Nieuwe modellen

Article image

Mercedes GLC F-Cell binnenkort op onze wegen (maar niet te koop)

Audi heeft de 100% elektrische e-tron, Mercedes gaat nog een stapje verder met een hybride-SUV die een elektriciteit combineert met… waterstof.

Article image

BMW X7: een maat voor de concurrentie?

Gisteren heeft BMW met de X7 een gloednieuwe, uit de kluiten gewassen SUV met zeven zitplaatsen gelanceerd. We hoeven je natuurlijk niet uit de leggen waarom het merk een zeer selectief publiek viseert. Maar wie zijn dan zijn gedoodverfde concurrenten?

Article image

BMW X7: klaar om de Mercedes GLS te pesten

BMW toont vandaag zijn grootste SUV-model, de X7 die heel toepasselijk zeven zitplaatsen biedt. Dit nieuwe model is ronduit gigantisch en moet eveneens een trendsetter zijn qua technologie.

Article image

Skoda Scala volgt Rapid Spaceback op

Skoda komt later met een opvolger voor de Rapid Spaceback. Dat laatste model was voor enkele jaren ook op onze markt te koop en werd met stille trom afgevoerd.

Article image

Mitsubishi komt met vernieuwde pick-up

Mitsubishi plant een opvolger voor het actuele L200-model. Deze pick-up kwam bij ons in 2015 op de markt en vandaag plant de Japanse constructeur een eerste update.

Article image

Skoda plaagt met compacte hatchback

Op het Salon van Parijs gaf de Skoda Vision RS concept car een voorproefje van de toekomstige stijl van de modellen van het Tsjechische merk. Nu wordt dat concept weer wat concreter met een teaserbeeld van een nieuwe compacte wagen.

Article image

Toyota Camry keert terug als hybride

Op het Autosalon van Parijs stelde Toyota in wereldpremière de nieuwe Camry Hybride voor, die meteen het aanbod van schone, elektrische modellen van het Japanse merk uitbreidt.

Article image

Kia stelt Ceed GT Line voor

Zoals verwacht krijgt ook de nieuwe Kia Ceed (berline en break) net als de Proceed een GT Line versie.

Article image

De naam is Corolla!

Toyota komt naar Parijs met de opvolger van de Auris en die grijpt qua benaming terug naar het verleden, want op de achterklep hangt – net als vroeger – Corolla. In Genève liet Toyota eerder al een glimp zien van de hatchback zien en op de Mondial staat ook de Touring Sports versie (break, nvdr.) onder de spots.

Article image

Nieuwe Mercedes B-Klasse onthuld in Parijs

Het is geen verrassing dat de B-Klasse wordt vervangen en de nieuweling oogt dynamischer dan het veeleer klassiek ogende uittredende model. Je merkt het verschil vooral aan de lagere daklijn en de meer vloeiende koetswerkvormen.

Article image

Nieuwe BMW 3 Reeks: kan de concurrentie nog mee?

De 3 Reeks is dé blikvanger van de BMW-stand op het autosalon van Parijs dat sinds gisteren te bezoeken valt. Aangezien het om een volledig nieuwe generatie gaat en de “3” wordt beschouwd als de referentie binnen zijn segment, vragen we ons luidop af of de concurrentie nog meekan.

Article image

Skoda toont interieur van Kodiaq RS

Volgende week onthult Skoda zijn nieuwe Kodiaq RS op het Autosalon van Parijs, maar nu teasen de Tsjechen reeds met enkele beelden van het interieur van deze snelle SUV.

Article image

Hyundai i30 N Fastback: 128 euro per pk…

Ook de i30 Fastback krijgt zijn hypersportieve N-variant. De officiële onthulling vindt volgende week plaats op het Autosalon van Parijs.

Article image

DS7 Crossback E-Tense pakt uit met 300 pk

Het Franse merk DS zal op het autosalon van Parijs deze DS7 Crossback E-Tense voorstellen: een herlaadbare hybride met vierwielaandrijving en een aardig vermogen van 300 pk.

Article image

Mazda CX-3 krijgt update

Mazda gaf zijn compacte SUV een opfrisbeurt die hem ook een nieuwe, schonere 1.8 dieselmotor oplevert.