Renders & design

Title

De Tomaso Pantera keert terug!

Het kleine ambachtelijke Ares Design stelt een prachtige remake van de De Tomaso Pantera voor. Deze wagen staat op de basis van de Lamborghini Huracan en brengt de stijl van de (...)

Lees verder

Title

Tesla Model S break zeker mogelijk

Na tal van louter virtuele projecten komt er binnenkort dan toch een breakversie van de Tesla Model S. Die werd ontwikkeld door een Nederlandse designer en deze Tesla Model S stationwagen zal (...)

Lees verder

Title

Lamborghini Urus: zo?

Het eerste gelekte beeld van de toekomstige Lamborghini Urus, heeft virtueel designer X-Tomi geïnspireerd om een digitale tekening te maken die wellicht erg dicht in de buurt komt van (...)

Lees verder

Title

Tesla Roadster als shooting brake?

Met zijn strakke lijnen en zijn explosieve acceleraties maakte de nieuwe Tesla Roadster onlangs een stevige indruk tijdens zijn voorstelling. Maar sommige vinden nu reeds (...)

Lees verder

Title

BMW M5: vierdeurscabriolet?

En als BMW nu eens een cabrioversie met vier deuren zou afleiden van zijn M5? Dat is extreem onwaarschijnlijk, maar toch heeft een tekenaar op papier gezet hoe zo’n model eruit (...)

Lees verder

Title

De BMW X2 M reeds bedacht

Terwijl BMW nog meer net zijn gloednieuwe X2 heeft onthuld, werd er reeds een sportieve variant van bedacht en getekend. Achter dit officieuze project schuilt zoals vaak de illustrator X-Tomi Design (...)

Lees verder

Title

De nieuwe Honda S2000: zoiets?

Honda zou wel eens voor een opvolger kunnen zorgen voor de S2000 die bijna 20 jaar geleden op de markt kwam. Wat de look betreft, zullen de ontwerpers misschien hun inspiratie (...)

Lees verder