Article image

5 feiten die je misschien nog niet kende… over de nieuwe Toyota Supra

Het heeft lang, heel lang geduurd maar eindelijk is er een nieuwe Toyota Supra. Die Japanse coupé was niet alleen langverwacht, er valt ook veel over te vertellen. Dat hij Duitse en Oostenrijkse roots heeft, bijvoorbeeld…

Article image

Extra krachtige VW Golf GTI TCR gaat in productie

De VW Golf GTI krijgt een variant die alweer wat straffer is. De ‘TCR’ is afgeleid van de gelijknamige raceversie en levert 290 pk.

Article image

Interesse in de nieuwe Fiat Tipo SW of Hatchback? Vraag hier je testrit aan!

Ben je geïnteresseerd in een Fiat Tipo SW of Hatchback maar heb je nog geen beslissing gemaakt? Een testrit kan wonderen doen…

Article image

Interesse in de nieuwe Alfa Romeo Stelvio? Vraag hier je offerte aan!

Droom je (stiekem) van een Alfa Romeo Stelvio? Of twijfel je nog en wil je eerst een concrete offerte onder ogen krijgen? Dan heb je geluk want wij hebben een fantastisch aanbod zonder verplichtingen in petto!

Article image

TEST Mercedes G500: oud recept vol nieuwe ingrediënten

39 jaar lang heeft de vorige Mercedes G-Klasse het uitgehouden. 39 jaar, da’s bijna vijf keer de carrière van de eerste A-Klasse en ook langer dan het bestaan van ondergetekende. Om maar te illustreren dat de Geländewagen van weleer bijzonder lang is meegegaan.

Article image

Interesse in de nieuwe Alfa Romeo Stelvio? Vraag hier je testrit aan!

Staat de Alfa Romeo Stelvio op jouw verlanglijst? Of twijfel je nog en wil je deze sportieve SUV eerst testrijden zonder verdere verplichtingen? Dan heb je geluk…

Article image

Interesse in de nieuwe Fiat Tipo SW of Hatchback? Vraag je offerte aan!

Staat de Fiat Tipo SW of Hatchback op jouw verlanglijst? Of twijfel je nog en wil je eerst een concrete offerte onder ogen krijgen? Dan heb je geluk want wij hebben een fantastisch aanbod zonder verplichtingen in petto!

Article image

Massa-ontslagen bij Ford en Jaguar Land Rover: de elektrische auto gaat voor

Ford en Jaguar Land Rover hebben op enkele dagen tijd herstructureringen aangekondigd. Dat betekent dat er in de sector alweer duizenden jobs verloren zullen gaan. Gaat het slecht met de automobielindustrie of zit hier meer achter?

Article image

Interesse in de nieuwe Alfa Romeo Giulia? Vraag hier je testrit aan!

Staat de Alfa Romeo Giulia op jouw verlanglijst? Of twijfel je nog en wil je deze wondermooie sedan eerst testrijden zonder verdere verplichtingen? Dan heb je geluk…

Article image

Interesse in de nieuwe Alfa Romeo Giulia? Vraag hier je offerte aan!

Staat de Alfa Romeo Giulia op jouw verlanglijst? Of twijfel je nog en wil je eerst een concrete offerte onder ogen krijgen? Dan heb je geluk want wij hebben een fantastisch aanbod zonder verplichtingen in petto!

Article image

5 miljoen euro voor deze Ferrari: een koopje?

Deze zeer zeldzame Ferrari 250 GT Tour de France zal dit jaar worden geveild. Zijn waarde wordt geschat tussen 5,7 miljoen en 6,5 miljoen dollar en dat lijkt ons geen miljoen overdreven.

Article image

Interesse in de nieuwe Fiat Tipo Sedan? Vraag hier je offerte aan!

Staat de Fiat Tipo op jouw verlanglijst? Of twijfel je nog en wil je eerst een concrete offerte onder ogen krijgen? Dan heb je geluk want wij hebben een fantastisch aanbod zonder verplichtingen in petto!

Article image

Interesse in de nieuwe Fiat Tipo Sedan? Vraag hier je testrit aan!

Ben je geïnteresseerd in een Fiat Tipo Sedan maar heb je nog geen beslissing gemaakt? Een testrit kan wonderen doen…

Article image

Cadillac EV: nog een elektrische SUV voor de Amerikanen

Cadillac toonde in Detroit een interessant concept, de EV 2020. Het gaat om een 100% elektrisch aangedreven SUV-model dat een autonomie van ruim 300 km belooft. De wagen wordt gebouwd op een nieuw platform dat werd ontwikkeld voor elektrisch aangedreven voertuigen.

Article image

Waals minister maakt 6,6 miljoen euro vrij voor meer CNG-stations

In Wallonië zijn er significant minder stations waar je aardgas kan tanken dan in Vlaanderen. Dat moet anders volgens Waals minister van Energie Jean-Luc Crucke. Hij voorziet niet minder dan 6,6 miljoen euro om het gebruik van CNG in Wallonië te stimuleren.