Spionfoto's

Scoop: Aston Martin Superleggera Volante nu al getest!

Aston Martin heeft al een naam bekendgemaakt voor de opvolger van de Vanquish en die klinkt wel erg Italiaans: Superleggera. Te oordelen aan deze foto’s die onze fotografen hebben gemaakt, zal er bovendien snel een “Volante”-roadsterversie volgen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 25 mei 2018 | Leestijd: 2 min

Eén ding is zeker, deze open afgeleide oogt even verrukkelijk als de coupé en de lijn getuigt van de pure vormen die zo typisch zijn voor de cabrio’s van Aston Martin. De prestaties beloven net zo verbluffend te worden als die van de gesloten versie.

De V12-motor zou onder de motorkap van deze Superleggera nog meer vermogen moeten leveren dan in de DB11, die nu al 608 pk sterk is. Volgens de eerste schattingen zou het vermogen worden opgetrokken tot 650 of mogelijk 700 pk.

Advertentie – lees hieronder verder

Het gerucht doet de ronde dat er een nog snellere versie volgt waarvan de motor mogelijk tot 800 pk zal worden opgevoerd, kwestie van gelijke tred te houden met de Ferrari 812 Superfast.

De DBS Superleggera coupé zou in de herfst van dit jaar onthuld moeten worden, dus het ziet er naar uit dat de Volante-versie in de lente van 2019 zijn neus zal tonen.

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon