Renders & design

Article image

Suzuki Jimny cabriolet

Hij werd nog niet officieel onthuld, maar de Suzuki Jimny wakkert wel al heel wat gevoelens aan. Digitaal designer X-Tomi toont meteen hoe een mogelijke cabrioversie er zou kunnen uitzien.

Article image

Audi RS5 Shooting Brake

Wat als Audi een Shooting Brake versie zou ontwikkelen op basis van de RS5? Het zou in elk geval niet lijken op deze versie! De virtuele designer die deze doorgedreven versie bedacht, maakte er vooral een tuningproject van.

Article image

Fiat 500: Een beperkte reeks en een zeer elegante showcar

Fiat brengt hulde aan de eerste speciale reeks van de 500, die in 1958 werd gelanceerd. In samenwerking met Garage Italia (Lapo Elkann) werd eveneens een prachtige showcar gecreëerd.

Article image

X-Tomi Design bedenkt de Audi RS1 quattro

De nieuwe Audi A1 is amper onthuld, of X-Tomi Design brengt er reeds een extreme sportieve versie van.

Article image

De Rolls-Royce Cullinan als cabriolet of pick-up?

Volgt er van de nieuwe Rolls-Royce Cullinan (SUV) ook een cabrio of pick-up? Als het van digitaal designer X-Tomi afhangt, mag dat zeker!

Article image

De Mercedes A-Klasse berline als AMG A45?

Amper werd de Mercedes A Klasse berline in zijn lange versie voorgesteld of een illustrator ging aan de slag om er een supersportieve versie van te bedenken: de A45 AMG. Een variant die zelfs niet zo utopisch is, want het werd reeds bevestigd dat er een A45 AMG aankomt als vijfdeurs én berline.

Article image

Een opvolger voor de Saab 9-5?

Een designer heeft een ontwerp gemaakt van hoe een nieuwe generatie Saab 9-5 er anno 2018 zou kunnen uitzien. Het merk Saab is sinds enkele jaren van de markt verdwenen en daarom ziet het er naar uit dat deze schets een droom zal blijven.

Article image

Bijzonder fraaie Ford Focus coupé

Naast de vierdeurs-, de vijfdeurs- en de breakversie zou Ford ook een coupéversie van de Focus kunnen bouwen. Als die coupé op deze schets zou lijken, zou hij een mooie carrière tegemoet gaan!

Article image

Ford Focus RS, de eerste interpretatie!

Die nieuwe Ford Focus is nog maar pas voorgesteld of een gespecialiseerde illustrator pakt reeds uit met zijn visie op de RS. Het werd een ultra-sportieve variant die de extreme stijl van de vorige generatie trouw blijft.

Article image

Touring Superleggera bouwt Maserati GranTurismo om

Koetswerkbouwer Touring Superleggera is een vaste waarde op het autosalon van Genève en dit jaar toont Touring er de Sciadipersia. Dit model is gebaseerd op de Maserati GranTurismo en er zullen slechts 10 exemplaren van worden gebouwd.

Article image

De nieuwe Mercedes A-klasse virtueel getuned

Alhoewel de kleine Mercedes A Klasse nog maar pas is onthuld, namen enkele tuners hem reeds onder handen. Gelukkig bleef het nog bij wat virtuele transformaties.

Article image

Idee voor opvolger Alfa Romeo 8C

Designer Kashayar Jenabi heeft zijn fantasie gebruikt om een toekomstige opvolger te bedenken voor de Alfa Romeo 8C. Het resultaat lijkt echter op het platform van de 4C te staan en een innige nacht te hebben beleefd met een Bugatti Chiron.

Article image

Deze speciale bestelwagens zullen nooit gebouwd worden

De SUV hype blijft groeien en breidt zich sinds enkele jaren ook uit naar de droommerken. Wat zal de volgende modegril brengen? Zeker geen bestelwagens (alhoewel pick-ups ook in de smaak vallen!). Alhoewel…

Article image

Ferrari GTC4 Lusso wordt “neo-retro” 412

Vorige week toonden we de «new age» Pantera van Ares Design en vandaag toont de firma ons al een volgend project. Men bouwt een Ferrari GTC4 Lusso om tot een schitterende 412!

Article image

Gaat de BMW X2 de Range Evoque Cabrio achterna?

Er doen sterke geruchten de ronde over een BMW X2 Cabriolet. Beelden ervan zijn er niet, al geeft krijgen we wel een voorproefje van designer X-Tomi.