Nieuwe modellen

Article image

Eerste facelift voor Honda HR-V

De HR-V van deze generatie is bijna drie jaar oud. Tijd voor een facelift, moeten ze bij Honda gedacht hebben. En ze kregen geen ongelijk…

Article image

Opel Corsa GSi: 142 euro per pk

De eerste generatie Corsa GSi kwam in 1980 op de markt en leverde 100 pk. Het nieuwe model, waarvan het orderboekje zopas werd geopend, levert 150 pk en kan rekenen op een OPC-onderstel dat werd afgesteld op de Nürburgring.

Article image

VW Grand California: Om te ‘glampen’

Glamping betekent hetzelfde als ‘glamoureus kamperen’ en is weggelegd voor zij die wel de natuur in willen trekken maar de luxe die ze zo gewoon zijn, niet willen opgeven. Zoiets kan perfect met de Grand California die Volkswagen vandaag voorstelt.

Article image

Fiat kondigt facelift 500X aan

Na de 500 en 500L is het nu de beurt aan de Fiat 500X om cosmetische aanpassingen te krijgen, kwestie van er nog een paar jaar extra tegenaan te kunnen gooien.

Article image

Skoda Karoq ook als Sportline

Amper twee dagen na de voorstelling van de stoere Karoq Scout, deelt Skoda de Sportline-afgeleide met de wereld. Sportline staat hier onder meer voor grote wielen en een lichtjes gewijzigd voorkomen.

Article image

Facelift voor de Suzuki Vitara

Dit najaar zal Suzuki de gefacelifte Vitara aan het grote publiek voorstellen tijdens het autosalon van Parijs, beter bekend als Mondial de l’Automobile de Paris. Op grote verrassingen hoef je niet te rekenen maar de lifting is welkom.

Article image

Skoda onthult vierwielaangedreven Karoq Scout

In Parijs heeft Skoda de Scout-versie van de Karoq SUV voorgesteld. Net zoals bij andere modellen met die bijnaam, ziet de Scout er ruiger uit en is hij terreinvaardiger dan de doordeweekse Karoq.

Article image

De McLaren BP23 zal Speedtail heten

Verrassing: de McLaren die onlangs werd aangekondigd als de ultiemste versie ooit en die de code BP23 meekreeg, zal Speedtail heten.

Article image

Nieuwe Porsche Macan beter uitgerust

Zoals voorzien, heeft Porsche de nieuwe Macan voorgesteld in Shanghaï waar de kleine SUV bijzonder populair is. De eerste verrassing: de Macan wordt krachtiger maar het merk zegt nog niet hoeveel precies.

Article image

Nieuwe Audi Q3: Goed nieuws voor passagiers

De Audi Q3 van de tweede generatie mag op pensioen. Zijn opvolger wordt groter, opvallender en geconnecteerder. Hier volgt de eerste informatie.

Article image

Seat verspreidt teaser nieuwe Tarraco

Dankzij de op stapel staande Tarraco heeft Seat zich nog nooit zo verbonden gevoeld met haar eigen merkadepten. Tien fans konden het model immers al in avant-première ontdekken.

Article image

En de meest aerodynamische auto ter wereld is…

Met een weerstandscoëfficiënt van amper 0,22 Cx en een frontale oppervlakte van slechts 2,19 m² is de nieuwe Mercedes A-klasse, die eind dit jaar in de orderboeken zal verschijnen, het meest aerodynamische automodel dat in serieproductie wordt gebouwd. Of toch zo goed als.

Article image

Vazirani Shul: Indische superster-op-wielen

Jaar na jaar vormt het Festival of Speed in Goodwood het toneel voor de onthulling van tal van nieuwigheden op automobiel vlak. Tussen de Toyota Supra, Aston Martin Cygnet V8 en de Volkswagen I.D. R, stond er dit jaar ook een Indische supersportwagen te schitteren.

Article image

Een Mercedes X-klasse met Maybach-trekjes

De Mercedes X-klasse is al redelijk ‘premium’ maar als je de pick-up na aankoop bij tuner Carlex aflevert, bouwen zij hem om tot een werkpaard waar de luxe vanaf druipt. Je moet er weliswaar € 100.000 voor over hebben.

Article image

Hyundai i30 N Line

Na de lancering van het sportieve “N”-programma, kondigt Hyundai vandaag een sportiever afwerkingsniveau aan voor tal van bestaande modellen: de “N line”. De i30 is het eerste model dat recht heeft op deze afwerking.