Het succes van de Fiat Tipo verklaard (en waarom je nu moet kopen!)

De Tipo is maar liefst 20 jaar lang niet in productie geweest. Toen Fiat enkele jaren geleden besloot om het model opnieuw uit te vinden, is dat een zeer goede zet gebleken…

Het succes van de Fiat Tipo verklaard (en waarom je nu moet kopen!)

Anno 2019 doet de de Tipo nog steeds wat hij in de jaren ’80 en ’90 deed, maar dan beter en meer op de leest van de gemiddelde Europeaan geschoeid. Hij is goedkoop in aankoop en gebruik, zeer praktisch en betrouwbaarder dan ooit, met zuinige motoren op de koop toe. Dat hij er voor een auto in zijn klasse erg “premium” uitziet, verhoogt zijn populariteit alleen maar.

Waarom een Fiat Tipo kopen?

Omwille van wat je hierboven hebt gelezen, versterkt door het feit dat de Belgische invoerder deze maand met flinke kortingen gooit. De BLACK FRIDAY condities van Fiat (tot 30%* korting op de Tipo) zijn namelijk deze hele maand november geldig. Interesse? Vul onderstaand in en Fiat stuurt je een offerte op maat!

* Aanbod BTWi geldig op een lijst van nieuwe voertuigen opgenomen in onze stock, geleverd voor 31/12/19. Een lijst van de beschikbare voertuigen en hun kortingen is betrokken bij uw deelnemende verdeler, die u kunt terugvinden op : fiat.be. Aanbod voorbehouden voor particuliere klanten, enkel geldig t.e.m. 30/11/2019 in het deelnemende netwerk.