Renders & design

Title

De Rolls-Royce Cullinan als cabriolet of pick-up?

Volgt er van de nieuwe Rolls-Royce Cullinan (SUV) ook een cabrio of pick-up? Als het van digitaal designer X-Tomi afhangt, mag dat zeker! De Rolls-Royce Cullinan is nog maar pas officieel voorgesteld en X-Tomi Design heeft geen moeite gespaard om enkele bijkomende (...)

Lees verder

Title

De Mercedes A-Klasse berline als AMG A45?

Amper werd de Mercedes A Klasse berline in zijn lange versie voorgesteld of een illustrator ging aan de slag om er een supersportieve versie van te bedenken: de A45 AMG. Een variant die zelfs niet zo utopisch is, want het werd reeds bevestigd dat er een A45 AMG aankomt als vijfdeurs én berline (...)

Lees verder

Title

Een opvolger voor de Saab 9-5?

Een designer heeft een ontwerp gemaakt van hoe een nieuwe generatie Saab 9-5 er anno 2018 zou kunnen uitzien. Het merk Saab is sinds enkele jaren van de markt verdwenen en daarom ziet het er naar uit dat deze schets een droom zal blijven (...)

Lees verder

Title

Bijzonder fraaie Ford Focus coupé

Naast de vierdeurs-, de vijfdeurs- en de breakversie zou Ford ook een coupéversie van de Focus kunnen bouwen. Als die coupé op deze schets zou lijken, zou hij een mooie carrière tegemoet gaan! Voor deze virtuele conceptversie vertrok X-Tomi Design van de nieuwe Ford Focus. (...)

Lees verder

Title

Ford Focus RS, de eerste interpretatie!

Die nieuwe Ford Focus is nog maar pas voorgesteld of een gespecialiseerde illustrator pakt reeds uit met zijn visie op de RS. Het werd een ultra-sportieve variant die de extreme stijl van de vorige generatie trouw blijft. Op deze illustratie van X-Tomi Design merken (...)

Lees verder

Title

Idee voor opvolger Alfa Romeo 8C

Designer Kashayar Jenabi heeft zijn fantasie gebruikt om een toekomstige opvolger te bedenken voor de Alfa Romeo 8C. Het resultaat lijkt echter op het platform van de 4C te staan en een innige (...)

Lees verder

Title

Een Rolls-Royce met 6 wielen?

Na Mercedes, Land Rover (Kahn Design) en Ford (Hennessey); ziehier de onwaarschijnlijke beelden van een Rolls-Royce 6x6 die op het internet de ronde doen! De voorbije weken zagen we (...)

Lees verder