Nieuwe modellen

Article image

NV250: Nissans eigen Kangoo

Eerder transformeerde Mercedes de Renault Kangoo in een Citan. Nu haalt Nissan dezelfde truc uit met de nieuwe NV250, die uitpakt met 5 jaar garantie en een aantrekkelijke prijs.

Article image

Skoda stelt de Superb Scout voor

In navolging van de Octavia Scout, krijgt nu ook de Octavia Combi een verhoogde versie met vierwielaandrijving en een avontuurlijke look, die nog steeds de gekende troeven van het topmodel behoudt.

Article image

Coupé kiezen: Toyota Supra, Jaguar F-Type of Porsche 718 Cayman S?

Een sportieve, achterwielaangedreven coupé in gedachten maar kan je niet kiezen tussen een Porsche Cayman, een Jaguar F-Type of de gloednieuwe Toyota Supra? We helpen je op weg…

Article image

Skoda Superb krijgt update

Skoda legt momenteel de laatste hand aan de gefacelifte versie van de grote Superb die zowel met een berline als met een break koetswerk wordt verkocht. Ondertussen gunt de constructeur al een blik op de nieuwe technologieën die worden gebruikt.

Article image

Keuzehulp: nieuwe Audi Q2 of tweedehandse Q5?

Op zoek naar een Audi SUV voor een 30.000 euro of minder? Dan kan je jezelf alleen een Q2 veroorloven… Of een tweedehandse Q5 met tal van snufjes aan boord natuurlijk. Keuzehulp nodig?

Article image

5 feiten die je nog niet kende over de McLaren GT

Met de GT richt McLaren zich op liefhebbers van ultrasportieve wagens die vaak lange afstanden overbruggen. Vandaar ook de keuze voor de naam GT. Maar wist je deze 5 zaken al over de nieuwste telg uit Woking?

Article image

Skoda Octavia Combi vs Peugeot 308 SW: welke break kiezen?

Wie op zoek is naar een betaalbare break, heeft sowieso de Skoda Octavia Combi overwogen, de best verkochte van België. Of misschien heb je meer oog voor een Franse waarde zoals de Peugeot 308 SW? Een overzicht…

Article image

Kia Niro vs Toyota C-HR: welke eco-SUV kiezen?

Wie naar een kleine SUV met een alternatieve aandrijving op zoek is, heeft wel wat keuze tegenwoordig. Deze keer vergelijken we kort de Toyota C-HR en de Kia Niro met elkaar, twee compacte Aziaten met een ecologisch tintje.

Article image

Audi Q7 vs Porsche Cayenne: welke premium-SUV kiezen?

Stel, je hebt een comfortabel budget ter beschikking (zeg maar € 80.000) om jezelf en je gezin een premium-SUV cadeau te doen. Je twijfelt in het bijzonder tussen een Audi Q7 en een Porsche Cayenne. Keuzehulp nodig?

Article image

Voorbode van nieuwe Renault Kangoo

Dat werd tijd, want de huidige Kangoo is al 12 jaar op de markt, een periode waarin intussen de meeste concurrenten al een opvolger op de markt brachten. De nieuwe Kangoo wordt in 2020 verwacht, en in afwachting daarvan brengt de Kangoo Z.E. Concept al een eerste voorproefje van het nieuwe model.

Article image

5 sportieve nieuwe auto’s die € 25.000 of minder kosten

Een miljoen in oude Belgische franken was vroeger veel geld voor een nieuwe wagen maar voor 25.000 euro krijg je vandaag veel minder in de plaats. Of niet? Hier zijn alvast 5 sportieve modellen die nieuw niet zoveel kosten…

Article image

Subaru lanceert nieuwe Outback

De Subaru Outback blijft nog steeds zijn basisconcept trouw: een stoer, verhoogd koetswerk, een pittige boxermotor en vierwielaandrijving. Toch liet het Japanse merk deze generatie weer grondig evolueren.

Article image

Aston Martin DBS Superleggera Volante: stijlvol de zomer in

Aston Martin heeft alweer een pareltje klaar. Ditmaal wordt de dakloze versie van de DBS Superleggera voorgesteld, een pk-monster waarmee ongetwijfeld veel geflaneerd zal worden in Miami, Londen… en Knokke natuurlijk.

Article image

Jaguar XE vs BMW 3 Reeks: welke premiumberline kopen?

BMW heeft een nieuwe 3 Reeks gelanceerd en dus is het aanbod van premiumberlines weer gewijzigd. Al zijn er natuurlijk nog andere spelers op de markt, zoals de recent gefacelifte Jaguar XE bijvoorbeeld. Een moeilijke keuze?

Article image

Lexus LM: monovolume voor VIP’s

Op het Autosalon van Shanghai heeft Lexus deze LM vanonder het doek gehaald. We hebben het hier over een bijzonder luxueuze monovolume en da’s geen tikkeltje overdreven.