Nieuwe auto's

Title

Nieuwe S60 wordt eerste in VS gebouwde Volvo (+VIDEO)

Volvo heeft zijn nieuw berlinemodel in Charleston, South Carolina, voorgesteld, dit wordt de eerste Volvo-fabriek op Amerikaanse bodem. Deze nieuwe S60 wordt ook het eerste model waarvan geen dieselversie zal worden aangeboden. Net zoals de eerder gelanceerde V60 zich (...)

Lees verder

Title

Fiat Panda integreert Waze

Fiat lanceert een bijzondere versie van zijn stadswagentje. De Panda Waze maakt – zoals de naam suggereert – gebruik van de Waze navigatiefunctie. De navigatie wordt echter niet op een infotainmentscherm van de auto geprojecteerd, maar wel op het scherm van (...)

Lees verder

Title

Audi A1: Nieuwe generatie zonder diesel! (+VIDEO)

Na verschillende teasers, trekt Audi het doek van de tweede generatie van de A1. Het nieuwe model lijkt met de drie sleuven in de motorkap in de stijl van de Quattro Sport veel stoerder en is nog enkel verkrijgbaar met benzinemotoren en vijf deuren. Met het nieuwe platform van de (...)

Lees verder

Title

Hier is de BMW 8 Reeks! (+VIDEO)

Op het Salon van Frankfurt werd de nieuwe BMW 8 Reeks als concept car voorgesteld, nu toont hij zich in vol ornaat. Bijna 30 jaar na de lancering van de eerste generatie, brengt het merk dus een bekende benaming weer tot leven! Uiteindelijk gelijkt de (...)

Lees verder

Title

Dit is de gloednieuwe Suzuki Jimny

Na 20 jaar trouwe dienst ruimt de Suzuki Jimny eindelijk plaats voor een geheel nieuwe generatie. De eerste trekken daarvan worden nu reeds getoond, enkele dagen voor zijn officiële onthulling…De nieuwe Jimny blijft de stijl van zijn voorgangers trouw met de rechte lijnen, de scherpe hoeken en (...)

Lees verder

Title

Audi A1: Meer beeld

Na een eerste blik in het interieur, geeft de Audi A1 nu ook een klein deel van zijn koetswerk bloot. De officiële onthulling wordt een van de volgende dagen verwacht. Enkele dagen geleden loste Audi een eerste teaser waarop we het grote scherm van het infotainmentsysteem dat een handschrift kan herkennen, konden ontdekken. Audi maakte van (...)

Lees verder

Title

De volgende BMW Z4 in 3D

Nadat BMW al een beetje technische informatie had vrijgegeven over de volgende generatie Z4, zien we vandaag aan de hand van een patent de eerste 3D-beelden van de toekomstige Z4. Dit model zou tegen het einde van dit jaar op de markt komen. Dankzij deze eerste beelden, kunnen we de BMW Z4 vanuit alle standpunten bekijken. Het (...)

Lees verder

Title

Voorproefje van de nieuwe Audi A1

De nieuwigheden volgen elkaar in sneltempo op bij Audi. Nauwelijks enkele dagen na de Q8 SUV, is het de beurt aan de A1 om zich te tonen. Audi heeft zopas een eerste glimp van het interieur van de nieuwe A1 laten zien via zijn Twitter-account. Je ziet een hand die “Barcelona” schrijft op het display dat in de centrale console zit (...)

Lees verder

Title

Dit is de Skoda Kodiaq RS (+VIDEO)

Bij de lancering van de Kodiaq liet Skoda verstaan dat er ook een RS-versie in de pijplijn zat. Die krijgt stilaan vorm, want hij heeft zopas zijn eerste rondjes gedraaid op de Nürburgring. Skoda gunt ons vandaag een teaser waarop een nog gecamoufleerde Kodiaq te zien is bij zijn (...)

Lees verder

Title

Hyundai-bestseller krijgt 48V mild hybride systeem (+VIDEO)

Half mei kondigde Kia een nieuw 48V mild hybride systeem aan op zijn Sportage. Zoals verwacht krijgt ook zijn neef bij Hyundai, de Tucson, deze technologie tegen de zomer aangemeten. De nieuwe Hyundai Tucson gaat deze maand in productie en wordt uitgerust met een zuinige 48V mild hybride aandrijving. De constructeur spreekt van een tot 7% verbeterde (...)

Lees verder

Title

Nissan Navara AT32: Allrounder

Nissan toont een extreme versie van de Navara pick-up. Hij werd ontwikkeld in samenwerking met de firma Arctic Trucks, waardoor vooral de off-roadcapaciteiten van deze Navara OFF-ROADER AT32 danig werden verbeterd. Deze Navara OFF-ROADER AT32 wordt uitgerust met een op maat gemaakt onderstel, waardoor de (...)

Lees verder

Title

Nieuwe Peugeot 508 SW: Een volumemaker

Amper enkele maanden na de onthulling van de Peugeot 508 berline is het de beurt aan de 508 SW breakversie om zich voor het eerst voluit te tonen. Deze koetswerkvorm is in dit segment traditioneel belangrijker dan de klassieke kofferversie. Het aandeel breaks in de productmix van deze gezinswagen zal op onze markt de bovenhand halen (...)

Lees verder

Title

Nieuwe BMW X5: Nog robuuster (+VIDEO)

BMW onthult de vierde generatie van de X5, een bijzonder belangrijk model voor de constructeur. Hij wordt groter, nog indrukwekkender en krijgt vooral heel veel technologie. Vergeleken met het uittredende model is deze nieuwe X5 36 mm langer geworden. Die extra ruimte zit vooral tussen de assen, want de wielbasis nam met 42 mm toe wat voornamelijk voor extra (...)

Lees verder

Title

Q8: Audi's antwoord op de X6 en de GLE Coupé

Audi lanceert met de Q8 een SUV coupé die het zal opnemen tegen de BMW X6 en de Mercedes GLE Coupé. Hij toont meteen ook de nieuwe vormtaal van de toekomstige SUV-modellen van het merk. Dit nieuwe design merk je vooral ter hoogte van de neus. Het “Single Frame” radiatorrooster is nog (...)

Lees verder