Nieuwe auto's

Title

BMW M2 Competition, ter vervanging van! (+VIDEO)

BMW trekt officieel het doek van de M2 Competition. Zoals verwacht maakt deze super-sportieve versie van de kleine coupé van BMW gebruik van de zescilinder-turbo van de M3 en M4 met een aangepast vermogen van 410 pk. Hij vervangt de M2 in het BMW-gamma (...)

Lees verder

Title

Pininfarina met twee modellen in Peking

Pininfarina als elektrisch merk : het wordt steeds concreter! Voor het Salon van Peking worden twee modellen aangekondigd. In 2015 werd het Italiaanse designcentrum Pininfarina overgekocht door het Indische Mahindra. De structuur bleef een tijdje (...)

Lees verder

Title

Er komt een extra luxueuze Mercedes-Maybach (+VIDEO)

Mercedes-Maybach onthulde een teaser van een voertuig dat met de "ultieme luxe" uitpakt. Deze korte video toont een nieuw model dat binnen enkele dagen op het Autosalon van Peking zal worden voorgesteld. In deze video die slechts 30 seconden duurt, stelt Mercedes-Maybach verschillende (...)

Lees verder

Title

Dit is de nieuwe Audi A6 Avant

Amper enkele weken na de berline, maakt de breakversie van de Audi A6 zijn opwachting. De breakversie is 4 cm korter dan het uittredende model en het is eerder uitzonderlijk dat een nieuw model compacter is dan zijn voorganger. De Audi krijgt andere proporties met het oog op een (...)

Lees verder

Title

Nieuwe Ford Focus nu ook als break

Gisteren werd de nieuwe Ford Focus onthuld. Naast de Vignale, de Active en de ST-Line van deze compact, toont Ford ons vandaag ook de breakversie. De interieurruimte werd in deze breakversie – nog meer dan bij de vijfdeursversie – geoptimaliseerd (...)

Lees verder

Title

Chevrolet Camaro krijgt geslaagde facelift

De Chevrolet Camaro krijgt na drie jaar een eerste facelift en dat is amper enkele maanden nadat zijn belangrijkste concurrent - de Ford Mustang – werd opgefrist. Vooral de snuit werd hertekend, waardoor hij nog meer karakter krijgt! De voorkant van de Camaro werd grondig (...)

Lees verder

Title

De nieuwe Ford Focus helemaal bloot

We krijgen eindelijk de eerste officiële foto’s van de vierde generatie Ford Focus te zien. Van dit model komt er een ST-versie, een Active crossover en een erg luxueuze Vignale, in afwachting van de te duchten RS (...)

Lees verder

Title

BMW M2 Competition: de RS3-killer?

De Competition-versie van de M2 werd al geruime tijd verwacht en BMW Australië heeft het model zopas onthuld. Het gaat om de ultieme versie van de M2 en deze snelle BMW wordt aangedreven door de zescilindermotor van de BMW M4, die hier goed is voor 410 pk (...)

Lees verder

Title

Nieuwe Subaru Forester op komst (+VIDEO)

Subaru koos het Salon van New York uit om de vijfde generatie van de Forester te onthullen. En een winnend team verander je natuurlijk niet. De Forester blijft dus trouw aan zijn principes, zowel op vlak van stijl als concept. Wat het eerste punt betreft, merken we de trekken van de recente studiemodellen van(...)

Lees verder

Title

Hyundai gunt Tucson een update

Deze SUV die het op de Belgische markt uitstekend doet, heeft recht op een facelift. Hyundai voorziet esthetische aanpassingen, zorgt voor bijkomende rijhulpsystemen voor de bestuurder en monteert nieuwe motoren. Fundamentele veranderingen blijven (...)

Lees verder

Title

Nieuwe Toyota Rav4 komt in 2019

Toyota stelt op het autosalon van New-York de vijfde generatie van de Rav4 voor. Er komt uiteraard een hybride versie en de Rav4 krijgt ook een aangepast design met opvallende vormen die de wagen een veel dynamischer uiterlijk geeft. De nieuwe Toyota Rav4 wordt (...)

Lees verder

Title

Audi RS5 Sportback: première! (+VIDEO)

Audi heeft de nieuwe RS5 Sportback op het net gezwierd. Deze vijfdeursversie behoudt de V6 bi-turbomotor die 444 pk en een motorkoppel van 600 Nm levert. Dit sportieve model zal wereldwijd worden gecommercialiseerd (...)

Lees verder

Title

VW onthult eindelijk de nieuwe Touareg

Met de 3e generatie van de Touareg wil Volkswagen zijn knowhow in het topsegment van de SUV’s aantonen. Deze top-SUV zal op het Salon van Peking worden voorgesteld. Niet toevallig, want (...)

Lees verder