People

Article image

Bizarre propaganda: President bowlt, speelt piano en gaat… driften!?

De president van Turkmenistan heet – probeer dit maar eens uit te spreken – Gurbanguly Berdymukhamedov en zou volgens verschillende geruchten niet meer tot de levenden behoren. “Niets van aan”, reageert de overheid met een opvallende video met de 62-jarige leider in de hoofdrol.

Article image

Ferrari sleept Philipp Plein voor rechter voor sneakers op Instagram

Duits modeontwerper Philipp Plein is een grote naam in het wereldje en telt maar liefst 1,8 miljoen volgers op Instagram. Onlangs heeft hij daarop een foto gepost die niet in goede aarde is gevallen bij… Ferrari!

Article image

Playmate (en ex van Neymar) rijdt Lamborghini zwembad in: “Het waren mijn hakken!”

Nog nooit van Soraja Vucelic gehoord? Dat Playboy-model was ooit te zien aan de zijde van Neymar Jr en houdt van Lamborghini’s. Alleen valt zo’n peperdure sportwagen blijkbaar moeilijk onder controle te houden als je hoge hakken draagt…

Article image

Zoon van Afrikaans dictator “verliest” 25 supersportwagens

Enkele dagen geleden werd een opvallende verkoop van 25 peperdure supersportwagens aangekondigd. De veiling in kwestie zal doorgaan op 29 september in Genève en intussen is ook de identiteit van de voormalige eigenaar bekend. Geen onbesproken figuur…

Article image

Usain Bolt lanceert elektrische auto voor 10.000 dollar

Olympisch medaillewinnaar Usain Bolt heeft zopas een elektrische stadswagen voorgesteld. Deze Bolt Nano zou vanaf volgend jaar op de markt verschijnen en dit tegen een (onklopbare?) prijs van net geen 10.000 dollar.

Article image

95-jarige Yvonne rijdt al 67 jaar met dezelfde Peugeot: “constant tegengehouden!”

Yvonne is de trotse eigenares van een Peugeot 203, een wagen waar ze al sinds 1954 mee rijdt, twee jaar na het behalen van haar rijbewijs. Ze heeft sindsdien nooit een andere wagen gekocht. Straf!

Article image

De nieuwe kar van Koning Filip

Koning Filip heeft sinds kort een nieuwe wagen ter beschikking en niet zomaar eender welk model. Het gaat om de plug-inhybrideversie van de Mercedes S-Klasse limousine. Het Paleis wil aan het grote publiek laten zien dat het wagenpark “vergroent”.

Article image

Is Ronaldo de duurste (nieuwe) auto ter wereld rijker?

Over de Bugatti ‘La Voiture Noire’ is al behoorlijk wat inkt gevloeid. Dat hij uniek is, wisten we al maar over zijn eigenaar is minder bekend. Volgens de eerste geruchten heeft niemand minder dan Ferdinand Piëch, ex-topman van de VW Group, hem gekocht, al krijgen we in de Spaanse pers een heel ander verhaal te lezen…

Article image

6 nieuwe tulbanden = 6 nieuwe Rolls-Royces

Nog nooit van Reuben Singh gehoord? Deze stinkend rijke CEO is nochtans al eens op onze website komen piepen en de reden waarom was eigenlijk dezelfde. Laat ons zeggen dat de man zijn bijzondere, dubbele collectie nog wat heeft uitgebreid.

Article image

Prince Philip geeft het op: rijbewijs ingeleverd!

Na veel media-aandacht vanwege zijn ongeval met gewonde en het kort daarop volgende “gordelincident” heeft Prince Philip, de man van Queen Elizabeth II, zelf de handdoek in de ring gegooid. In die zin dat de steenoude knar zijn rijbewijs vrijwillig heeft opgegeven.

Article image

5 van de meest exclusieve wagens van de Sultan de Brunei

Hassanal Bolkiah, iets beter bekend als de Sultan van Brunei, heeft een hart voor auto’s en laat dat ook graag zien. Als hoofd van een kleine, onafhankelijke staat op het eiland Borneo is deze man in het bezit van misschien wel de meest bijzondere collectie auto’s ter wereld. Wij pikten er daar 5 uit…

Article image

YouTuber koopt McLaren Senna: al na enkele dagen uitgebrand

De hypercar van McLaren die naar de in 1994 verongelukte F1-piloot werd vernoemd, is een waar pk-monster dat slechts voor een select groepje gelukkigen op deze aardbol is weggelegd. Een daarvan was een bekende YouTuber. Met de nadruk op ‘was’, want zijn exemplaar brandde helemaal uit.

Article image

NBA-superster Stephen Curry crasht met Porsche Panamera

Stephen Curry is een NBA-superster die aan de lopende band punten scoort voor zijn team de Golden State Warriors. Deze week komt hij echter voor een volledig andere reden in het nieuws: een stevig auto-ongeval.

Article image

Worden auto’s Johnny Halliday openbaar verkocht?

Het geschil over Johnny Halliday’s erfenis zou weleens een soapserie kunnen worden. David en Laura, zijn kinderen, liggen in de clinch met Laeticia, de vrouw en enige erfgenaam van de overleden zanger. JPS Trust, die de Amerikaanse activa van Johnny beheert, bekijkt de materie. Ook zijn wagenpark.

Article image

Sting en Shaggy doen “Miami Vice” na (maar niet met een Ferrari)

De videoclip “Gotta Get Back My Baby” heeft op enkele dagen tijd al miljoenen views op YouTube gehaald en daar is een goede reden voor. Sting en Shaggy zijn erin te zien als twee rechercheurs die veel weg hebben van het duo uit de jaren ’80 tv-reeks “Miami Vice”…