Vraag een offerte aan

Article image

Summer Deals bij Alfa Romeo: tot €9.400 korting op nieuwe modellen

Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 9.400 op nieuwe Alfa Romeo’s. Hierbij een overzicht!

Article image

Summer Deals bij Fiat: tot €6.500 korting op nieuwe modellen

Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 6.500 op nieuwe Fiat-modellen. Hierbij een overzicht!

Article image

Summer Deals bij Alfa Romeo: tot € 9.400 korting op de Stelvio!

De Stelvio is een SUV die niet opgaat in de massa. Zijn DNA is één en al sportiviteit en sluit perfect aan bij de tijd waarin we leven. Deze knappe Italiaan verleidt met zijn gebruiksvriendelijkheid, zijn complete uitrusting die volledig up-to-date is en zijn royale binnenruimte met een zeer hoog comfortniveau. Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 9.400 op de nieuwe Stelvio.

Article image

Summer Deals bij Alfa Romeo: tot € 8.600 korting op de Giulia!

De Alfa Romeo Giulia is een meesterwerk op wielen en laat niemand onberoerd. Bovendien is zijn weggedrag volledig in lijn met zijn sportieve uiterlijk! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 8.600 op de nieuwe Giulia.

Article image

Summer Deals bij Fiat: tot € 6.500 korting op de 500X!

De Fiat 500X is het resultaat van een geslaagd huwelijk tussen de legendarische stadsauto en een avontuurlijke SUV. Deze zeer succesvolle mix van genres verleidt eerst met zijn uiterlijk en vervolgens met zijn capaciteiten. Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 6.500 op de nieuwe 500X.

Article image

Summer Deals bij Jeep®: tot € 7.000 korting op de Compass!

In 1944 was de Jeep® Willys niet alleen een terreinwagen maar ook een held. Dit ongelooflijke 4×4-voertuig werd gekenmerkt door zijn verbazingwekkende wendbaarheid. Al 75 jaar lang slaagt Jeep® erin om het unieke DNA over te dragen aan zijn nakomelingen. Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 7.000 op de nieuwe Compass.

Article image

Summer Deals bij Jeep®: tot € 6.000 korting op de Renegade!

Hij doet denken aan de Willys uit 1941 en dat is geen toeval. De Renegade is dan ook een echte off-roader die altijd comfortabel blijft. Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 6.000 op de nieuwe Renegade.

Article image

Summer Deals bij Fiat: tot € 5.500 korting op de Tipo Station Wagon!

De Fiat Tipo Station Wagon is de ideale break voor gezinnen: met een knappe uitstraling maar ook met een verbazingwekkende laadcapaciteit! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 5.500 op de nieuwe Tipo.

Article image

Summer Deals bij Fiat: tot € 5.500 korting op de Tipo vijfdeurs!

Een auto die zowel praktisch als elegant is, die moet door Italianen ontworpen zijn! De Tipo is een verbazingwekkend hoogstandje dat stijl, binnenruimte, een grote koffer en veel comfort combineert met… een zeer klein budget! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 5.500 op de nieuwe Tipo.

Article image

Bent u geïnteresseerd in de Fiat 500? Vraag hier uw offerte aan!

De Fiat 500 is een mythe. Bewonderd door iedereen, tovert hij een glimlach op ieders gezicht. Deze legende maakt al meer dan een halfeeuw deel uit van het autolandschap en is nog steeds eigentijds, zowel op esthetisch als op technologisch vlak. Profiteer ervan: Fiat biedt momenteel (van 1 tot 30 juni) een buitengewone garantie van 10 jaar (of 100.000 km)! Dit is een uniek aanbod en markeert het 120-jarige bestaan van het merk.