Nieuwe modellen

Top video : Porsche Boxster Spyder

Sinds enkele dagen circuleert er een video op het internet die de Porsche-liefhebbers niet onbewogen laat. En zeker zij niet die gevallen zijn voor de charme van de tweede generatie van de Boxster Spyder, die in april op het Salon van New York werd onthuld. Het klopt inderdaad dat dit filmpje van Auto Express mooie beelden levert van de sportwagen in actie op de weg, waarbij bovendien de heerlijke sound te horen is.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 20 jul. 2015 | Leestijd: 2 min

Herinner dat de Boxster Spyder, vergeleken met de eerste generatie, opnieuw een tiental kilo’s verloor door de belangrijkste comfortitems overboord te kieperen. De dubbele bult achter de cockpit werd behouden en er duiken ook enkele elementen van het koetswerk van de Cayman GT4 op, zoals de voorspoiler en de “ducktail” achtervleugel. Vanuit praktisch oogpunt dient gemeld te worden dat deze Porsche van huis uit is uitgerust met carbon kuipstoelen en nu recht heeft op een vouwkap in plaats van een te monteren dakzeil.

Tenslotte schuilt onder de motorkap de mechaniek van de Cayman GT4. Het gaat om een 3,8 liter grote atmosferische zescilinderboxer die niet minder dan 375 pk ontwikkelt en – gelukkig – enkel aan een handgeschakelde zesbak wordt gekoppeld. Dit blok laat de 1.315 kg wegende Porsche toe in 4,5 seconden van 0 tot 100 km/u te spurten en een top van 290 km/u te bereiken met de haren wapperend in de wind. Het bewijs staat op film…

Advertentie – lees hieronder verder

En zou u zich deze Porsche Boxster Spyder aanschaffen ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon