Design

Arès X-Raid: de nog luxueuzere G Klasse

Wellicht zegt de naam Arès Design u niet veel. Het is het bedrijf onder leiding van Dany Bahar, de ex-president van Lotus, dat gespecialiseerd is in de aanpassing van prestigewagens. De jongste creatie van Arès is de X-Raid op basis van de Mercedes G Klasse.

Alain de Jong | Gepubliceerd op 30 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

Hoewel hij moeilijk de herkennen is met zijn nieuwe attrubuten en zijn gespierde rondingen, schuilt onder deze Arès X-Raid toch de bekende, hoekige G Klasse. De wagen heeft een moderner voorkomen dankzij een compleet herwerkte voor- en achterzijde, en de bodemvrijheid werd groter om de sjeiks toe te laten vlot door de duinen te laveren.

Advertentie – lees hieronder verder

De wagen werd trouwens speciaal voor hen ontworpen zoals blijkt uit de flamboyante stijl en de in het oog springende accessoires die de X-Raid tooien: een reservewiel dat achteraan werd gemonteerd, bull bars, treden, extra schijnwerpers op het dak, enz. De Italo-Duitser ziet er zo bijzonder stoer uit!

De Arès X-Raid is gebouwd op basis van de G63 AMG, waarvan hij ook de motor gebruikt, maar wel werd het vermogen tot 760 pk opgevoerd!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon