden.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 13 jun. 2016 | Leestijd: 2 min

De facelift brengt vooral een nieuwe neus voor de Clio die perfect aansluit bij de rest van het Renault-gamma. De koplampen worden – afhankelijk van het afwerkingsniveau – uitgerust met full led technologie zodat de afzonderlijke dagrijlichten achterwege kunnen blijven. Verder komt er een andere bumper en ook de achterlichten evolueren zacht.

De afwerking van het interieur gaat er op vooruit met de komst van extra uitrusting zoals een Bose-audiosysteem, nieuwe multimediatoepassingen, een radar vooraan, een achteruitrijcamera en een automatische parkeerassistent.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua motorisaties geeft Renault aan dat de TCe 120 benzinemotor met een manuele zesversnellingsbak wordt geleverd. Er komt ook een nieuwe 1,5 l dCi dieselmotor met 110 pk. Deze zelfontbrander is vooral een maat voor de BlueHDI 120 diesel uit de Peugeot 208.

Deze vernieuwde Clio kan je in België vanaf juli officieel bestellen. Pas dan zullen de definitieve prijzen bekend worden gemaakt.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon