PROMO FLEET: Jeep® Compass vanaf € 229/maand excl. BTW

Al 75 jaar lang slaagt Jeep® erin om het unieke DNA over te dragen aan zijn nakomelingen. Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie is de Jeep® Compass beschikbaar voor renting vanaf € 229/maand excl. BTW.

PROMO FLEET: Jeep® Compass vanaf € 229/maand excl. BTW

Het gerenommeerde chassis van de fabrikant in combinatie met een breed scala aan motoren zal u tevreden stellen, vooral omdat de standaarduitrusting niet te verwaarlozen is. Als u een fan bent van stoere SUV’s, dan is de Compass uw ding!

Interesse? Vul het onderstaande formulier in en een verkoper neemt contact met u op met een vrijblijvende offerte. Met de Fleet promotie van het moment is de Jeep® Compass beschikbaar voor renting vanaf €229/maand exclusief BTW.

Renting?

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Kies voor de renting-formule! Uw voertuig wordt op uw naam geregistreerd, voor een periode van 2 tot 5 jaar, en u behoudt de mogelijkheid om het voertuig aan het einde van het contract te kopen, met een koopoptie van 16 tot 20%. Bovendien wordt de wagen als bedrijfskosten gezien. Dit is vergelijkbaar met leasing, zonder dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen juridisch en fiscaal eigendom.