Nieuwe modellen

Article image

Porsche Taycan toont nu ook interieur

4 september 2019 is dé dag waar volop naar wordt uitgekeken door Porsche-liefhebbers wereldwijd. Het is immers dan, vlak na de start van het nieuwe schooljaar, dat de Taycan officieel zal worden voorgesteld…

Article image

Nieuwe Opel Astra blijkt zeer aerodynamisch

De nieuwe Opel Astra voegt zich bij de legendarische Opel Calibra en Insignia, wat betreft de meest aerodynamische auto’s die de Duitse autofabrikant ooit heeft gebouwd…

Article image

Zoveel kost de nieuwe Mercedes GLB in België

De nieuwe GLB is de eerste compacte Mercedes-SUV die je met een derde zitbank kan bestellen. Ook benieuwd wat hij in België kost?

Article image

Vernieuwde Mustang Shelby GT350R: HeeRlijk!

De Ford Mustang Shelby GT350R wordt officieel niet naar België geëxporteerd, al worden liefhebbers van het genre gelukkig op hun wenken bediend door grijze importeurs. Wat er anders aan is? Toch wel wat…

Article image

Porsche lanceert hybride versie van Cayenne Turbo S

Porsche lanceert een tweede plug-in hybride motorisatie van de grote Cayenne SUV. Deze nieuwe deels elektrisch aangedreven variant is gebaseerd op de krachtige V8 turboversie en gaat als Turbo S E-Hybrid door het leven. De bestaande hybrid gebruikt de (basis-)V6-motor.

Article image

De 6 duurste nieuwe auto’s ter wereld

Duur, duurder, onbetaalbaar… Deze 6 nieuwe automodellen behoren tot de laatste categorie. Om je een idee te geven: voor de goedkoopste van dit zestal wordt maar liefst 2,5 miljoen euro gevraagd…

Article image

Nieuwe Hyundai rijdt (deels) op zonne-energie

Hyundai lanceert zijn eerste model waarbij zonnepanelen op het dak de batterij van het hybride systeem bijladen. Deze technologie zal het brandstofverbruik verlagen en de elektrische actieradius vergroten.

Article image

Porsche Taycan gaat 911 overklassen: productie nu al maal twee

Porsche lanceert binnenkort een 100% elektrische berline en voor dat model lopen de bestellingen al meer dan gewoon vlot binnen. De Taycan heeft zelfs al meer klanten binnengehaald dan de nieuwe 911 vorig jaar.

Article image

VIDEO: Zo klinkt de nieuwe Corvette C8!

Over de nieuwe Corvette hebben we al een beetje inkt laten vloeien. Het belangrijkste nieuws is niet dat daar opnieuw een V8 in ligt, wel dat die motor achter de stoelen werd gemonteerd. Hoe dat blok klinkt? Bij deze!

Article image

Keuze van de redactie: Mazda CX-30, Peugeot 3008 of VW Tiguan?

Op zoek naar een compacte SUV die ook knap en praktisch is? De Mazda CX-30, de Peugeot 3008 en de VW Tiguan komen zeker in aanmerking! Keuzehulp nodig?

Article image

Nieuwe Caterham heeft iets gemeen met Lamborghini Huracan

Maak kennis met de Caterham 485 CRS, de nieuwe koning der Sevens, goed voor 237 pk en 206 Nm koppel. Liefhebbers van het genre staan te popelen en wij ook…

Article image

Mustang55 om op te vallen of Bullit voor dat tikkeltje extra?

De Mustang blaast dit jaar 55 kaarsen uit en wie samen met Ford wil vieren, kan zichzelf een verjaardagsmodel cadeau doen. Interessant… of toch liever een stoere Bullit?

Article image

3 opmerkelijke weetjes over de Audi Q3 Sportback

Audi heeft een nieuwe SUV onthuld en die luistert naar de naam Q3 Sportback. De bedoeling? Het gat opvullen tussen de Q3 en de Q5 natuurlijk! Hier zijn alvast 3 opmerkelijke feiten over deze nieuwste telg uit Ingolstadt.

Article image

Nieuwe Lotus met vleugeldeuren is onbetaalbaar

Lotus lanceert met de Evija eindelijk een nieuwe sportwagen. Die spannende verschijning is niet alleen 100% elektrisch en bijzonder krachtig, hij is jammer genoeg ook compleet onbetaalbaar voor gewone stervelingen zoals u en ik.

Article image

5 interessante weetjes over de gloednieuwe Corvette C8

Chevrolet heeft vorige week de kersverse Corvette gepresenteerd en da’s groot nieuws: in meer dan één opzicht schrijft de C8 een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het beroemde model…