Article image

Een bluts uitdeuken kan natuurlijk ook met… 2 dildo’s!

Op Facebook gaat momenteel een video de ronde waarin getoond wordt hoe je blutsen uit een auto kan deuken met behulp van twee dildo’s. Dat lees je goed…

Article image

Verkeersdrempels: wat als je schade oploopt?

Verkeersdrempels zijn alomtegenwoordig in ons dichtbevolkte landje. Niet te snel rijden is dan de boodschap, maar wat moet je doen als je auto beschadigd wordt? Of hoe moet je reageren als je van je fiets of motorfiets valt?

Article image

Bentley onthult Continental GTV8 en GTV8 Convertible

Bentley voegt een V8-versie toe aan deze derde generatie van Continental GT. Die wordt onder de 6.0 W12 gepositioneerd, de enige motorisatie die tot nu toe beschikbaar was.

Article image

SCOOP: nieuwe Cadillac SUV op diesel (speciaal voor Europa…)

Rare jongens daar bij Cadillac. Nu (bijna) niemand meer een dieselwagen wil in Europa, komt het Amerikaanse merk op de proppen met een SUV die speciaal voor onze contreien wordt uitgerust met – juist, ja – een dieselmotor. Als ze daar nu een jaar of tien eerder mee hadden afgekomen, akkoord, maar nu?

Article image

V8, V10 of V12 kopen? Wacht niet te lang…

Het tijdperk van atmosferische motoren lijkt zo goed als afgelopen en het aantal cilinders is zelfs bij supersportwagens in dalende lijn. Behoren de V12, V10 en V8 binnenkort tot het verleden?

Article image

De Tesla pick-up die niemand had opgemerkt

We hadden het zelf ook niet in de smiezen maar aan het eind van de presentatie van de nieuwe Tesla Model Y was een deel van het volgende model van de Californische fabrikant te zien, zijn laadbak om precies te zijn. Je raadde het al: Elon Musk wil graag een elektrische pick-up op de markt brengen.

Article image

Studie bewijst het: met de auto geraak je het snelst op je werk

Met de trein zou je er al zijn? Of met de bus, de metro of de tram? Of een combinatie van verschillende transportmiddelen? Jammer genoeg ben je in de praktijk meestal (een pak) minder lang onderweg naar je werk met de auto dan met het openbaar vervoer. Waar blijven die mooie alternatieven toch…

Article image

“Beste autoverkoper ter wereld” overleden

Joe Girard is niet meer. Nog nooit van deze man gehoord? Da’s niet verwonderlijk want het gaat niet over de ene of andere bekende popster of acteur maar om “de beste autoverkoper ter wereld”.

Article image

Skoda 1000 MB wordt 55 jaar

De Skoda 1000 MB werd in het voorjaar van 1964 gelanceerd, de productie liep tot 1969 en er werden 443.000 exemplaren geproduceerd. Meer dan de helft werd buiten Tsjecho-Slowakije werd verkocht.

Article image

Een wiel vervangen in 4 stappen

Zelf een wiel van je auto vervangen, is geen raketwetenschap. Hoe je efficiënt, snel en altijd veilig kan handelen? We leggen het uit én tonen hoe je te werk gaat!

Article image

Deze compleet geflopte sportwagen is Belgisch

Het Luikse merk Apal stond al bekend voor de bouw van buggy’s op het chassis van de Volkswagen Kever en wilde die bekendheid in de jaren ’80 gebruiken om de sportwagenmarkt te bestormen. Daarop werd de Francorchamps ontwikkeld, een rechtstreekse concurrent voor de Porsche 944. Dat was de bedoeling althans…

Article image

SCOOP: Renault Zoe II nog dit jaar verwacht

De elektrische Renault Zoe is aan vernieuwing toe. Verwacht wordt dat deze tweede generatie in september van dit jaar zijn opwachting zal maken op het Autosalon van Frankfurt.

Article image

Elektrische auto met zonnepanelen gelanceerd

Deze auto is Duits, compact en elektrisch. Niet bijzonder? Weet dan dat je hem kan opladen dankzij de zon en dat je hem voor het relatief bescheiden prijskaartje van 25.500 euro kan aanschaffen, of zelfs voor een pak minder als je besluit zijn batterijen te huren. Te mooi om waar te zijn?

Article image

Elektrische auto doet veel jobs verloren gaan

De bonzen van de Volkswagen Group hebben aangekondigd dat ze tegen 2023 tussen 5.000 en 7.000 banen zullen schrappen. De reden? De zware investeringen die nodig zijn om een dominante positie in te nemen op de markt van elektrische wagens.

Article image

Rimac C-Two bijna productieklaar

De Kroatische constructeur van elektrische hypercars, Rimac, legt momenteel de laatste hand aan een nieuw model: de C-Two.