Compacte sportwagen tijdelijk goedkoper

De Abarth 595 heeft het allemaal: stijl, parkeergemak en genoeg vermogen om vlinders in je buik te doen ontstaan. Ook fan? Weet dan dat het merk van de schorpioen hem tijdelijk met serieuze kortingen verkoopt.

Compacte sportwagen tijdelijk goedkoper

De 595 moet zowat de meest tot de verbeelding sprekende kleine hatchback zijn. Hij is beschikbaar in verschillende vermogensversies (van 145 tot 180 pk) en levert in alle gevallen betaalbare sensaties. Bovendien kan je eender welke Abarth zonder schaamrood op de wangen naast veel duurdere, maar daarom geen exclusievere bolides parkeren.

Wat zijn uitrusting betreft, is de 595 al vanaf de basisversie uitgerust met UConnect™ 5″ Live Radio, Bluetooth®, usb en aux, een 7″ digitaal dashboard en airco. Vanaf de Pista krijg je daar onder andere een groter display, een Koni-ophanging achteraan, de integratie van Apple Carplay en Android Auto bovenop. Nog hoger op de ladder (Turismo) tekenen allerhande sensoren present (regen, licht, regen), werkt de airco automatisch, zijn de Abarth-sportzetels in zwart leder gehuld en geraak je nooit meer de weg kwijt dankzij het navigatiesysteem. En de topper uit deze reeks die dankzij de huidige saloncondities met fikse kortingen wordt verkocht? Die heet Competizione, is niet verwonderlijk de snelste en is gespekt met onder meer een Koni-ophanging, Sabelt-racestoelen, een Brembo-remsysteem en een sportstuur met Alcantara en carbon.

Abarth biedt 0% JKP. En er is tijdelijk ook al een 595 vanaf € 199/maand. Een niet te missen aanbod, als je het ons vraagt…