Vraag een offerte aan

Article image

Lexus ES 300h geeft gratis accessoires weg

De Lexus ES 300h, bekend om zijn kleine dorst en zijn onmiskenbare betrouwbaarheid, is er nog interessanter op geworden. Wie een exemplaar koopt, kan namelijk gebombardeerd worden met tal van gratis opties. Die keuze ligt… bij de klant!

Article image

Premium-hatchback van Lexus: een koopje?

Een op-en-top uitgeruste premiumwagen vereist in principe een stevige bankrekening, ook als je in het middenklassesegment shopt. Weet echter dat je deze maand een fikse korting kan versieren bij… Lexus!

Article image

PROMO FLEET: Alfa Romeo Stelvio vanaf € 339/maand excl. BTW

De Alfa Romeo Stelvio SUV verleidt met zijn gebruiksvriendelijkheid, zijn complete uitrusting die volledig up-to-date is en zijn royale binnenruimte met een zeer hoog comfortniveau. Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie, tot 30 september, is de Alfa Romeo Stelvio beschikbaar voor renting vanaf € 339/maand excl. BTW.

Article image

PROMO FLEET: Jeep® Compass vanaf € 249/maand excl. BTW

Al 75 jaar lang slaagt Jeep® erin om het unieke DNA over te dragen aan zijn nakomelingen. Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie, tot 30 september, is de Jeep® Compass beschikbaar voor renting vanaf € 249/maand excl. BTW.

Article image

PROMO FLEET: Fiat 500X vanaf € 169/maand excl. BTW

De Fiat 500X is het resultaat van een geslaagd huwelijk tussen de legendarische stadsauto en een avontuurlijke SUV. Deze zeer succesvolle mix van genres verleidt eerst met zijn uiterlijk en vervolgens met zijn capaciteiten. Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie, tot 30 september, is de Fiat 500X beschikbaar voor renting vanaf € 169/maand excl. BTW.

Article image

PROMO FLEET: Alfa Romeo Giulia vanaf € 279/maand excl. BTW

De Alfa Romeo Giulia is een meesterwerk op wielen en laat niemand onberoerd. Bovendien is zijn weggedrag volledig in lijn met zijn sportieve uiterlijk! Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie, tot 30 september, is de Alfa Romeo Giulia beschikbaar voor renting vanaf € 279/maand excl. BTW.

Article image

PROMO FLEET: Jeep® Renegade vanaf € 199/maand excl. BTW

Hij doet denken aan de Willys uit 1941 en dat is geen toeval. De Renegade is dan ook een echte off-roader die altijd comfortabel blijft. Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie, tot 30 september, is de Jeep® Renegade beschikbaar voor renting vanaf € 199/maand excl. BTW.

Article image

PROMO FLEET: Fiat Tipo vanaf € 159/maand exl. BTW

Een auto die zowel praktisch als elegant is, die moet door Italianen ontworpen zijn! De Tipo is een verbazingwekkend hoogstandje dat stijl, binnenruimte, een grote koffer en veel comfort combineert met… een zeer klein budget! Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie, tot 30 september, is de Fiat Tipo beschikbaar voor renting vanaf € 159/maand exclusief BTW.

Article image

Alfa Days: € 8.110 bonus op de Stelvio!

De Stelvio is een SUV die niet opgaat in de massa. Zijn DNA is één en al sportiviteit en sluit perfect aan bij de tijd waarin we leven. Deze knappe Italiaan verleidt met zijn gebruiksvriendelijkheid, zijn complete uitrusting die volledig up-to-date is en zijn royale binnenruimte met een zeer hoog comfortniveau. Profiteer ervan: tot 30 september geniet je van € 8.110 aan extra uitrusting op de nieuwe Stelvio.

Article image

Alfa Days: € 8.645 bonus op de Giulia!

De Alfa Romeo Giulia is een meesterwerk op wielen en laat niemand onberoerd. Bovendien is zijn weggedrag volledig in lijn met zijn sportieve uiterlijk! Profiteer ervan: tot 30 september geniet je van € 8.645 aan extra uitrusting op de nieuwe Giulia.

Article image

Fiat 500X tijdelijk beschikbaar vanaf € 12.790

De Fiat 500X is het resultaat van een geslaagd huwelijk tussen de legendarische stadsauto en een avontuurlijke SUV. Deze zeer succesvolle mix van genres verleidt eerst met zijn uiterlijk en vervolgens met zijn capaciteiten. Profiteer ervan tijdens de “Always summer conditions”: tot 30 september is de nieuwe 500X beschikbaar vanaf € 12.790.

Article image

Jeep® Compass tijdelijk voor € 199/maand

In 1944 was de Jeep® Willys niet alleen een terreinwagen maar ook een held. Dit ongelooflijke 4×4-voertuig werd gekenmerkt door zijn verbazingwekkende wendbaarheid. Al 75 jaar lang slaagt Jeep® erin om het unieke DNA over te dragen aan zijn nakomelingen. Profiteer ervan: tot 30 september is de nieuwe Compass beschikbaar voor € 199/maand.

Article image

Jeep® Renegade tijdelijk voor € 179/maand

Hij doet denken aan de Willys uit 1941 en dat is geen toeval. De Renegade is dan ook een echte off-roader die altijd comfortabel blijft. Profiteer ervan: tot 30 september is de nieuwe Renegade beschikbaar voor € 179/maand.

Article image

Fiat Tipo SW in de aanbieding! Tipo vanaf € 10.990

De Fiat Tipo Station Wagon is de ideale break voor gezinnen: met een knappe uitstraling maar ook met een verbazingwekkende laadcapaciteit! Profiteer ervan tijdens de “Always summer conditions”: tot 30 september is de nieuwe Tipo beschikbaar vanaf € 10.990.

Article image

Fiat Tipo tijdelijk beschikbaar vanaf € 10.990

Een auto die zowel praktisch als elegant is, die moet door Italianen ontworpen zijn! De Tipo is een verbazingwekkend hoogstandje dat stijl, binnenruimte, een grote koffer en veel comfort combineert met… een zeer klein budget! Profiteer ervan tijdens de “Always summer conditions”: tot 30 september is de nieuwe Tipo beschikbaar vanaf € 10.990.