Renders & design

Title

Idee voor opvolger Alfa Romeo 8C

Designer Kashayar Jenabi heeft zijn fantasie gebruikt om een toekomstige opvolger te bedenken voor de Alfa Romeo 8C. Het resultaat lijkt echter op het platform van de 4C te staan en een innige (...)

Lees verder

Title

Een Rolls-Royce met 6 wielen?

Na Mercedes, Land Rover (Kahn Design) en Ford (Hennessey); ziehier de onwaarschijnlijke beelden van een Rolls-Royce 6x6 die op het internet de ronde doen! De voorbije weken zagen we (...)

Lees verder

Title

Lamborghini Raton: waanzinnig!

Dit is de Lamborghini Raton en die is gedeeltelijk geïnspireerd op de Urus maar ook op de G-klasse en de Defender met zes wielen. De designer liet zijn verbeelding duidelijk de vrije loop, maar (...)

Lees verder

Title

7 onmogelijke autocombinaties

Sommige designers vinden het plezierig om een sportieve versie te bedenken van een bestaand model, maar anderen gaan verder, veel verder. Zo zijn er die een Fiat Multipla kruisen met (...)

Lees verder

Title

De Tomaso Pantera keert terug!

Het kleine ambachtelijke Ares Design stelt een prachtige remake van de De Tomaso Pantera voor. Deze wagen staat op de basis van de Lamborghini Huracan en brengt de stijl van de (...)

Lees verder

Title

Tesla Model S break zeker mogelijk

Na tal van louter virtuele projecten komt er binnenkort dan toch een breakversie van de Tesla Model S. Die werd ontwikkeld door een Nederlandse designer en deze Tesla Model S stationwagen zal (...)

Lees verder