Spionfoto's

Scoop: De nieuwe Renault Clio betrapt!

De vierde generatie Clio zit aan het einde van zijn levenscyclus en Renault werkt al aan zijn vervanger. Daarom wisten onze fotografen voor het eerst een prototype van de nieuwe Clio – dat nog volop wordt ontwikkeld – voor hun lens te halen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 13 apr. 2018 | Leestijd: 2 min

Laat ons wel wezen, het is meestal niet aan de hand van een eerste prototype dat we ons een beeld kunnen vormen over het design, want deze voertuigen zijn nog fel gecamoufleerd. We kunnen enkel de proporties inschatten en die lijken sterk op die van de huidige Renault Clio. Qua vormtaal zal vooral de Renault Symbioz de designers inspireren.

Op technisch vlak verwachten we ook een volledig elektrisch aangedreven versie van deze vijfde generatie Renault Clio. De wagen zal verder elementaire autonome rijfuncties bieden en binnenin komt eveneens een groot display.

Advertentie – lees hieronder verder

Volgens onze paparazzi, zou deze nieuwe Renault Clio mogelijk worden onthuld op het autosalon van Parijs in september. Te oordelen aan de nog aanzienlijke camouflage van dit eerste prototype, zou het ook later kunnen worden.

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon