Spionfoto's

De nieuwe Porsche Boxster Spyder opnieuw betrapt

Onze spionfotografen hebben andermaal een Porsche Boxster Spyder voor de lens gehaald tijdens een testsessie. Deze keer wordt duidelijk dat het prototype erg dicht bij het productiestadium staat!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 20 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Net als bij de vorige generaties, heeft deze Boxster Spyder een achtersteven met de bijzondere dubbele welving in combinatie met het specifiek canvas dak. Verder zien we vooral een grotere diffuser die in de achterbumper werd geïntegreerd. Deze diffuser is ook veelzeggend over de motorisatie die zal worden gebruikt…

Deze Boxster Spyder zou overigens de laatste versie zijn die recht heeft op een atmosferische motor. Porsche zou hier mogelijk de 4.0 l zescilinder boxermotor – die ook in de nieuwste 911 GT3 wordt gebruikt – laten aanrukken, maar het vermogen zou beperkt blijven tot 430 pk. Te oordelen aan de foto’s wordt het vermogen overgebracht via een manuele zesversnellingsbak.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze Porsche Boxster Spyder zou nog deze zomer op de markt moeten komen, samen met de nieuwe generatie Cayman GT4, waarmee hij tal van technische details deelt.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon