Nieuwe modellen

Article image

Mini GP komt terug in 2020

Mini’s worden steeds comfortabeler en luxueuzer, maar het merk behoudt zijn sportieve ziel. Het beste bewijs daarvan is de aankondiging dat er een nieuwe generatie GP in de startblokken staat.

Article image

Volvo XC40 vs BMW X1: welke compacte SUV kiezen?

Kiezen tussen de Volvo XC40 – verkozen tot auto van het jaar 2018 – en de kleinste X van BMW, een moeilijke opdracht? We helpen je het onderscheid tussen beide SUV’s te maken…

Article image

5 nieuwe SUV’s om dit jaar naar uit te kijken

Genoeg gekregen van SUV’s, SAV’s, cross-overs en alles wat een vreemde benaming heeft? Dan heb je brute pech want er zit weer een grote lichting nieuwe modellen aan te komen in 2019, het ene al wat exclusiever dan de andere. Dit is onze top 5 SUV’s waar wij dit jaar het meest naar uitkijken.

Article image

Skoda start productie van de Scala

In de Tsjechische Skoda-fabriek van Mlada Boleslav heeft de constructeur zopas de productie opgestart van de Scala. Dit compacte model werd eerder in wereldpremière voorgesteld in Tel Aviv.

Article image

Mercedes B-Klasse vs BMW 2 Reeks: welk busje kiezen?

Hoewel er op de monovolumemarkt lang niet meer zoveel beweging is als vroeger, zijn er toch nog eenvolumers die de moeite waard zijn. Ditmaal vergelijken we de Mercedes B-Klasse en de BMW 2 Reeks Active Tourer.

Article image

Passat staat stapje dichter bij autonoom rijden

In mei start VW met de voorverkoop van de Passat 2019 IQ.DRIVE. Het gaat om de Passat die we qua look kennen, maar die een doorgedreven technische update heeft ondergaan waardoor hij gedeeltelijk autonoom zal kunnen rijden.

Article image

Jaguar I-Pace vs Audi e-tron

Na de elektrische auto kwam de elektrische SUV en de tijd is rijp om twee van die hoger op poter geplaatste EV’s met elkaar te vergelijken: de Jaguar I-Pace en de Audi e-tron.

Article image

BMX iNext: de laatste wintertests

In de buurt van Arjeplog, in het noorden van Zweden, ondergaat de elektrische generatie BMW iNext-modellen de nodige wintertests. Dit is een belangrijke fase in de ontwikkeling om de nodige afstellingen te doen en om de 100% elektrische componenten van de wagens te testen.

Article image

Peugeot 3008 of Opel Grandland X: moeilijke keuze!

Het aanbod SUV’s is nog noot zo uitgebreid geweest. Tegenwoordig is er écht voor ieder wat wils en dus niet alleen voor zij die € 50.000 of meer te besteden hebben. Een zeer goed verkopend voorbeeld is de Peugeot 3008, een Franse cross-over die rechtstreeks concurreert met zijn neef uit dezelfde autogroep, de Opel Grandland X.

Article image

Elektrische auto kiezen: Nissan Leaf, Kia Soul, BMW i3, Renault Zoe of Hyundai Kona?

De elektrische auto wordt steeds betaalbaarder en rijdt ook alsmaar verder zonder dat je hem onderweg moet bijladen. Het aanbod groeit bovendien, en niet alleen bij dure merken. Aan het twijfelen tussen een elektrische Nissan, Kia, BMW, Renault of Hyundai? Blijf dan zeker hangen…

Article image

BMW 7 Reeks aan de stekker, met goed nieuws voor bedrijfsleiders

De BMW 7 Reeks kan je vandaag als plug-inhybride bestellen, in drie verschillende versies dan nog maar wel telkens met dezelfde aandrijflijn. De CO2-uitstoot op papier? Laag, natuurlijk!

Article image

VW toont elektrische buggy in Zwitserland

VW brengt een legende weer tot leven. Begin maart toont het merk een nieuwe 100% elektrische buggy die geïnspireerd is op de populaire Amerikaanse exemplaren van weleer.

Article image

5 interessante weetjes over de nieuwe Renault Clio

Er is een nieuwe Clio en die geboorte wil Renault niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De ingenieurs hebben er dan ook werk van gemaakt om deze vijfde generatie zo onderscheidend mogelijk te maken. Hier zijn 5 leuke feiten die je misschien nog niet wist over dit model.

Article image

Mercedes frist V-Klasse op

De Mercedes V-Klasse is een populaire wagen voor personenvervoer. Deze facelift moet dit model weer extra troeven geven, in afwachting van een toekomstige elektrische versie.

Article image

Nieuwe Renault Clio: zachte evolutie

Na de eerste foto’s van het interieur trakteert Renault ons nu eindelijk op beelden van het koetswerk van de nieuwe Clio. Die Franse rakker wordt weldra onthuld op het Autosalon van Genève.