PROMO FLEET: Jeep® Renegade vanaf € 169/maand excl. BTW

Hij doet denken aan de Willys uit 1941 en dat is geen toeval. De Renegade is dan ook een echte off-roader die altijd comfortabel blijft. Profiteer ervan: Met de huidige fleetpromotie is de Jeep® Renegade beschikbaar voor renting vanaf € 169/maand excl. BTW.

PROMO FLEET: Jeep® Renegade vanaf € 169/maand excl. BTW

De Renegade is de kleinste SUV van het populaire merk Jeep®. Hij is niet alleen compact en handig in de stad maar ook zuinig en krachtig.

Interesse? Vul het onderstaande formulier in en een verkoper neemt contact met u op met een vrijblijvende offerte. De Jeep® Renegade is beschikbaar voor renting vanaf €169/maand exclusief BTW.

Renting?

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Kies voor de renting-formule! Uw voertuig wordt op uw naam geregistreerd, voor een periode van 2 tot 5 jaar, en u behoudt de mogelijkheid om het voertuig aan het einde van het contract te kopen, met een koopoptie van 16 tot 20%. Bovendien wordt de wagen als bedrijfskosten gezien. Dit is vergelijkbaar met leasing, zonder dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen juridisch en fiscaal eigendom.