Article image

Biker’s Classics, van 5 tot 7 juli

Naast de verschillende wedstrijden worden er ook meer dan 1.000 motorfietsen verwacht om te paraderen op het mooiste circuit ter wereld. Francorchamps verwelkomt op zaterdag, tussen 16u50 en 17u25 om precies te zijn, alle motorrijders die het nieuwe en oude circuit van 14 km willen rijden.

Article image

TEST Mercedes GLC: Veel aanpassingen!

Toen we op de bijgespijkerde GLC onlangs voor het eerst gingen bekijken, hadden we geen idee dat er zoveel was veranderd. Je zal zelf versteld staan…

Article image

Aston Martin Valhalla: Hij komt…

Namen uit de Noorse mythologie zijn de laatste tijd erg populair op de marketingafdeling van Aston Martin. Na de Valkyrie hypercar, krijgt zijn kleinere broer de naam Valhalla. Een verwijzing naar het rijk van oppergod Odin waar de gesneuvelde strijders heengingen.

Article image

Aanrijdingsformulier invullen, dit bedrijf maakt het (deels) overbodig

Op 20 juni jongstleden organiseerde link2fleet opnieuw “Forum & Awards”. Tijdens die ceremonie werden enkele startende bedrijven in de bloemetjes gezet, zoals CrashStickers. Het heeft iets met (kleine) ongevallen te maken…

Article image

5 terreinwagens die de Jeep Willys wilden kopiëren

De Jeep Willys werd kort voor de Tweede Wereldoorlog ontworpen en legde de basis voor de robuuste 4×4 die door het Amerikaanse leger met groot succes werd ingezet. Sindsdien werd de alleskunner vaak gekopieerd…

Article image

Gerucht rond elektrische Hummer klinkt luid

Een elektrische Hummer is natuurlijk niets nieuw – Arnold Schwarzenegger heeft er zelfs al eentje voorgesteld – maar het gerucht dat het merk een wedergeboorte zonder benzine zal meemaken, slaagt wel in als een bom. Dat heb je goed gelezen.

Article image

Belgen in het verkeer: Over drugs, alcohol, snelheid, pakkans en smartphones

Van de resultaten van een enquête uitgevoerd in 32 landen wordt afgeleid dat de Belgische verkeersmentaliteit beneden alle peil ligt. Het gaat om de ESRA (E-Survey of Road users’ Attitudes) die is doorgegaan onder leiding van het Vias Instituut.

Article image

Oldtimers, nog steeds een rendabele investering?

Tot enkele jaren geleden bleven de prijzen van oude Porsches en Ferrari’s alsmaar stijgen, aan een zeer stevig tempo dan nog. Sindsdien ligt de markt wat stil. Wat is er aan de hand?

Article image

Peugeot e-2008 is 100% elektrisch

Peugeot onthulde zopas de nieuwe 2008 die eind 2019 op de markt zal komen. Deze compacte SUV oogt iets dynamischer, wat te danken is aan zijn gewijzigde proporties: het koetswerk werd 14 cm langer, 2 cm lager en kreeg een 6 cm langere wielbasis. En er is ook een 100% elektrische versie.

Article image

5 occasies met meer dan 400 pk voor minder dan € 30.000

Wie amper genoeg op de bankrekening heeft staan om een basisuitvoering van een BMW 1 Reeks te kopen en toch veel vermogen wil, kan op de occasiemarkt terecht. In deze selectie: 5 automodellen met (veel) meer dan 400 pk die minder dan 30.000 euro kosten.

Article image

Waarom we steeds minder over Chinese auto’s horen

De Chinese auto werd enkele jaren geleden voorgesteld als een bedreiging voor de Europese, al lijkt het erop dat de Chinezen geen pogingen tot een Europese verovering meer wagen. Of zijn ze toch een oorlog van plan?

Article image

BMW 3 Reeks of Mercedes C-Klasse: welke break kiezen?

De BMW 3 Reeks Touring werd zopas vervangen door een gloednieuwe generatie en de C-Klasse Estate werd het afgelopen jaar gerestyled. Dus: welke kiezen?

Article image

Met de auto naar Frankrijk? Vergeet deze 5 zaken niet…

Klaar voor je autovakantie richting Frankrijk? Dan ben je toch maar beter voorbereid. Hier zijn 5 zaken om zeker te onthouden!

Article image

Amerikaanse komiek koopt Bugatti en heeft meteen ongeval

2 miljoen dollar betaalde de 50-jarige Amerikaanse komiek Tracy Morgan voor zijn Bugatti Veyron Grand Sport. Niet verwonderlijk was de man bijzonder furieus nadat zijn sportbak nog geen uur na de aankoop werd aangereden door een dame in een Honda. Zij was naar verluidt in fout.

Article image

TEST VW Grand California: Ook om te ‘glampen’

De Volkswagen California heeft er zonet een grote broer bijgekregen en die heet… Grand California. Is dit dan de ultieme reismachine? Wij probeerden hem uit tijdens een driedaagse tocht richting Gran Canaria…