Nieuwe auto's

Title

Nieuwe Audi A7: ultra-modern (+VIDEO)

Audi heeft zopas de tweede generatie van de A7 voorgesteld in het nieuwe designcentrum in Ingolstadt. Hij oogt even modern als de nieuwe A8 en hij werd nog dynamischer dankzij de aflopende (...)

Lees verder

Title

Toyota Century: heel modern!

Ondanks zijn zeer klassiek voorkomen, is deze Toyota Century geheel nieuw. Deze derde generatie wordt op het Salon van Tokio voorgesteld en komt enkel in Japan op de markt (...)

Lees verder

Title

Productie Volvo XC40 start in Gent (+VIDEO)

Enkele dagen na de eerste gelekte foto’s, stelde Volvo zijn nieuwe kleine SUV tegelijk voor in Milaan en in de fabriek in Gent. Deze XC40 ‘Made in Belgium’ heeft een digitale sleutel om autodelen eenvoudiger te maken (...)

Lees verder

Title

Volvo XC40: de eerste beelden

Hier zijn reeds de eerste beelden van de nieuwe kleine SUV van Volvo made in Belgium. De officiële presentatie is pas eind deze week gepland, maar een gelekte video liet reeds toe het kleine broertje van de XC60 en (...)

Lees verder

Title

Genesis G70 neemt BMW 3-reeks in het vizier

Na de grote G90 en G80, lanceert het luxemerk van Hyundai een nieuwe kleinere berline. Die Genesis G70 werd voorgesteld op het Salon van Frankfurt en is van het formaat van de BMW 3 Reeks, waarmee hij ook de (...)

Lees verder